Neeeeew.

Håller på och packar och dolar. Idag sticker vi till Östersund :D Skulle ha packat och fixat igår egentligen men fick någon jävulsk migrän, vilket jag inte haft på flera år. efter två ipren och en migrän tablett så började värken sakta släppa. så mer stress idag alltså. BEEEEEEY Philly!!!

Gott Nytt År Allihopa!

Jul.

Då var julafton över, väldigt mysig sådan.
Kvällen innan så klädde vi julgranen och åt julskinkesmörgås och lyssnade på julmusik. Lite julstäming blev det allt!

På julaftonsmorgonen så gick vi upp och tände ljus och åt tomtegröt och julskinka, igen :) mm det är gott. Under granen låg 6stycken paket. på tre av dem satt ett par väldigt söta lappar:

"God Jul bästa tjejen man kan ha. Jag älskar dej"
"God Jul Älskling önskar fadern till dina barn."
"God Jul Älskling önskar din blivande man."

haha Det är min man det :) tiihh...

Efter julklappsöppningen gjorde vi oss i ordning och for hem till mamma och åt mat och tittade på Kalle Anka. sen efter det så åkte vi upp till Persberg till Hasse och Christina och resten av släkten. Fick till och med besök av tomten, jag undrar jag vad stefan har mutat den där gamligen med för han var nämligen den enda "vuxna" ;) som fick paket av honom, ..stefan och barna ;) haha.

Fick också skita bra presenter av alla. Fick t ex min efterlängtade potatissticka, mamma hade tydligen letat arslet av sej utan att hitta någon, så till sist hittade hon ett ställe på internet där hon kunde köpa ifrån, det blev fina grejjer minsann, handsmidat skaft och grejer haha. jag som bara hade förväntat mej en vanlig ynka i ståltråd. Likaså var det med noppringsmaskinen, dom har tydligen slutat tillverka såna. men nu fick jag iaf en som verkar skitbra. även den från internet. bra grejjer det där med internet.
Vi fick även också massa presentkort från mamma och massa annat skoj :)
Av Hasse och Christina fick vi bland annat världens roligaste present. Dom har bokat en stuga i Sälen åt mej och Stefan, systrar m familjer så vi ska åka upp i April och vara där från en söndag till torsdag,. Kommer bli hur najs och mysigt som helst! :) ser jag fram emot :)

Idag blir det utgång och jag känner på mej att jag kommer att bli full som en kastrull med tanke på hur lite jag sovit i natt. vakna halv 8 och kunde inte somna om...så kan det gå. så vi säger väl som så, vi ses i dimman! ska försöka att ta det lugnt dock :)


Nej för mycket text blev det här. jämnar ut med lite bilder ist :)

Våran Julgran :)

 

Jag och Mikaela

 

ÄLSKLING!

 

Avslutar med en bild på självaste tomtefar och alla barnen!


.::GOD JUL::.


Ho Hooo det ekar!

Hallååååååå? Hallååååååå? HALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÅÅÅÅÅÅÅ??? Vart tusan håller du hus? Du borde vart här nu. Snön och allt har ju kommit men vart är du? Jag saknar dej! Kom hit nu! Men snälla då!
Min Julstämning har gått och gömt sej!

Konstigt, Jag som bara måste ha vita jular. Nu är det vitt som bomull på alla taken. Men vart är min julstämning? Jag känner nada. FAN! Julstämning är ju bland det mysigaste som finns. Hoppas den hinner komma!

Massa att fixa med idag, vilket är ganska töntigt. Varför måste alla fixa så mycket innan jul. och stressa arslena av sej? Är dom rädda för att jultomten ska glömma bort dem om de inte städat varenda vrå, eller slagit in varenda julklapp dagen innan eller ja ni fattar vinken. Jag ÄLSKAR jul men jag tycker att folk kan varva ner lite. Ta det lugnt va. Själv har jag enbart julstädat köket, eller julstädat och julstädat jag städade för att det var i desperat behov av lite rengöringsmedel. Sen har jag inte gjort mer av julstöket som man kallar det. Kan ju bero på att jag vart sjuk men ändå. Jag ska iaf försöka leva upp en gnutta till svenskarnas traditioner och iaf dammsuga golvet :) jag och steffe skulle ha bakat lussekatter och pepparkakor och byggt pepparkakshus men det har inte hunnits med så det märks om det blir några här i år, kanske hinner med ett litet bak ikväll efter att vi huggt våran julgran, vilket kan ta sin lilla tid. Känner mej fortfarande sjuk så kommer nog inte ens orka hälften av det här men jag gör så gott jag kan. Kanske kan ta mej ork till att iaf tända adventsljusstaken som stått orörd på köksbordet hela december? Vi är ekonomiska, ljus är dyrt! haha..men men orkar jag inget så får jag väl se det från den ljusa sidan, vi får ju iaf julgran! För det SKA jag ha!

Så idag då alltså:

  • Städa
  • Göra stan (systemet, handla mat, julaftonsklänning?) puuh..
  • Hugga julgran
  • Klä julgran
  • Laga och äta någon form av mat
  • Baka om det hinns
  • Tända ljus och bar mysa


Punkt Slut!

Ps. Jag har blivit väldigt sugen på att plocka fram längdskidorna i förrådet ett tag. Hur långa ska såna va? Någon som vet det?

Tattueringsfeber!

Yiiiiiaaaaahooo! Ååå vad jag vill göra en ny :) har tittat på lite bilder och vet precis vad jag vill ha :) Kanske ska ta och prova det där nya stället i Lesjöfors, har hört att det ska va bra :) Åse har ju så lång väntetid jämt..

Ååå jag är så himla trälig för varje gång jag får för mej att jag vill något så vill jag det på en gång bums med detsamma. vill helst ligga på tattueringsbordet just nu och pinas :) kanske inte är så bra att vara spontan med tattueringar? , eller kanske ändå.. Äsch, JAG VILL iaf :)

Snart tvättid, fyy för sånt! Men men som sagt det är sånt som måste göras.
sen domus för att handla lite mat. Magen börjar känna sej ihålig.

PUSS PUSS PUSS hej då.

JAG KAN INTE TA DET LUGNT!

Jaaaa, åååå guuud vaaa tröööttt jaaag bliiirrr...inte blivit ett dugg bättre med förkylningen. trodde att det var lite på bättringsvägen men snarare tvärt om, ja har ont i hela kroppen, snorig, halsen känns som en avgrund full av glasskärvor när jag sväljer, STORA glasskärvor. huvudet hänger inte med. Nacken ömmar. Ont i bröstet fortfarande och tror jag Hostar upp lungorna lite titt som tätt. och är så fruktansvärt förbannad för det.
Jag hatar att vara sjuk! visst det kan va trevligt att ligga en dag eller två och bara dega snora lite kolla på film och bli gosad med, men efter en vecka av bara sånt LIGGA STILL. börjar det krypa i kroppen. Stefan säger till mej varje morgon när vi vaknar. "-Du, idag tar du det lugnt och bara vilar." han får alltid samma svar "-Men det är ju så tråkigt." Jag går upp ur sängen, orkar inte göra något. Kroppen säger nej. men allt eftersom tiden och dagen går så börjar tristessen vandra sej in och upp och ner i ben och armar och jag bara måste göra något, iaf något litet. Kanske ett bak? Och det är precis det jag gjort denna veckan, även om jag vilat lite så har jag också bara lite ibland bakat en kaka eller tagit itu med disken eller städat i badrummet. sånt måste man ju göra eller hur? men iaf jag tänkte att det måste göras och att det inte var så ansträngande, men bacilluskerna och min kropp har gaddat ihop sej mot mej och föredrog en annan mening. TYPISKT! (Typiskt, Väldigt bra ord förresten). Den sa NEj med stora bokstäver helt enkelt. Så i häljen har det bara vart lugnt. Legat på soffan kollat på film och inte gjort ett skit. kanske behövs göras det ibland med.

Vi skulle ju ha vart och badat hos Janne och Carina egentligen i lördags men min kropp har en starkare röst än min vilja ibland och den sa åt mej att stanna hemma. Fy fan jag vill bli frisk nu.. Hoppas jag är frisk till Jul iaf. annars vore det ju alldeles alldeles förfärligt. orkar inte va sjuk mer. men skulle inte förvåna mej. har ju vart sjuk till och från så länge nu att inget förvånar mej längre. Kanske är den där svininfluensan som satt sprutt?!

Nej frukost vare här.!

Ciao Bella! haha

Skjut mej!

Jag vill dö med dej och börja om på nytt.

Fäääärdig!

Jahaaaa, och jag behöver inte hjälp från toan även om det kan verka så. Nej jag är färdig med det jag skulle göra idag! Woohoo!

Va på "Tjejträff" med min jobbcoach idag, asså jag gillar henne skarpt. Det var faktiskt trevligt. Sen hem till mammi och låna hennes dator efterson Stefans verkar ha damp?! Eller nåt sånt.

Tror jag ska baka lite morotskaka sen, kanske, möjligtvis. aja det märks.!

Tänkte jag skulle ladda upp en bild på lillasyster eftersom hon fyllt år.

Så This is for you LilSis!!



Tuff Tjej!

Alltså är inte Kat Von D en bland de snyggaste brudarna på planeten. JO om ni frågar mej. Älskar hennes stil. Sååå Cool.!

 

 

Och är inte fröken Von D och Mr Sixx det snyggaste och coolaste paret som finns...??

 

 

...Näst efter dom där Angelica Hellström och Stefan Qvist förstås ;) haha!

 


SJUKT!

Varför i helskotta ska man gå och bli sjuk för?? Väldigt onödigt enligt min åsikt. Men vem lyssnar på mej? INTE BACILLERNA IAF! Är så sjukt jävla förstörd i hela kroppen nu! Och känner på mej att jag kommer förbli det ett tag. För när jag blir frisk hade jag tänkt ta svinis och då blir man sjuk har jag hört. Iaf så antar jag att jag kommer att bli det eftersom jag verkar ha universums sämsta immunförsvar. Bara jag är frisk till Jul och Nyår. Fy vad jag skulle grina annars.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Nej Nikki blir det nu och hoppas på att min pojkvän kommer hem från Karlstad snart så jag kan få pussa på honom innan han åker iväg till jobbet!

Bey!

En Shopaholics Bekännelser.

Hmm ja, har inte sett filmen men jag kan faktiskt bekänna att jävar vad jag har shoppat idag. Kommer inte ens ihåg vad jag köpt så får nog ta och gå igenom de där påsarna. Endast en julklapp kvar, till mormor, men det hittar jag nog här i stan nånstans. Mammi kom och hämta mej idag typ vid 13 och så kom vi hem nu jäms efter 21. fy va jobbigt det vart med feber och allt :( men nu är det klart. Skulle egentligen vart upp till Yvonne och Matz i eftermiddags men mamma var ju tvungen att åka till karlstad idag så då fick ju jag lov att följa med, hade ju lite klappar kvar. Så jag får väl lov att säga Grattis Matz Rapp på din 50års dag :) fyyy tusan vilken rolig fest ni hade i sommras :)

Jisses vad fort klockan gick. Måste ju hinna slå in Steffes julklappar innan han kommer hem från jobbet. Så är väll dags att kila!

Ciao!

Ps. Någon som har något bra julklappsrim?? Måste rimma på en 20krs gåva tills julafton,. hmm kan bli klurigt!

Min pojkvän är bättre än Din.

Japp. så är det, säg vad ni vill. Min pojkvän är BÄST! Han ringde mej nyss, han jag är ihop med, bara för att tala om att han älskar mej! Jag ska inte klaga. Jag har det bra jag!
Du gör mej så himla lycklig! Jag ÄLSKAR dej!

Förresten så är jag förkyld. igen. Min kropp och jag ä inte riktigt sams. jag som hade tänkt ta spruta den här veckan, ajöss med den!

Hmm. Tänk om allt hade fått va så bra att vi hade tvn uppsatt på väggen i sovrummet ist för på golvet. Stefan hade haft en ledig dag, vi hade haft massa gott att äta och bara ha kunnat ligga i sovrummet precis hela dagen och tittat på tv. Det hade jag velat. Men icke. HEJ DÅ!

SONISPHERE!

ÅÅÅÅÅÅ FYYYYY FAAAAAAN VA JAG VILL PÅ DET!!!!!!!!!!

Har velat se Maiden sen jag va typ 13år men aldrig kommit iväg, det närmaste va att jag hörde dom på avstånd när dom spela i Göteborg sist de var i Sverige! Sen har jag velat se Mötley ett bra tag också,, fyy fan va jag ska se till att fixa biljetter, jag bara ska det :D. eftersom jag inte har något användarnamn och så så måste jag vänta tills Stefan kommer hem från jobbet ikväll och beställa då, om det finns kvar biljetter vill säga, dom släpptes ju 10 imorse så känns lite kritiskt, annars får man väl lov att köpa i andra hand, för jag ska verkligen iväg. Får jag se Maiden och Mötley så kvittar det att jag missar Kizz. Får ju iaf se D-A-D i sommar med :) sen kan dt bli kul att se W.A.S.P och Ratt också. Sen hopps jag på något asbra stort band, men det är ju ännu inte klart. gud vad jag Längtar efter Juni. Längtar efter Sölvesborg Längtar efter Norje och Längtar efter ja allt som hör där till :D Och speciellt så Längtar jag efter  Camp Rosa Socka! Uuuundertbart! Jag ÄLSKAR Rock! Det får mej att må bra :) Va fan skulle livet vara utan musik???

Massa Julbord i häljen, det va kul! Orkar inte skriva mer om det nu! Bara att det va gott och kul!

EXPRERT! - Ja, det är minsann jag på att drömma konstiga drömmar. Drömde nåt så sjukt inatt att man nästan blir mörkrädd haha.. och sen en väldigt obehaglig dröm. fy var helt förstörd när jag vakna!

Snart JUL, mm va jag längtar. Vi ska ha det så mysigt. Sen är det snart Nyår, Den 30:e åker vi. fy fan va roligt! LÄNGTAR och SAKNAR!!!


Fan va jag längtar efter mycket nu tydligen,aja. Hej så Länge!


Julskinka, som jag saknat dej.

Julbord idag med bästa och hans jobb. Julbord imöra med mina bästaste flickvänner! Åå så jag har saknat julskinkan, haha. den är ja svag för. och rödbetssallad, mm. finns det nåt godare? Svårt att tro just nu. Det va som jag sa till Adam Tensta en gång för länge sedan "-Jag beundrar dej för att du avstår alkohol och är vegetarian. Jag skulle också gärna göra det men det finns inte en chans att jag skulle klara det, jag uppskattar vin och julskinka allt för mycket."
Så var det med det. Som sagt man kan nog kalla mej en riktig livsnjutare.

Igår så bjöd jag på mat sen på kvällen så pimplade vi lite champange. Fint ska det va. Sen väntade en överraskning som verkar ha gått hem mer än väntat :) braa.

Idag har vi tvättid, kul. Sen måste jag till Becka och hämta nyckel för att kunna plocka ur mina förråd. Åå att jag alltid ska skjuta upp allting. Typiskt mej. Sen julbord med Fimek som sagt och sen hem och titta på resterande tid av Idol. Att Calle är kvar haha. Coolt. Men vill helst inte att han ska vinna tror jag, han är för cool för en mestävling som Idol egentligen (Hata mej om ni vill alla Idolälskare) Men erkänn att de flesta Idoldeltagare har lite popstämpel på sej, och mesattityd som dom här Ola, Måns, Danny och allt va dom heter. Jag är en tjej med Rock´n Roll i min kropp så hos mej går inte sån gengre hem. Inget jag kan hjälpa. Bara sån jag är, och sån jag är stolt över att vara! Och enligt min åsikt så lyckas alltid alla vinnare bli något av en mes, och för att inte glömma att nämna den omtalade förbannelse som vilat över idolvinnarna. Jag önskar att Calle behåller sin stil och allt därtill så kommer jag iaf fortsätta att vara svag för honom. Det är ju det som gjort att jag beundrat honom från början, Han är så motsatsen till de typiska idoldeltagarna.

Vill också tillägga för dom som inte vet (vilket inte borde vara många vid det här laget, haha) att Stefan HATAR Calle. och detta enbart för att jag gillar honom så mycket. svartsjuka?! Nähä! aja iaf så sa Theodor 9år gammal så här till Stefan häromdagen: "-Stefan, Du ser ut som Calle i Idol fast inte lika tjock." Haha. Nice Steffe :) Jag tyckte det var väldigt humoristiskt!

Nu ska jag ta en dusch, kanske en macka och sen gosa ner mej i sängen igen med Nikki såklart! Hörs da!


Kära Tomten!!!

Hej !
Firade Stefan igår i Persberg. Firade Stefan idag hemma. Kerstin hon är allt suverän på sina sångtexter hon måste jag säga :) Presenten verkade gå hem, skönt! Får ångest av sånt, jag vill så gärna göra folk glada men det är så svårt med presenter. speciellt utan en önskelista. Så för att underlätta för tomten och andra nära och kära ska jag börja skriva ner en liten önskelista här tänkte jag!:

  • En Potatissticka
  • En Noppramaskin (en som tar bort noppror på kläder, vet inte riktigt vad det heter)
  • Presentkort (Är alltid bra)
  • Pengar

Hmm sen har jag inte kommit längre om man inte räknar med de vanliga önskningarna som en jorden-runt-resa eller ett slott eller fred på jorden. Så jag får nog klura lite och uppdatera den vid ett annat tillfälle.

Nu ska jag slänga mej på soffan, min mage är alldeles för mätt av tårta för att orka hålla sej vaken!

Hej svejs!

Steffes dag!

 

 

GRATTIS ÄLSKLING!

Jag Älskar Dej Otroligt Sjukt Jävla Mycket!


911

Happ, igår kväll typ vid sex åkte vi till akuten i Karlstad. Jag har haft svårt och andas i ett par dar och haft ett tryck över bröstet och haft jätteont, så mamma blev orolig när jag berättade det (ni vet ju hur mammor blir) så hon ringde sjukvårdsupplysningen och dom rådde oss att åka in, kul tänkte jag, väldigt kul.

iaf när vi kom fram fick jag bli undersökt nästan direkt. satte massa sugproppar på mej och tog massa prover, sen va det bara att vänta, efter en timme i andra väntrummet så kom en sköterska och erbjöd mej en säng, så där låg jag då i en sjukhussäng bredvid en gammal man med bara ett skynke emellan och väntade på farbror doktorn, under tiden kom det flera sköterskor och frågade hur det var och tryckte mej i bröstet,.. aoooochh va ont det gjorde kan jag säga .. till slut flyttade dom mej,.. och sängen haha till ett annat rum och efter typ en kvart kom doktorn in, han lysnnade och kände och efter en genomgång om vad dom hade tagit för prover så fick jag åka hem, dom hittade inget allvarligt utan sa att det kan va någon inflammation i lungsäckarna eller något sånt .. kom hem typ halv ett. stackars steffe låg vaken när jag kom fast han skulle upp 5 imorse, han hade skickat sms och hade tydligen blivit orolig.. haha min pojke det!

Idag känns det lite bättre måste jag erkänna. tur det för vi ska ju anordna födelsedagskalas idag :) när stefan kommer hem från jobbet så ska vi åka och handla och sen blir det tårtbak för fulla muggar, blir en lite vuxnare (om nu tårtor kan bli vuxna) och en mer barnvänlig med godis och grejs på.. har inte en aning om vad jag sysslar med men hoppas dom går att äta iaf..

nej har så mycket att säga men håller tyst ist, jag grubblar väl sönder det som vanligt ist ,, aja. haet!

Dr.Feelgood

Helt igentäppt! Ont! Ömmande hals! Och snor, MASSA snor! Det är HÄRLIGT! Väldigt roande!

Skulle behöva en sån där Dr.Feelgood just nu men får väl nöja mej med att umgås lite med skrivaren av låten ist.!





.::NIKKI SIXX - The HEROIN DIARIES::.


Det är något visst med den mannen, han är så mystisk på något vis, Kan inte hjälpa det men jag har gått och blivit svag för sånt! Han är Rock´n Roll!

TROLLTIDER!!!


Hej hallå!
WOHOOOOO!Nu är den min, TROLLTIDER på DVD. har bara haft dem på VHS förut och dom är nog borttappade för längesen. Jag blir så glad av de där trollena! (Hmm så fort jag säger troll så kommer jag lustigt nog att tänka på Fröknarna Malin Rapp och Åsa Jansson! Konstigt det där ;) haha!)

Trolltider ikväll alltså, det låter bra tycker jag, för känner mej helt jämnförkyld :( jag som hade funderat på att ta svinisvaccinet nu i veckan, nu tvekar jag ännu mer.. aja..Middag hos mamma idag sen har jag och Steffe kommit överrens om att städa hela lägenheten, heeeela lägenheten! Hmm dum överrenskommelse! its a dirty job but someone's got to do it, som man brukar säga!

Häljen har vart bra, va på Fezes 30års kalas i fredags, det va kul. i Lördags hyrde vi film och bara degade, och igår va vi upp till Persberg och fick mat hos Hasse och Christina, sen fika hos Therese!

Kommer ni förresten ihåg det där inlägget om mina häljer framöver, vill bara påpeka att jag enbart har en dag som inte är uppbokad nu! Så vill ni ha med mej på nåt nu innan jul så se till att passa in det just den dagen då :) haha.. antingen 18:e eller 19:e vet inte riktigt när jag är ledig. beror nog lite på Corran! Vi ska nämligen åka och bada bubbelpool då :) Passa skitbra eftersom det är stefans kusin och corres moster som har den, de har ställt på både mej stefan och corre ett antal ggr om att komma dit och bada så då slog vi våra kloka hjärnor ihop och fixade en liten gathering ;) sånt gillar jag! Nästa hälj blir det julbord för hela slanten, Fredag: med Stefans jobb Lördag: I Dalarna med mina favvisar!

Nej ska äta lite FRULLE nu, har inte hunnit det pga att jag jämt skjuter upp allting, mer läxor efter maten! 
(hmm jag visste en person förut som ALLTID sa Frulle. Jag hatade det ordet. Nu kan jag förstå varför han sa det, det låter så himla FUUULT, jag gillar fula ord och att göra narr av dem, så därav mitt nya ord för frukost.)

GONE!

Yes yes yes, nu är den borta, den där allt för hemska utväxten :) NIIIIICE!

Borde göra något vettigt nu men finner ingen inspiration! ojdå!
Idag har jag återigen gjort det jag gör bäst när jag känner mej stressad eller mår dåligt, shoppat åt mej själv! Hur kan det kännas så bra ?? Köpte en ny parfym och ny mascara, eller stavas det maskara?? konstigt ord det där!
Kanske kan berätta lite vad jag köpte i Karlstad häromdagen också, i brist på annat att sysselsätta mej med ist för att göra det jag borde göra..
Fick tag i presenter åt syrran iaf, hon fick två armband, som tydligen gick hem, kul när man prickar rätt. sen ett par örhängen, men sånna hade hon redan, Typiskt, verkar som jag känner till hennes stil lite :)
Åt mej köpte jag lite smycken, en klänning, två par leggings, ljuslyktor, ett par asa snygga trosor och två par skor :) Ovanligt att jag köpte skor, lyckas alltid få med mej minst ett par skor hem varje gång jag shoppar. Hmm.. Det första Stefan sa när han kom innanför dörren från jobbet var -Har du köpt skor?! haha, skulle inte bli förvånad om jag får förbud i att köpa skor snart.
Förresten så diskuterade vi lite om beroenden, vi pratade om vad jag skulle behöva ge upp ifall han skulle ge upp sin snus. Hans svar var mina skor och armband! Aldrig i livet!!! tänkte jag, det skulle inte mitt psyke palla tror jag, hoppas han aldrig blir tvingad att sluta snusa, haha!

Hoppas mamma kan skjutsa mej till Persberg sen! Sa till Krille att jag skulle komma upp mellan halv sex och sex! Och har inte den minsta lust att gåå haha!

Nej jag får ingen ordning på det här,! Hörs en annan gång!
PUSS*

Fröknarna Duktig och Allert!

Jo men visst, Jag och Fröken Olofsson har vart och plaskat i simbassängen ett par timmar! Skööönt! Kroppen klagar men huvvet säger tvärtemot! Huvudet mår så bra när man har rört på sej, det liksom peppar en att fortsätta! Bra jobbat!

Imöra ska jag till Bäste Cornelia och överlåta min förskäckliga utväxt till henne! Det blir bra det :)
Sen ska jag till Persberg, 30års kalas för Feze, kan nog bli riktigt skoj :)


Tills vidare......


Syster Liten!

Idag blir min lilla lilla lilla syster ännu ett år äldre! tänk att tiden går så fort! GRATTIS STUMPAN!

Jag sitter här och funderar, mina fingrar nästan skakar och huvudet känns tungt och snurrigt! Jag känner mej bakfull :O vad har jag gjort för att förtjäna det? Nykter och allt! Det är inte rättvist! aja!

Morfar och Irene kommer hit idag, kul :) sen ska jag simma med Lojsan! och nu LÄXOR! BLÄÄÄÄÄÄÄ!

Tänkte lägga in en bild på födelsedagsbarmet men hade ingen bild på denna dator! next time!!

Jag blir så trött!!!

ÅÅÅ. blir så trött på allt krånglande!

Och förresten så HATAR jag billås på vintern och dessa jävla rutor som måste skrapas! BLÄÄÄÄ...
Stod i ca en halvtimme med tändare och låsspary och försökte komma in i bilen för att åka till ica och handla! Fy tusan! det resulterade också i en blåsa på pekfingret! TACK,verkligen!!!!
Tror jag tar mej en Irish Coffey!

Adjö!

Vad Skulle livet vara utan MUSIK??!!

HÄÄÄÄJ!!

Bytte gardiner igår i vardagsrummet, såg så tomt ut med bara de röda så nu åkte ett par vita upp också, fint blev det!
Imorse tog vi våra förnuft till fånga och gick ut i det fina vädret och tog oss ett varv runt Storbron! Sen hem och laga mat, så gott det gick med mitt invalidfinger, det mår inget vidare bra.. blev en jävla skåra :(
Ikväll blir det Angelica/Jessica som gäller, Gillar den tjejen! Desperate housewives får det bli :)

Imöra ska jag försöka ta mej iväg till Karlstad, hann ju inte dit idag, måste köpa något till syrran som fyller år på torsdag! att jag alltid ska vara ute i sista sekunden! Fattar inte! ;)

Musik är det bästa som finns, det är så mycket känslor inblandade! Jag älskar det!!! Jag är en sån som lyssnar väldigt periodvis på olika låtar och band, Just nu har jag kommit på att jag är väldigt besatt av The Hives - Puppet on a String! Väldigt bra låt, Kan inte sätta fingret på vad det är som jag tycker är så bra, den är bara så beroendeframkallande och mystisk, lite som nightmare before christmas eller corpse bride! Det gillar jag!

Längtar tillbaka till Stockholm, skulle kunna tänka mej att flytta dit, jag mår så himla bra varje gång jag sätter en fot där! Stockholm i mitt hjärta, det är nog lite så! Och så längtar jag nåt så grymt tills Nyår när vi får återförenas igen! Blir alldeles varm innombords när jag tänker på det! Såå underbara människor, och det är helt sjukt att vi lärt känna er och ni är verkligen bland de bästa i världen! Utan tvekan! JAG ÄLSKAR ER!!!!

Till sist kommer ett sånt här lite negativt stycke! väldigt intressant!
Jag tycker det är konstigt! Helt sjukt om jag får uttrycka mej så grovt! Jag gräver mej över hur det kommer bli! Och på ett sätt är jag väl glad, men på ett annat sätt så känner jag mej som en liten överbeskyddande mamma! Det är inget jag kan hjälpa, Det är bara så jag blir när jag bryr mej om någon! Försöker att tänka bort det, men det lyckas alltid, ALLTID nästla sej in i mitt huvud på ett eller annat sätt, antingen med hjälp av mej själv, eller andra! Det är äckligt!!! Massa som är så sjukt äckligt!


RSS 2.0