"Hallå igen hur är stan en sån här kväll i Augusti när sommarn regnat bort?"

Blev inge Kumla idag, när vi precis skulle till att åka så ringer dom och säger att ett par andra tagit hästen, surt.. bara att leta vidare nu då..

Börjar känna att jag börjar längta lite efter häljen ändå.. ska bli kul att festa lite med Fröken Rapp och alla andra som inte bor här längre och som kommer hem hit just denna hälj..

Nej nu ska jag ta mej in i duschen och sen bege mej ner till mammi, för att leka lite privat frisör..



Stefan, Tack för att du gör mej så lycklig! Ingen har någonsin fått mej att känna såhär! Du är Bäst!


Hej svejs !

Höst på min planet!




Häääj!

Tänkte berätta lite om häljen, har tyvärr inte blivit någon uppdatering då så därför kommer detta inlägg kanske bli aningen långt ??! äsch det spörs och se.. jag börjar väl då..

Fredag: Fantastic Four begav sej ner till Karlstad för att se en bio,. skulle ha sett Inglourious Basterds men det blev tyvärr något fel på bokningen så det fick bli Public Enimies ist och den va skitbra, Älskar att umgås med er! Finns inge bättre! Sen kom vi väl hem, Jag och Stefan hade gör träligt och började fundera på vad vi skulle göra,, Inget ljud på tven hade vi heller så vi börja göra våra egna röster till karaktärerna,, funka bra en liten stund men efter ett tag blev man lite distraherad av undertexterna, så vi hittade på något bättre , vi satte igång att leka gömma nyckel ca 01.15 haha .. så typiskt oss..

Efter ett tag så gick vi iaf och la oss, men hann inte sova så mycket, för kl 05.00 nånting? så blir jag väckt av att Stefan säger åt mej att titta ut genom fönstret, Han har vaknat av att någon knackat och plingat på dörren, utanför står en ambulans, en brandbil och ca 15-20 brandmän. och det gick plötsligt upp för oss att det lukta brandrök i hela lägenheten .. inte något trevligt uppvaknande precis.. Vi förstod att det brann någonstans men hade inte en aning om vart .. allt detta fick mej att minnas när det brann hos oss i Brattfors,, fyyy , värsta känslan! vi slängde iaf på oss och sprang ner för att se va det va.. i rummet vägg i vägg med Stefans sovrum hade det tagit eld vid någon micro.. men som tur var så hade branden inte spridit sej.. så vi fick snällt gå upp och lägga oss och sova i brandröken ,. mysigt..

Några timmar senare va det dags att gå upp för vi skulle till Kalhyttan, va dags för OLW olympiaden. och som väntat så vann Stefan överlägset.. men han var inte den enda som fick pris. t o m. jag fick pris och diplom för att jag hjälpt till vid mätande och liknande :) haha.. Sedan va det upp till Persberg .. Matchen slutade 0-1, asså fattar inte det är ju som förgjort.. 

In till stan igen , jag kände plötsligt ett sug efter våfflor så vi åkte till Ica och köpte ett våffeljärn.. världens sämsta köp. underplattan va lika kall som en bakgård en ruskig vinter (va nu det är för uttryck ?) så det blir att byta det idag.. Sen blev det en eftermiddagslur och så upp till Åsa och Mattias.. ett glas vin och två glas vin och tre och fyra och sen va man nere hos Jocke.. va en sväng till det nya stället och kolla lite och träffa ett par schöööningar !  

Och igår tror jag inte att jag gjorde ett skit.. så såg min sista hälj i augusti -09 ut..


Idag ska jag iväg och titta på en ny häst .. sen får vi se vad dagen leder till..

Guldstjärna utdelas till den som orkat läsa allt detta!

PUSSPUSS!!!



Tillbaka på Kåren!

Tjo igen!

Tänkte berätta lite om gårdagen!
Kom in till stan, va hem till mamma, erbjöd mej att gå ut med hundarna eftersom hon hade migrän, träffade ett gammalt välbekant ansikte, Kristoffer Steiner.. min gamla favvogranne som var här på besök.. och en halvtimme senare så befann man sej åter igen på bergmästargårn.. tycker alltid jag lyckas hamna där på veckodagar haha, även om det var ett tag sen nu ,. men måste bara säga att dessa studenter är helGALNA :D haha..


Så hade Angelica ännu en gång den här veckan vart och gluttat ner i flaskan.. bra gjort.. har lite dåligt samvete, men va fan något kul och busigt måste man väl få göra när man inte direkt har något jobb att glädjas åt som tar upp ens lediga tid... Join the group Arbetslösa Alkoholister!

Ikväll får det bli Karlstad med mina bästa !


Puss och Kram Hela Dan!

Lill-Lördag Javisst!!



Igår blev det umgänge på högsta nivå med Fröken Strömberg och påsen i lådan, och vi lämnade inte en droppe till slasken.. Alltid lika trevligt.. som sagt vad är det med oss och onsdagar? ;)

Snart är det marken och det förknippas med höst..Och jag kan inte påstå att jag vill hälsa den välkommen,.. ännu mer regn och rusk, en utomlandsresa skulle inte sitta fel och ladda batterierna lite..

Men jag har ju iaf lite att se fram emot..

Det är ju trots allt marken snart
Våra kära vänner från SRF kommer om ett par veckor
Ska försöka ta mej på Lars Winnerbäck
Takida med tjejerna på Nöjes
Sen finns det ju någon eller några som fyller år :)
Till vintern, blir det ut på isen och försöka få upp en fisk eller två
GLÖGGmys och Luciavak
och massa mer ;)

Nej nu va jag allt lite väl långt fram i planeringen tror jag,, men aa skit samma :)

Ska försöka ta mej upp till Långban idag och ta mej ut på en rejäl ridtur i skogen, det skulle va skönt, va ett tag sen nu ..

Nej nu blir det att tillbringa lite tid med den där platta fyrkantiga saken som samlar damm, sen blir det ut och snurra!

Hej hopp!


Gråa dagar..

Jahapp änu en regning dag , vilken överraskning.. kuuuul... har du verkligen något mer kvar i blåsan du där uppe ? jag undrar det jag ...

Magdansen börja igår igen haha, sjukt kul men herre gud va svett jag va kan jag säga..vad mycket muskler det egentligen finns som man inte har en aning om förän man känner pärlorna sippra nerför pannan och man vaknar med en konstig krypande smärta dagen efter, även kallad träningsvärk..

nej nu har jag inget mer vettigt att skriva , så istället tar jag och slår en pling till bästaste Jessica..


Vi hörs när vi hörs....

PUSS

Tråååååkmåååns!

Okej första "seriösa" inlägget här då ..

Idag är en sån där typiskt grå dag, näst intill svart.. den känns så tråkig att jag nästan känner ett litet ynka hat till den.. Ni vet en sån där typisk höst dag, då man inte har lust till nånting fast ändå, är det just det man absolut inte alls vill göra alls, just ingenting,,

Vore det för mycket begärt med en liten liten uppmuntring i denna vanliga ordinära tråkiga vardag, Gud?

Kanske känner jag sån avsky till denna dag bara för att den började med en sjuhelsikes natt, jag drömde massa mardrömmar, och mådde illa hela natten ,, så man kan nog säga att jag vaknade på fel sida..

Nej nog om det tråkiga nu, går ju inte an att sitta och älta problemen så här, det blir ju saken inte bättre av .. så därför växlar jag över till något mycket mer positivt och glädjespridande..just mina nära och kära som jag tillbringat en hel hälj med..
Spenderade lördagen i Persberg, med tältning, och mys ..
Finns egentligen inte ord till hur tacksam jag är att jag har er alla.. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!! Det kan ingen ta ifrån mej..


Nej nog tjatat.. tack och Hej för mej !

Testing 1..2

Tjollahopp!

Har skaffat mej en ny blogg, eftersom min förra inte funka riktigt som den skulle.. Detta blir förhoppingsvis det tråkigaste ni kommer att läsa här, eftersom detta är ett testinlägg så jag ser hur det kommer att se ut och hur detta funkar :)

This is me and i hope you'll enjoy my blogg.....




RSS 2.0