Rulla ut röda mattan...

...För här kommer vi :D

Ska nämligen på KÄNDISFEST ikväll ;) kommer bli kanon. Har redan börjat fixa lite inför min maskering :)

Ikväll kööööör vi brudar :D

PUSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veeeeeeeet..

JA jag vet att jag lovade att inte färga håret på ett tag. Sorry barret! Men det åkte i en mörkare färg ändå för att jämna ut lite. Blev för mörkt men aja skit samma.

Nyss ätit av maten som jag lagade. Blev faktiskt himla gott. Eller så var jag bara vrålhungrig ;) haha vaniljkesellan var däremot ingen succe den smaka bara yoghurt :( men så är det väl ibland med recept man provar första gången, jag fick iaf för första gången köpa en vaniljstång :D

Nu ska vi fredagsmysa med vinet som är kvar framför tv:n!
Jag älskar min gubbe!!!

Ciao!

Romantisk middag för två?

Japp det ska vi laga ihop ikväll jag och min man uppe i huset :)
Hade tänkt något i denna stil:

  • "Förrätt"
Sallad bestående av Ruccola, Gurka, Körsbärstomater, Sockerärtor, Fetaost och Olivolja.
Vitlöksbröd hemmagjorda med pressad vitlök.

  • Huvudrätt
Oxfilé med hemmagjord Persiljeklyftpotatis och Bearnaiesås.

  • Efterrätt
Ugnsbakade äpplen med rostade nötter och vaniljkesella


Funderar på att göra egengjord Bea men vet inte om jag vågar mej på det eftersom jag aldrig gjort det :/ kör nog på det säkra kortet och tar fuskvarianten på påse :)

Nej gud vad klockan springer iväg måste duscha nu innan Stefan kommer hem från jobbet så vi kan dra och handla. Och imöra är det maskerad, ska bli sååå kul :D Blir nog en BRA hälj detta, Det tror jag på :)

Rödluvan

Saknar dej lilla röda. Lilla brun är inte lika kul.

Red's have more fun??

Persberg x 3

Hejsan!

Nyss kommit hem från Persberg, Ätit mat hos mina braaaa svärföräldrar. Ska snart upp dit igen. Födelsedagskalas för Anton och Theodor hos Johan och Veronica. Sen ska ja dit uppåt igen när Stefan slutar jobba, vi ska passa Hasse och Christinas hus i två veckor medans dom är på karibienkryssning, vissa har det bra :b haha. Skulle också gärna ligga på ett soldäck och glassa! Kliva av på Jamaica och låta reageen svepa över en och bada i havet vid Miami beach. Låter inte dumt direkt.


YiiiiiiiiiiiAAAAAAhhhhhOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Tjo!

Hemma igen. Drog igår klockan 18.30 typ till..........ULLARED haha! Det va oväntat. Sov i stuga med mamma och syster, mys. Jobbigt har det vart. Jag körde hela vägen igår och halva idag typ :/ ingen sömn heller för vissa snarkar tydligen.
Hände en sån kul grej igår på vägen ner också. Det va nån bra låt på radion, ni vet en sån man bara måste sjunga till. Både syrran jag och mamma rev i på refrängen som vanligt, och en konstig stämma överröstade de andra tonerna. Lät lite som en fiskmås som blivit sinnessjukt eller något annat rubbat. Den kom från Mikaela. Det roliga med det var att hon inte hade fattat att det va hon som sjöng så förskräckligt, hon trodde att det var jag. Blev ganska komiskt när hon såg att min mun var stängd och hon fortfarande hörde denna höga krassliga stämma :D haha.

Och nu till huvudrubriken på detta inlägg. Kan inte fatta det riktigt men Fantastic Four ska på AC/DC i sommar. Fy fan va jag längtaaaaaaar!!!!! ska bli såååå häftigt, hade verkligen velat se dom förra sommarn. men denna funkar lika bra för mej, om inte bättre :D

Ps. Mikaela såg "Tv-Morgan" i Ullared, ni vet lagerkillen ;)

Planering=Inget för mej.

Nej så fort jag planerar något så går det i kras och blir något annat av det. haha.
Blir inge nytta utan nöje för min del idag ser det ut som. Ska äta lite och duscha. Sen drar jag. Ses imöra kväll då förhoppningsvis :) Kan va skönt att komma bort lite.

HEJ!

Rappakalja.

Nyss checkat läget här i internetvärlden. Inte rört datorn sen i torsdags tror jag. Och det är ju faktiskt så att det är som en egen liten värld här. Allt händer på Facebook liksom. Lite smått otäckt kan tyckas men himla intressant ibland. Har också tagit mej lite tid åt att kolla efter nya inlägg i de få bloggar jag följer. Med ganska dåliga resultat må jag säga haha. Men en som vart duktig och uppdaterat lite trots jobb och skola och husdjur är iaf min vän Cornelia. Måste säga att jag gillar ditt inlägg om Sorvari ;) Tänk att man vet så mycket om en människa utan att i själva verket känna den. Undrar vad någon skulle skriva om mej? haha. inte för att jag är någon speciellt offentlig person men kan ju alltid vara kul att veta vad folk tycker och tror om en. För känns som att det inte riktigt stämmer när man skickar till 118 100 om vem man är även om dom säger att dom har svar på allt. Jag är t ex inte så insatt i golf, tango och bilar. men men :b

jaja skit samma. Förresten är jag lite imponerad av mina läsare. Att ni blivit ett par stycken. Fler och fler som följer denna blogg som bara är full av massa trams, tankar, konstiga händelser och helt ointressanta saker ;) Så guldstjärna i kanten åt er som håller i :)


Summering av häljen kommer härnäst:

I Fredags så va vi ju hem till mamma och fick mat. Kyckling och ris. sen upp till Persberg på drink och sällskapsspel. Väldigt roliga sådana. Spela Rappakalja och något charaderspel. När vi väl kom in till stan var vi så himlans hungriga så vi tog oss en sväng förbi torgrillen. Söp bort mitt vin (närmare bestämt ca 2 liter) himla smart. Tror bestämt att jag måste ha glömt det vid torggrillen när vi fick maten. Så om någon hittade det och drack upp det så hoppas jag att det smakade.

I Lördags tänkte vi bara ha det mysigt hemma. Kollade på film, hade grönsaksdipp och så. Sen ringde Johan och vi bestämde oss för att ta oss en titt på den där inflyttningsfesten. Inte så smart när klockan var vid 22tiden. Mer behöver jag inte säga. Okej.

Igårkväll va vi hos mamma och åt tacos och titta på film. Blev en salig blandning av Stig-Helmer och Vi hade iaf tur med vädret. Både jag och S fick storstryk av syrran på tv-spel, gick sedan hem och tittade på Johan Falk.

Idag då så står tvättning som högsta prioritering på dagordningen. Sen handla och skriva ut CV och annat skittråkigt. Så jag har egentligen inte tid att sitta här. Så tillsvidare säger jag HEJ SVEJS!

Almost hääääälj.

Hej bloggis!

Idag har jag diskat, fördrivit tid, blivit bjuden på mat på "Köket", varit i Persberg, och fördrivit mer tid.
Givande dag alltså.

Imorgon är det fredag igen. Då ska vi få mat hemma hos mammi, sen ska vi antagligen upp till Persberg på spelkväll, som inte blev av förra häljen.

Nu ska jag borsta mina tänder och krypa ner hos min sovande pojkvän. Tidig kväll det här. Kommer antagligen inte kunna sova, men gör ett försök.

Hörs snart igen!

Bruten Vinge.

Du känns så ledsen min vän. Jag kan inte sätta fingret på varför jag tycker det. Du kanske egentligen är lyckligare än du någonsin varit. Men det är inte så här jag känner dig. Jag skulle så gärna vilja hjälpa dej om jag bara visste vad som var fel.

Baby you're all I want.



JAG ÄLSKAR DEJ STEFAN KARL ERIK QVIST



Tankspridda Agda är i farten igen

Hej Hopp. Slapp mötet idag. precis när jag skulle hoppa in i duschen så tänkte jag att det kan ju va bra att kolla om det vekligen var 13 jag skulle va där, kollade mailen och såg att det var imöra jag ska va där kl 13. bra gjort. Är så tankspridd att jag inte ens vet vilken dag det är nu för tiden. Jag måste hitta något att sysselsätta mej med på riktigt.
Nyss lagat mat, ska ta och diska lite nu sen ringa Emelie.

HEJ!

12.09

..Är nu klockan när jag skriver detta.

I fredags så kom Louise och Johan hit och tittade på film med mej och Steffe. Blev Inglorious basterds igen, va bara Louise som inte sett den och jag och S har velat sett den igen så så blev det.

Sen på lördan va vi och fikade och HANDLADE med M&J Bestämde dejter på varenda affär tror jag ;)
Senare vankades det 25-års kalas på Åsen väldigt trevlig som vanligt i det umgänget, sen bar det av hem hit för någon sorts efterfest.

Igår gjorde vi minsta lilla, och blev sedan fantastic four häng med bio. Snabba Cash.

Och så kommer vi tillbaka till denna dag då. Måste nu skynda mej och duscha och äta frulle och göra mej i ordning. För kl 13 ska jag befinna mej på "tjejträff" hos min jobbcoach.

Så är väl bäst att kila.

Ps. Drömde en konstig dröm inatt igen. Drömde att jag helt plötsligt efter en tripp till karlstad för att kolla på barbies åt syrran (som för övrigt blir 16 i år) fick för mej att ta en prommenad till Brunflo. För er som inte vet vart det ligger så är det en förort till Östersund som ligger ca 50 mil härifrån. Det var inte så jobbigt som jag trodde , och fort gick det. Jag började gå vid efter lunch nån gång, kanske vid 14tiden. och kom fram vid 21.30. stefan jobbade eftermiddag så han skulle komma hem typ en timme senare, och efter att ha kollat på klockan försökte jag komma på hur jag skulle förklara min spontanitet för honom. det enda jag gjorde väl framme i brunflo var att köpa mineralvatten två sorters bullar en banan och lite reflexer, för det hade ju börjat bli mörkt. Det var fortfarande vinter så jag måste haft ett jävla tempo, för jag blev hela tiden förvånad att jag inte frös i drömmen, iförd endast mjukisbyxor och collagetröja. När jag väl fått min bulla och banan, så började jag traska hemåt. jag hann bara till närmsta busshållplats, när en bil (som sedan visade sig vara en lägenhet) stannade och frågade om busstider. Jag förklarade att jag inte var från trakten och var på väg hem 50 mil neråt i landet, och fick då se att det var ewelyns syster jag stod och pratade med. i samma sällskap kom filip kowalski och erbjöd mej skjuts på hans häst och vagn. efter massa om och men så fick jag åka med iaf till mora tror ja.

Konstigt det där med drömmar.

Nej som sagt måste kila. Hej!

Pps. Ska fylla i min tattuering imöra.

2012

Igår morse när jag gick upp så hade min sambo dukat upp frukost i köket med tända ljus, hur mysigt som helst. Gilla!

Sen igår när han kom hem från jobbet så tittade vi på 2012. Jag blev helt paranoid och trodde att det skulle hända på riktigt, fy vilken hemsk film. Bra, men hemsk. Fick lite kalla kårar. Låg på helspänn och stirrade in i taket och kännde mej livrädd hur länge som helst när jag skulle sova. Men som tur var så har jag en pojkvän som vet hur man får sin flickvän att koppla av, nämligen att killa lite på hennes rygg :) Den väckte massa frågor också. Dumma frågor som vanligt när de kommer ifrån mej. Konstigt att jag reagerade så mycket på den, jag brukar inte bli sååå av filmer.

Blir nog ingen spelkväll heller eftersom christian kommer hem idag. så blir nog upp till Åsa och Mattias ikväll ist.

Det är nått fel på min blogg. står error hela jävla tiden. vad allt ska jävlas.

Flera nyanser av brunt.

Resan från rödtott till brunett:

FÖRE:




EFTER en blekning + 2 färger:




EFTER två blekningar, en aning orange haha:




EFTER 3 blekningar + två färger:




Efter att ha hållt på att färga håret mellan 14.30 och 19.30 är jag nu brunett igen och både jag och mitt hår är trötta.Tack för ditt tålamod kära hår. Ska inte utsätta dej för något liknande igen i första taget. Nu hoppas jag på att det får vara så här ett tag :)

Color

Sitter här med blekninng i håret. IGEN. För att få bort det röda. får se hur det går. bra för håret, visst...ska bli någon sorts brun med slingor i en annan brun är det tänkt men vette fan hur det blir med den saken. lär få hålla på ett par timmar med det idag antar jag. men hoppas iaf att jag blir nöjd tillslut. blir så himla dyrt annars.

På fredag ska vi nog upp till Persberg på spelkväll eventuellt. hoppas det äntligen blir av nu då. vi har ju pratat om det i flera månader men det har alltid kommit nåt emellan. vi har ju haft fullt upp varje hälj nu hur länge som helst. sen på lördag blir det att fira bäste fröken rapp som fyller 25 år då :) yiiiie, grattis gumman :)

kan inte tiden gå fortare så jag får klart det här håret nån gång nu dåå.. snäääälla!!



 

Lesjödan, det var kul ;)


Yey Hurray för maskerader!

Tycker det är så fruktansvärt kul med maskerader :D och har nu kommit på vad jag ska klä ut mej till på sandras fest. kommer bli skit kul.

Nyss provat lite kläder, smycken och smink. och det kommer det bli MYCKET av ;) Är lite lättare att klä ut sej nu efter att mitt hår ändrat färg. inte så många kändisar som har knallrött hår. Är så sugen på att avslöja vem ja ska va men sånt är väl kanske roligare om det är hemligt men jag kan ge en ledtråd. Jag ska slå på stort om jag säger så, om jag får till det kan det bli riktigt kul :) Verkligen Tuff Tjej! :)





Arbetslösa alkoholister kallar till möte!

Fy vad trött jag blir på att vara arbetslös. inga jobb att söka heller för den delen,... faaaan va jag hatart. Sitter här och grunnar över livet, tillsammans med min vän il nostro. inte mycket till sällskap. det kräver lite tid för att han ska komma med goda råd. och jäklar vad goda råd och smarta ideer man kan få efter lite tid tillsammans. men inte idag. inte idag. det vore ju alldeles för sorgligt.

tänk bara vad mycket lättare det skulle vara att bo i stockholm. när kommer det någonsin att finnas jobb här i trakterna ? det känns så himla mörkt.
Ska titta på lägenheter nu så kanske jag blir på lite bättre humör. eller kanske inte då blir jag väl bara ännu mer sugen på att flytta.

fan va allt änns jobbigt just nu på alla fronter.

Hej då....

Resan Genom Livet!

Jag tänker leva tills jag dör, och inte ta nåt för givet!

MysPys.

Nyss kommit hem från Kristinehamn, vart där med mamma och syster-liten. Dom ska ju tydligen flytta dit snart. Mikaela börjar ju gymnasiet till hösten och ville helst gå i k-hamn. Så var där och tittade på lägneheten som dom ska ha. Hur mysig som helst faktiskt. typ mitt i stan, gammalt hus med mysiga vrår :) blev lite avis, men insåg snabbt när medvetandet kom tillbaka att jag absolut inte vill bosätta mej där. Nej jag vill helst av allt bo i Stockholm. Trivs som fisken i vattnet där. Skulle vilja ha bott där i mer än ett par månader när jag var liten, känner mej hemma på något konstigt sätt där och är lättare att få jobb, finns mer att göra, lättare att ta sej fram, slippa ha bil osv. och visst det är väl bara att flytta, men när det kommer till kritan så är det faktiskt inte så. Stefan och jag bor ju som de flesta redan vet ihop, han har blivit fast anställd igen och det går liksom inte att bara sticka. för hur skulle jag klara mej utan honom vecka efter vecka när jag håller på att längta ihjäl mej efter en dag? Det skulle liksom inte funka. Även om han säger att han skulle kunna tänka sej att bo där eftersom han också trivs där, men man kan inte bara lämna allt, inte han iaf det vägrar jag att låta honom göra. Men det är trevligt att leka med tanken lite ibland.

Städade i alla köksskåpen igår, så nu går det faktiskt att hitta något där. skönt. och skåpet ovanför micron va ju som sju svåra år, men nu är det klart. skönt.
ska försöka få någon ordning i sovrummet också så går det ju faktiskt att vara här, börjar få ordning på grejerna. fattar inte hur det gick till, vi trodde aldrig att jag skulle få plats med mina grejer här, men nu är det faktiskt nivån över bra. tog bara ett par månader haha.

Nu ska jag ta och slänga i en ny färg i håret och se hur det blir. Kanske tar mej ett glas vin också, det skulle sitta fint. Vintant och livsnjutare som jag är.


Nej slut och tack för mej!

Lilla Lilla vän!

Jag har en vän som jag känner ett fruktansvärt behov av att träffa snart! Kommer knappt ihåg när det var senast, vilket känns helt sjukt. Så här lång tid har det aldrig vart mellan gångerna och ändå bor vi så pass nära varandra! Hur hände detta? Vad var det som hände? Vart har du tagit vägen? Vart har jag tagit vägen? Vart har vi tagit vägen?









Du förstår väl att jag saknar dej Caroline Pilz :) Du finns alltid i mitt hjärta! Och nu känner det hjärtat att det behöver fyllas på med lite Caroline! Caroline-mätaren ligger på Low...Det får det lov att bli ändring på, visst? :)



Ps. Sitter med färg i håret nu :/ vette fan va det här blir. Det märks om det går att gå utanför dörren efter allt är klart. Såg nyss ut som Pippi Långstrump utklädd till troll.

Pps. Vill väldigt väldigt gärna ha ett jobb.

Ppps. Tycker att Brunnsparken med Björn Rosenström är väldans fin!

Bey bey little redhead!

Appropå förra inlägget så tycker jag att Pippi Långstrump, trots hennes kön, är KUNG! Bara älskar Astrid Lindgren! Hon är helt enkelt ett geni! Jag kommer Alltid vara svag för hennes karaktärer och berättelser! Finns ingen bättre barnförfattare än henne. Och har väldigt svårt att tro att det någonsin kommer att komma någon ny i hennes nivå.

Har funderat på att färga bort mitt röda hår :( Trots att carlings-tjejen återigen berömde mej gång på gång för min fina färg häromdagen. Det du Corri det gjorde du bra ;) Men håret växer och plånboken är för snål för frisörbesök, trots att det är världens snällaste goaste COOLASTE och billigaste friör jag har så måste jag nog lyssna lite på plånkan iaf. Dessutom börjar det bli lite tröttsamt med alla rosa fläckar runt om i lägenheten, på kläder, möbler lakan och handdukar. Så tror jag satsar på något mer i min naturliga hårnyansskala!

Här kommer lite färger jag tycker är sjukt snygga!










Får nog bli något i den stilen kanske! Men men får se. kanske blir något helt annat!
Nu ska jag försöka fräscha till mej,om det går. mamma kommer snart och hämtar mej och ska bjuda på sallad :)  BEY!

Pippi är min idol!

"Min mamma är en ängel och min pappa ären negerkung, det ärminsann inte alla barn som har så fina föräldrar, och när min pappa bara får bygga sig en båt så kommer han och hämtar mej och då blir jag negerprinsessa. Hej hopp, vad det ska bli livat."

citat av :Pippi Långstrump

1+1 x En lång historia = KÄRLEK!

Jag tänkte att jag skriver ett par rader idag för imöra kommer jag antagligen inte hinna skriva något! Imorgon har jag och min älskling vart tillsammans i ett halvår (officiellt iaf :) ) Men alla kan nog hålla med om att det började långt långt innan det. Tillslut insåg vi också det. Allt detta tisslande och tasslande. Känslor hit och dit. Vi bestämde att bara vara kompisar, det verkar ju enklast eller hur ? Eller? Vi försökte båda gå vidare på olika håll, men tillslut kan man väl säga att begäret var för stort, eller nåt i den klassen. Det funkade väl liksom inte att bara vara kompisar utan att få pussas och kramas, och vem älskar inte sånt? Vi började umgås på intimfronten igen, i smyg kan man väl säga haha. vi tog det lugnt. bara chillade ;) haha. Men om det var någon som inte märkte det ändå så kan ni ju göra er hörda för att stärka mitt självförtroende lite om att jag kan vara diskret, för tror nämligen att det var ganska öppenbart vad jag och Stefan hade ihop. Det är iaf vad jag hört :b

Tillslut efter massa smusslande, så frågade du mej om vi skulle bli ihop. Jag blev som tagen på sängen. (Nog för att jag låg på sängen, men det hör inte hit.) Efter ett väl betänkt svar så blev vi tillsut ett par. Du och Jag. Även om det var väntat efter att vi bestämt för längesedan att vi skulle bli ihop tillslut så kändes det helskumt. Där låg jag på en säng, och nyss skaffat mej en ny pojkvän. Att han skulle bli den bästa pojkvän man kan ha det kunde jag bara ana. Men allteftersom tiden har gått så har du om och om igen bevisat att du är precis vad jag vill ha. Känns helt sjukt att det har blivit vi. Stefan Qvist och Angelica Hellström. Det va det ingen som kunde tro när vi träffades för massa år sen första gången haha. men det är väl så det ska va, det känns så iaf. När vi sedan bestämde för att gå ut med det var det som att hela stan andades ut, jag skojar inte det kändes så. Har aldrig vart med om att så många människor har varit sååå intresserade av någons förhållande.
Jag trodde reaktionen skulle bli ungefär "-oj då vem kunde tro att det verkligen skulle bli ni tillslut, va kul Grattis!" Istället blev det reaktioner som dessa "-Äntligen!" "-Äntligen, vad har ni hållt på med, vad är det som tagit sån tid?" "-Det va på tiden." och sådant i den genren.

Det känns som att det ska vara du och jag jämt. Det ska det ju. Kan inte tänka mej annat. Det är sjukt att det kan kännas så himla bra med en människa. Våran vän Christian Lamberthson sa något verkligt fint häromdagen:

"- Det finns fan inget par som är mer gjorda för varandra än ni två."


När man får höra sånt känns det så bra, att det är fler som känner så. Stefan har länge hävdat att jag eftersom jag är 5 år yngre än han blev skapad för hans skull, att jag blev specialtillverkad åt honom, det ligger nog något i det. Perfect match som man brukar säga. haha.

Nej gud vad jag låter smörig, men jag kan tyvärr inte hjälpa det. Trodde inte såna här känslor fanns. Hur fan kan man tro att man inte kan bli kärare eller älska någon mer än vad man gör. och så vips några veckor senare  ha lyckats fördubbla dessa känslor. det är sjukt, men sjukt bra :)

Så imorgon ska vi fira alltså. På morgonen/förmiddagen ska vi till simhallen och simma. sen ska vi till karlstad och handla upp våra presentkort som vi fick i julklapp. sen blir det att äta ute och gå på bio. Tror det blir Sherlock Holmes eftersom både jag och Stefan velat sett den sen vi första gången såg trailern, och bestämde att vi skulle se den så fort vi skulle se någon bio, så det passar ju utmärkt, visst :)

Blev VÄLDANS massa text så avslutar med lite bilder ist :)








Tack för att du gör mej till den lyckligaste tjejen som finns.

Drömmar

Ja, visst är det konstigt med drömmar. vem är det som styr över vad man drömmer, vem bestämmer när man ska drömma fina drömmar och när man ska drömma mardrömmar? och kan man verkligen tyda drömmar? det skulle jag bra gärna vilja veta. jag har drömt nu jätte mycket på slutet i flera veckors tid om skjutvapen och krig och liknande. att någon försöker skjuta mej. att jag är jagad av någon med pistol eller gevär. igår natt drömde jag till och med att det var tre ca 10år gamla flickor som började skjuta efter mej och det gick inte att stoppa dem, de sköt poliser och allting. hatar att drömma sånt. hela drömmen är laddad och fylld med rädsla och dödsångest., att man i vilken sekund som helst kommer bli skjuten kommer sluta springa kommer falla ner till backen och kommer DÖ. uscha det är hemskt..

Igår va vi upp till persberg så att stefan fick klippa sej. sen hem och tvätta. och förresten så är julen utstädad nu, vi gjorde det häromdagen. det va skönt ändå :)

Nu väntar jag på att potatisen ska koka färdigt så jag kan få i mej lite mat. sen ska jag på möte med Katherine, ska bli intressant och se om hon fick den julklappen hon förväntat sej :b hehe.

Längtar till Lördag ;)

HEJ HEJ!

Farmor och Farfar

Hemma från Östersund! Hittills har jag gått upp i vikt. Druckit mängder av vin. Ätit Fetmat. Och Levt mitt liv. Nu är det slut på det. Förhoppningsvis. Måste ta tag i det här.

Hälsade på Farmor och Farfar idag. Träffar dom nästan aldrig nu för tiden. Känns hemskt att se farfar så dålig. Det gör mej så ledsen. Skulle vilja vara närmre er.

Orkar inte skriva mer nu för Steffe kom precis hem med en pizza. Bra start på mitt nya hälsosamma liv? haha
Uppdaterar nog något om Östersundstrippen vid något senare tillfälle när det hinns!

Ciao!

RSS 2.0