Dilemma.

Tjosan Hoppsan! Du ser, vi möts igen kära blogg.

Jag har ett litet dilemma, om häljen nämligen. Jag är bjuden på 25:års kalas för Linda i Karlstad vilket skulle vara väldigt roligt att gå på. Sen så har jobbet gruppfest, vilket också skulle vara skit kul att gå på. Lära känna jobbarkompisarna lite mer. Men i nuläget så vet jag inte om jag har skjuts varken till Kalrstad eller Karlskoga så blir kanske att vackert sitta hemma på lördag,. Hmm egentligen skulle det väl inte göra så mycket ,skulle vara skönt att bara ta en hemma hälj, har liksom tröttnat på att gå ut och festa, det känns inte lika kul längre. Men för tillfället så tycker jag att den där hemma häljen kan vänta ett tag och inte infinna sej just på lördag när jag har massa inplanerat jag vill göra. Aja det märks vad som händer.

Nu tror jag att jag ska ta mej en dusch (varm sådan) ett vinglas (kallt sådant) och slänga mej på soffan och bara pusta ut. Min kropp känner att den behöver det. Är supertrött och ont i hela kroppen. Så tillsvidare, Ciao!


Ps. Fick ett "kedjebrev" av min farmor idag på posten :) :

En kram är ett sätt att dela glädje och sorg på.
Kram är till för alla dom som vi bryr oss om.
En kram är nått fantastiskt.
Det är underligt vad en Kram kan göra.
Den fungerar överallt på alla språk.
Kram behöver inte batteri och inga reservdelar.
Låt denna Kram fortsätta.
Sånd KRAMEN till dina vänner och till de du tycker om.
DU HAR JUST FÅTT EN KRAM.

Många kramar från farmor


Min farmor hon är söt hon :)

Påsk.

Jag har tänkt på det här med påsk, och jul och alla andra sådana dära högtider egentligen. Vem kom på det här med påskägg, påskmust, julmust, julgranar osv. Vad har en rödklädd skäggig gubbe med Jesus att göra liksom?? För det är ju därför vi firar allt sånt här. Är inte direkt insatt i allt som har med bilbeln att göra men en sak jag kan känna mej säker på är ju att det troligtvis inte hoppade runt en hare och delade ut ägg vid korsfästelsen osv. Men skit samma, jag uppskattar iaf den här personen med livlig, eller möjligtvis sjuk fantasi. För vad vore jul utan jultomte och påsk utan påskägg? Ja ni fattar vad jag menar..

Appropå påskägg så tycker jag sånt är jättekul och jag kommer nog aldrig växa ifrån sånna grejer. Jag älskar att ge bort små grejer och överraskningar. Överraskningar är nog bland det bästa som finns. Det är förstås väldigt kul när någon överraskar mej också men jag tycker nästan det är roligare att få pyssla och smyga lite och sedan se hur andra reagerar på något dom inte förväntat sej. Jag är en pysslig människa.

Det är ju förresten påsk snart. och jag jobbar en av dagarna. Trodde jag jobbade hela påskhäljen först men hade kollat fel. Sen tror jag att jag är ledig 1:a maj också. :) Gud så bra :) Förra årets majbrasa var mysig tycker jag förresten. Var hos Caroline med brudarna och grillade och solade. Så himla skänt med vår när solen kommer fram! Åå så underbart. Nu ska jag gå och äta lite lunch och drömma mej bort om våren och solen och sedan skaj ag ringa syrran och kolla om hon ska med ner på stan sen och köpa present åt mamma. Hon fyller nämligen 50 den 4:e april :)

Puss Hej.




Vad var det som hände??

MEN SERIÖST! Vad är det som händer egentligen?? Vart tog våren vägen och var försvann mina vårkänslor?? Tänk att det för en dag kan kännas som att det snart är sommar och sedan bara på ett dygn vända och man nästan börjar tänka på julgranar! OGILLA! Nu vill jag ha vår...

I fredags jobba jag till sex och åkte sedan upp till Persberg på 30års kalas. Det var trevligt!

Igår gjorde vi ingenting förutom att laga mat och kolla på Avatar, man jag somna ju och missa slutet. Ovanligt!

Och idag ska vi storstäda är det tänkt! Faktiskt Stefans idé :) Sen ska vi hem till Mange och Jessie på söndagsmys!
Det var en kort summering av häljen. Imorgon är jag ledig och på tisdag börjar allvaret, Nervöst :)

Förresten så gick jag upp för flera timmar sen. Vakna skittidigt, känns skönt. Men nu ska jag gå in och se om jag kan få liv i Stefan, för nu har jag tröttnat på att vara vaken själv..

TjoHej!

ps. EFTERLYSNING!

 

Till personerna på bilden (Stefan Qvist och Malin Rapp) Jag VET ni är världens bästa kusiner, Stefan är världens bästa pojkvän och Malin världens bästa pingla, men när tusan har ni tänkt att ha eran fest???? Jag bara undrar liksom.. Skärpning nu ;) haha.. Tagga nu, OKEJ?!?! ;)


Mysfeber.

Hej hopp kaffekopp!

Ont i mitt huvud det har jag. Inte kul alls vill jag be att få skriva upp..
Vill också påpeka att jag känner ett vedervärdigt hat till bilar och allt som hör därtill..Usch vad dom kan ställa till med bekymmer.. Min hade en nära döden upplevelse igår, lilla skrotfian. Kände att hennes tid var kommen trots hennes ringa ålder. Men för tillfället verkar hon gå framåt. Hoppas hon återhämtar sej och att det inte var nåt större fel som måste åtgärdas med någon kraftig operation. Jag hade iaf tänkt ta med mej henne till Karlskoga imorn, eller låta henne ta med mej rättare sagt..

Imorse var jag hos Katherine (min numera fd. jobbcoach) var väldigt kul att träffa henne igen, hon verkade bli glad för blomman jag gav till henne iaf. Hon är lite som en extra mamma den där damen :)
Sen så har jag precis bakat en morotskaka som jag ska bjuda mina gulliga små vänner på jobbet på imöra. Vette tusan hur den blev för tyckte nämligen den såg väldigt mysko ut när jag tog ut den ur ugnen så får hoppas att den iaf är ätbar..

Nu ska jag slänga mej på soffan och inte göra någonting och vänta in häljen och tänka på mys. Tänk förresten om någon bara kunde vara min slav för en timma eller så. Skulle va så skönt. Typ ge mej massage, ansiktsbehandlingar, blanda goda små fruktdrinkar och och ha en röst som låter som sådanadär delfinljud. det ska ju vara avslappnande, eller hur??? Någon som känner sej manad??? JUST CALL ME!!!


Föremålskön

Något du kanske inte vet är att många vardagliga föremål har ett kön. Se följande exempel!


1. Fryspåsar: -Manliga, eftersom de håller inne med allting men går att se rakt igenom.

2. Kopieringsmaskiner: -Kvinnliga, eftersom de, när de väl stängts av, tar en stund att värma upp igen. De är effektiva reproduktionsapparater om man trycker på rätt knappar, om man inte gör det kan helvetet braka lös...

3. Däck: -Manliga, eftersom de ofta tappar greppet när de blir gamla och ofta är för uppblåsta.

4. Luftballonger: -Manliga, eftersom du måste sätta en blåslampa under dem för att det ska bli någon fart pådem, och sen är det ju förstås det där med varmluft...

5. Tvättsvampar: -Kvinnliga, eftersom de är mjuka och kramvänliga och lätt binder en massa vatten.

6. Webbsidor: -Kvinnliga, eftersom de vill ha många träffar.

7. Tunnelbanan: -Manliga, eftersom de använder samma gamla ställen att plocka upp folk på.

8. Timglas: -Kvinnliga, eftersom vikten med tiden hamnar i nedre delen.

9. Hammare: -Manlig, eftersom den inte har utvecklats mycket de senaste 5000 åren, men den är praktisk att ha hemma.

10. Fjärrkontroll: -Kvinnlig, De flesta trodde säkert att den skulle vara manlig-MEN tänk på att den skänker mannen glädje, han skulle vara helt lost utan den och, och trots att han inte alltid vet vilka knappar han ska trycka på, så fortsätter han försöka!

Tisseltassel..

Shhhhyyyyyy..
..Hör ni?? Känner ni??
Jag hör!! Jag Känner!! Jag känner så mycket att jag nästan kan ta på det..Det känns underbart och nästan lite pigrrigt i magen.. Vet ni vad det är?? VÅREN är på ingång. och det känns så himla underbart att jag nästan spricker.. Våren är den bästa tiden på hela året och det finns inget jag älskar mer (borträknat personer) Solen lyser in genom fönstret och man kan liksom känna en viss lukt. En lukt som vittnar om att snart är det vår. UNDERBARA VÅR!!

Ikväll ska jag till Apelvägen och äta tacos sen till storbron och systrarna Olofsson för att fira Corrii! Men innan det så ska jag städa, baka bullar, ner på stan och fixa och ev en prommis om det hinns med :)

ÅÅÅÅÅ jag känner mej så lycklig av detta väder! ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!!!!


20

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET CORNELIAS FÖDELSEDAG!

 

Grattis bästaste tjejen :)


Bättre..

Åååå det känns skönt. Har faktiskt gått förvånansvärt bra idag på jobbet. Man lär sej mer och mer. Börjar faktiskt bli kul :) Det löser sej nog :) det går ju iaf frammåt. fortfarande nervöst och jäkligt rörigt men skit samma :)

Ps. Fler och fler på jobbet har uppmärksammat att jag är ett tacksamt mobbobjekt. Fasen också, snart kan jag inte dölja det längre hahahahaha. men va fan har väl inget annat val än att bjuda på det, får väl säga som jag alltid gör efter att någon drivit eller härjat med mej. Nämligen upplysa dom om att det kommer igen när dom minst anar det. Kruxet är bara att jag aldrig kommer på något bra att ge igen med, eller så har jag glömt bort vad det handla om från början, (undra hur många "ge igen" jag har innestående??) så antar att det är bara att svälja och ta det med ett leende, det brukar funka.. Tusan att man ska vara så lättlurad. Jag är FÖR naiv. haha.

Nej nu ska jag sortera tvätt åt min älskade man som han ska tvätta kl7 imöra när jag åker till jobbet! HURRA FÖR BRA KARLAR!!!

hej då

It's me and Frank now.

Första dagen på traneen, SKIIIIIT nervöst måste jag säga, massa krångliga samtal som man inte fatta ett skit av, hoppas det blir bättre efter hand, det borde ju bli det men, hmm det ser mörkt ut. Just nu känns det skitjobbigt innan man kommit in i det. men aja..

Va hos Åsa och Mattias igår med, magen den växer. Ser så sjukt mysigt ut. Snart kommer den den lilla parveln, har ju gått hur fort som helst. och appropå det så måste jag skvallra om en sak Åsa berätta om vad ett barn på Åsenskolan hade sagt. Hon försökte förklara för ett gäng ungar hur bebisen överlever och får näring i magen och så , och berättade om moderkakan, då plötsligt kläcker en unge. -Moderkaka, det lät gott det skulle jag vilja smaka på! hahaha JAG ÄLSKAR UNGAR!!!

Nu ska jag duscha och sen lägga mej och försöka sova. GoNatt!



Sol i sinnet!

Hej Hopp!
Nu var det ett tag sen jag skrev en rad. Har haft sukt mycket att göra på sista tiden. JOBBA ÄTA SOVA, så att säga. Nu är iaf jobbutbildningen över och traneen börjar på måndag. SJUKT NERVÖST!! Bara att bita ihop och slänga sej ut i det. Skönt med lite sovmorgon nu i två veckor iaf. Behöver inte åka hemifrån förän 8.30 :) men dessvärre så kommer jag hem typ 18.30 ist. men det går finemang :)

Igår kväll när jag kom hem från jobbet så var det kroppen som fick bestämma. Den talade klart och tydligt om för mej att den bara ville vila. Jag hade tur, Stefan lagade mat åt mej sen tog vi ett varsitt vinglas och slängde oss i badkaret. Sen hann vi se ca en halvtimme på tv innan John Blund började skicka små doser av sömnpulver till våra ögon och sovrummet lockade lite diskret på oss, på 5 minuter (högst) låg vi båda sussandes haha. vi gick och lade oss innan 23. Det är braaa :) Så idag vaknade jag kvart i 8 :) inte gjort så mycket, skulle vart ut och gått runt storbron men vi hann inte med det. Blev och kolla på bandy ist, Sjukt skönt väder ute, JAG BLIR SÅ GLAD! Snart snart snart är våren här, jag bara känner det på mej :) Jag bara älskar vår. det är BÄSTA tiden på året!!

Nu ska jag fixa lite. Sen när Stefan kommer hem från bowlingen så ska vi ut och äta mat :) Sen får vi se vad det blir!

Ha det gott alla!

RSS 2.0