Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne.

Hej hopp!
Sjuk är jag fortfarande, fy fan va träligt, men ut i solen det skulle jag, vad spelar det för roll om man ligger inne och är sjuk och vilar eller om man ligger ute och vilar? Bränt mej har jag gjort och det var nog ändå inte så smart att vara ute, för fy tusan vad kroppen säger emot nu! Typiskt! Kroppen är så utmattad och trött så det är helt sanslöst, måste vara allt detta jobbande som jag haft för mej på sistone, men gud va jag gillar solen, SOLEN och SOMMAREN! Kan man aldrig få nog av.

Imorgon är jag ledig och då ska jag kolla på glasögon och sedan ska jag kanske spela volleyboll och på fotbollsträning om min kropp samtycker vill säga. Tänkte iaf va med och småträna lite, så mycket som jag orkar, såg ju så himla skojigt ut igår när jag va och kolla lite. Var ju så himla längesen jag kunde va med så nog tusan ska jag försöka imorgon!

Var till Åse idag med och lämnade skissen, ska ju tattuera mig igen den 14:e, hoppas det är någon som kan byta tid med mej, för jobbar nämligen den dagen. Aja, håller väl tummarna på det. 

Ser fram emot midsommar!

ASS-FIVE


Ge mej...

...Whiskey! Jag måste bli frisk. Fan, Äntligen fick man hälj och så går man och blir sjuk, fy tusan va orättvist det är ibland! Har ont i hela kroppen, huvuvdet och halsen och mår pyton. Och inte gör det saken bättre att jag kommer sova själv hela veckan :( uscha. Hoppas bara att jag kan få bli lite, bara lite bättre tills imorgon så jag kan jobba.. Vill verkligen inte vara borta från jobbet..Vi får väl se vad gud har att säga om den saken..

Undrar om det var någon som missade brölloppet igår. Jag hade sagt innan att jag absolut inte skulle se det där fjantiga bröllopet, jag tycker ju inte ens om varken viktoria eller daniel. bara massa överskattat dravvel.. men men man ska aldrig säga aldrig, för vilka var det inte som satt bänkade i princip hela dagen framför tv:en och tittade, jo det var minsan jag och stefan, Alltså jag fattar inte, de måste ha hjärntvättat oss, jag slår vad om att ifall de spelade inspelningen baklänges så skulle någon konstig röst med konstigt budskap höras, aa iaf så är det något mystiskt med det. För jag har till och med kommit fram till att jag tycker om dom där, Viktoria och Daniel. Även om jag tyckte att hon såg tråkig ut med aldeles för stram frisyr och ful blomsterdekoration i kyrkan så har jag kommit fram till att jag gillar dom, kan faktiskt inte hålla ner mungiporna när man får syn på dom på tvn.. Det är SKUMT må jag säga.! Men men kärlek smittar väl av sej kanske ??!


Inte långt kvar nu tills vi ska flytta nu heller, Å herre gud va jag längtar! Vill att det ska vara nästa månad nu ju :)

Nej nu ska jag gå och fortsätta att vara sjuk och tycka synd om mej själv och glo på tv!

Hej så länge!

Kärleksbrev!

"Hej tjejen min. Vet du att du har lyckats att få mig att bli den käraste och den lyckligaste killen i världen. Ja älskar dig! Din stefan puss"

Så skrev min pojkvän till mej häromdagen när jag satt på jobbet och funderade på självmord (skämt å sido :) ). Jag tycker om honom. :)

Glasögonorm!

Jepp. Det är en sån där glasögonorm jag kommer bli i fortsättningen :b Inte på heltid dock, men på jobbet .. Var och kollade min syn igår och han sa att jag behövde ha glasögon på mitt jobb, då mina ögon var översynta, eller nåt sånt där? Vad nu det kan betyda? Jaja, vad som helst som får min huvudvärk att försvinna :) Har ju haft så mycket huvudvärk, och det beror antagligen på att mina ögon sitter på helspänn ca 9timmar om dagen framför datorn. Så mina nya glasögon som jag inte bestämt bågar till ännu kommer inte att hjälpa mina ögon att se bättre bara så att de slappnar av, lite som fotmassage för fötterna ni vet :) haha..

Och sen har nog mamma och morfar kommit på vad det är för fel på mej, varför jag mått dåligt så mycket. Alla symptom stämmer in så det nästan är kusligt, har ju fått massa mediciner som jag ska äta men som jag inte vågar. Jag hatar att äta mediciner. Och är det nu så att jag får göra det där testet som inte syns på vanliga blodprov, så kanske jag kan få riktiga piller som jag blir bra av. Morfar hade hittat en artikel om en tjej som haft samma symptom och gått till sjukhuset som sagt att hon var fullt frisk, men hon hade inte gett upp. Och tillslut så kollade dom det där testet och de hittade felet, och hon fick ett helt nytt liv. Det enda är att vårdcentraler inte går med på att göra dessa tester, det kostar väl för mycket eller nåt..... Men på den där sidan på internet så fanns det också med vad man skulle säga till doktorerna om de vägrade att göra testet. Så mamma är skitförbannad och ska göra allt för att jag verkligen ska kunna kolla upp vad det är som är fel med mej! Sköööööönt!

Nej shit va klockan blev mycket. Måste ju in i duschen och sen sätta mej i bilen mot Karlskoga!

Hejdå!

Piss

Känns förjävla piss träligt att jag inte kan åka på Sweden Rock iår.
Får väl nöja mej med de andra banden jag ska se.

jaja.

Ville bara få det ner skrivet.

Sweden rock <3

FAN.

RSS 2.0