Stockholm!

Hej Bloggen! och alla läsare också förstås..

Ni anar nog redan vad detta inlägg kommer att innehålla, jo just det precis , häljen ja!
Den tillbringade vi i Stockholm, :) krille skjutsa ner oss till tåget i k-hamn till 14.44.. 17.31 anlände vi på centralstation i stockholm, eller det var iaf vad det stod på biljetten, om vi var så punktliga har jag inte en aning om.. vi tog tunnelbanan mot skanstull och vips så befann vi oss på hotellet, va hur fint som helst. fyrstjärnigt är inget man är van vid.. och för att tillägga så bodde vi på det hotellet som idolerna håller till på men dom var ju i Malmö denna hälj, va lite synd, men stefan var nog nöjd, han fick ju för sej att jag hade räknat ut att de bodde där och att vi därför skulle bo där för att träffa Calle haha, det hade vart smart men så var inte fallet!

Vi bodde istället på samma hotell som en annan kändis, ingen mindre än Magnus Samuelsson, han var stor! såg honom tre gånger på två dar! såg ett par till kändisar, eller kändisar och kändisar! Kommer ni ihåg Ingrid från Idol 2004? hon som sjöng "I can't help fallin in love with you". Hon som hade gått hos sångpedagog i tre år , och som trodde hon hade 50%chans att gå vidare men hennes sångpadagog sa 70%, (skulle vilja träffa den där sångpedagogen, hur kan man ge hopp åt någon som inte kan sjunga ? jag tror den där pedagogen gick på något väldigt konstigt!) Iaf så såg vi Ingrid haha, dt var min höjdpunkt den dagen!
Vi såg också en annan idoldeltagare, en riktigt tuff tjej som sökte det här året Karolina Goczkowska http://www.youtube.com/watch?v=uqzi6XPY2tg ..sen såg vi Ebba Hultqvist utanför Kungliga dramatiska teatern! jaja, nu har jag fått berätta det också :b..

På fredan iaf så checka vi in, va ut och åt och sen hem till hotellet och drack lite vin, kolla på idol, myste och drack lite mer vin! På lördan gick vi först raka vägen ner mot hotellfrukosten, fy tusan va underbart det är! sen gjorde vi oss i ordning för att dra ner på stan, va iväg till skansen, och gick varv på varv på stan, men konsigt nog handla jag inte ett skit åt mej själv. vad är det som hänt? köpte enbart två julklappar! skumt! sen va vi hem till hotellet och åt på restaurangen där, väldigt mysigt och lyxigt, sen tog vi tunnelbanan mot stan igen för att gå på bio, såg sista delen av stig larssons filmer. den va bra! sen hem till hotellet igen för allt va stängt och min telefon saknade pengar, stefans var död och jag hade missat samtal från Max! så vi ladda telefon ringde upp och begav oss återigen mot tunnebanan, vi kom fram till Jesper efter 1 nångång, så det blev ganska sent, men kul att träffa alla, synd att inte Denise var med :( men vi ses ju till nyår iaf :D vi började dra oss hemmåt vid 4 eller nåt sånt, och när vi väl var framme vi t-centralen och skulle byta tunnelbana mot hotellet så hade det brunnit nånstans så tåget var försenat, vi kom hem till hotellet efter 5 nångång, så på grund av det så skippa vi frukosten på söndan :( :( .. det var när vi satt och tog en macka på ett fik som Ingrid kom vandrande förbi haha!

va och titta lite i gamla stan på söndan och drev runt i affärer, va och åt och sen gick tåget hem! och när vi kom hem till filipstad så hade Åsa bakat lussekatter som hon bjöd på tillsammans med glögg .. mmmmmm!!

vi har iaf haft en skit mysig hälj och vi har hunnit med det mesta vi skulle ! Jag älskar dej Stefan Qvist! tack för denna verkligen fina present!

Idag sov vi läääänge kan jag säga! sen skar jag mej i tummen med en osthyvel, BRA gjort!
Nej nu ska jag byta om, sen åka och handla, hej så länge!

Ps: jag så Brüno i torsdags, den va kul :d haha!




Semester semester semester!

Ååå äntligen är det fredag!  som jag längtat! kl 14.44 går tåget och då sticker vi för en stund! Sköönt och välbehövligt! lite träligt med parken och så , hade velat vart dit faktiskt, men men jag måste erkänna att jag hundra gånger hellre ligger på ett hotell med den som jag älskar mest av allt i hela världen, och äter hotellfrukost och bara myser en hel hälj ist för att häljen ska bli som vanligt, sen ligger man där på söndagen bakfull och jävlig och undrar hur tusan häljen har kunnat gå så fort! Så tummen upp för BRA pojkvänner alltså!

Nu kanske ni undrar vad i helskotta jag gör uppe så här tidigt och sitter framför datorn dessutom ? och Ja, jag har faktiskt sovit lite inatt, som tur var ! annars hade jag nog behövt skicka ut begravningsinbjudningar snart! jo, det är så här, stefan börjar jobba närmare bestämt 05.36 eller va tusan han sa. och klockan ringer ca 05.10 kanske! Jag är en sån människa som har svårt att somna om när jag väl blivit väckt, och inte blir det bättre när det känns som dagen före julafton! så här sitter ja, tragisk men morgonpigg (för en gångs skull) och uppdaterar lite av vad som hänt och vad som komma skall!

Förresten så blev det som jag sa, mitt dåliga humör blåstes bort tillslut, och så åkte vi upp till hasse och christina och fick oss lite mat! skönt att slippa hemmafrusrollen för en stund, det känns som att den har tagit över mej haha men ändå känner jag lite kärlek till den ändå!! aja skit samma!

Va på boxen med Louise igår också, väldigt givande träning, väldigt givande! fy fan det känns ungefär som man utsätter sej för ett hälsosamt självmord! sen skulle vi ha simmat men det blev inte så för lollo hade glömt sina badkläder och efter ett väl genomtänkt beslut kom vi fram till att det nog var ganska dumt att simma i string, även om vi hade väldigt bra och genialiska lösningar på hur detta skulle gå smidigast och smärtfriast till. så vi besluta att det får bli nästa veckas kroppsutmaning! så ist tog vi vårat pick och pack och drog ner och sola, känns lite som jag brände mej! är inte van detta nu för tiden!
Träffa Merja också, har fasen saknat henne, berätta att jag drömde om henne häromdagen! hon sa att hon hade haft en konstig dröm om en duva, hon fick för sej att duvan var jag ;) haha

Och nu till det sista, sen är jag färdig, jag Looovar! så var jag med om något himla skumt och häftigt häromdagen! onsdagen den 25:e november 2009 är något att komma ihåg !

Det känns konstigt, det gör det! Hur blir det här nu då? ska jag någonsin kunna släpa detta nu? jag mår illa..usch jag gör som jag alltid gör när något känns jobbigt ist, tänker att det inte finns! det brukar funka bäst! ett tag iaf.....




Tänkte att det va ett tag sen jag laddade upp en bild,. väldigt gammal bild på oss två!

 

Nej nu ska jag förbereda tvätten och lägga mej
och försöka blunda en stund till !


Sömn, noll timmar!

Yes så var det! har inte sovit ett dugg inatt! var helt slut när jag gick och la mej ,sen somna stefan och då var det bara jag kvar då. det gick ju förjävligt kan jag ju säga, vände och vred på mej , la mej som pippi gör med fötterna på huvudkudden, la mej i fotändan, men inget av detta hjälpte! vid 4 gav jag upp och gick ut till tvn, satt vaken i soffan och hörde att stefans väckarklocka gick igång, han skulle ju upp och jobba, tur att någon av oss fått lite sömn iaf!
Lyckades somna kanske 8 på morgonen, vakna 9 sen somna jag igen och vakna halv ett! fan va underbart INTE jag som hade massa att ta itu med idag! Känns förjävligt! Jävla natt!!!!!

Hoppas jag är mer positiv senare idag.
Blir nog box med louise sen och sen simma ett par längder, hon har en sån där positiv inverkan så det borde gå!! ska fan unna mej en solning också!

klart slut!

Regniga onsdag!

Jahapp regn idag igen, vad ovanligt! det börjar bli mer regel än undantag vare sej det gäller sommar höst vår eller vinter här i sverige tror jag! är våra kroppar anpassade för så mycket vatten?? det undrar jag!! vi behöver ju sol för att överleva för tusan! om det fortsätter såhär, vad händer med oss som inte har råd att åka utomlands?? kommer vi bara tyna bort som en vattenpöl eller? schyst tänkt! jävla påhitt det här med regn året om! någon väldigt lat eller någon med väldigt dålig fantasi som kommit på detta tror ja! huua!
jaja nog om det, man blir så ledsen när man tänker så, och vem behöver fler droppar nu???

idag ska jag göra läxa! och kanske ska fortsätta julpynta lite, (jag kunde inte hålla mej igår) Man ska väl egentligen sätta upp sånt till häljen, men eftersom vi inte är hemma då så hade jag anledning att börja pynta och dola, eller jag vill gärna tro det iaf :) Iaf så tycker jag om julen så inihelvete, trots allt som vart, och jag ser fram emot det varje år, dofterna, maten, stämningen, julpynt, och SNÖÖÖÖÖÖ! Det vill jag ha! Punkt Slut!

Hoppas mamma är fri från migränen idag så hon kan komma hit och fika, var så längesen jag träffa henne och verkligen prata med henne känns det som! och dessutom så har jag ju bakat en äppelpaj bara för det ;)

Nej nu ska jag titta tågbiljetter, måste faktiskt verkligen beställa dem idag!

Jag känner ett konstigt behov av att jaga troll!!!


En räv bakom örat!!

Det är så jag känner! haha!

Och Du, du får mej att må illa! Kan inte hjälpa det!!

Vill ha pengar och ett jobb, Tack det vore snällt!

Hotellfrukost! Ååååå vad jag längtar efter dej!

Väldigt meningslöst inlägg, jo tack jag vet!


Snart så!

Blir alldelles alldeles vansinnig på detta jävulusiksa tangentbord! den hoppar över massa bokstäver även om jag trycker på dem., ! Gaaaaaahhhhhhh!

Igår va jag på möte med min jobbcoach! Sen gick jag hem och börja göra pannbiffar och gräddsås och potatis! Steffe bestämde maträtten, otippat med tanke på att han har tjatat i flera veckor på att vi ska äta det! Hans kommentar var: -"Du kommer bli en bra morsa du, våra ungar kommer få bra mat i magen! Jag kommer ha godaste matlådan imöra! Krille kommer va såå avundsjuk!" haha så jag antar att det va ganska bra betyg med tanke på att det va väldans längesen jag gjorde pannbiffar! Och så vill jag bara påpeka, eftersom den här stan kan göra en höna av en fjäder så vill jag bara berätta att bara för att jag skrev så där om vad stefan sa om våra ungar och så, så betyder det inte att vi försöker skaffa barn eller något sådant!  Bra nu har vi rett ut det!


Dagens meny består av: Hemmagjord klyfpotatis med persilja, västerbottenostfylld lövbiff och bearnaisås!
Haha, finmiddag ska det va! Nu blev ni impade va ? ;) men men ibland måste man väl få lyxa till det!

Nej ska försöka att få något gjort nu, ska städa lite och sen ska jag baka äppelpaj för min mamma kommer hit imöra och fikar :)

Snaaaaart sticker vi till huvudstaden! :) :) :)

Tjena moss! -
Shit, nu är jag fan en riktig hemmafru!


Filliokus!

Tjaaa!

Jahapp! Börja fredagen med en Karlstadstripp för att se Sonic Syndicate och Takida! Otippat nog så såg jag inget av dem, hade tjatat om att det va viktigt att se S S men när vi väl kom in så träffa jag massa gaaamla kändisar så det blev mest att sitta i baren och dricka! inte så att man hade valt rockbaren heller utan tog den typ längst bort så jag varken hörde eller såg något alls! men men, sånt där lär man sej av, eller det borde jag nog gjort vi det här laget så jag får väl lära mej att leva med det! Jag måste tillägga att Corre, Cornelia Libäck Is the Shit!!!!!!!!!! Bättre tjej får man leta efter, det kan man kalla "TUFF TJEJ!"

Lördagen så va vi upp till Åsa och Mattias en sväng! Så sjukt fint med bebismage tycker jag :) Sen mötte vi Magnus och Jessica och åt åp kinesen, va hem en sväng till oss och drack vin och kolla på tv och sen till Johan! Jag chockade en del, men det är sån jag är take it or leave it, ni tror ni vet vem jag är men icke, mohahahaha! Kul att ingen vet vad jag pratar om. som vanligt då ;)
sen fick vi för oss att dra ut nånstans men tröttna så fort vi kom ner på stan så ist gick vi hem till oss igen och drack glögg och kolla på de mest sjukaste vidrigaste filmerna ni kan tänka er! hahaha HEEEELT SJUKT!

Det är bara så det är , Fantastic Four har blivit en legend! Det är så det ska va!

Och nu kommer det sjukaste av allt! igår kl 18.30 befann sej jag och mamma hemma hos Diana! Skulle va ljusparty och sen någon seans där man pratar med ett medium som berättar om en själv och kan få kontakt med andar, va helt sjukt, allt stämmde, och allt detta genom att bara titta på mej och fråga va jag hette. Jag har aldrig varit på något sådant så detta va helt nytt för mej! Jag gilla killen måste jag säga, han var homosexuell och pratade konstant och hade ett ordspråk som fick många att skämmas, jag gilla han skarpt haha!Det första han sa när han peka på mej var att han samtidigt som han skratta ojjade han sej på ett lustigt vis, det var tydligen mina guider som var helt roliga och flummiga och väldigt konstiga hela bunten! detta satte ribban för kommande 15 minuter! den speciellaste var tydligen en stor härskare, typ japan eller kines, men inte samuraj mer en torped, ni tycker säkert att jag är het sjuk att jag tror på sånt här men allt prat om denna guide var så bekant jag vet att det är så, för hans uppgifter stämmer så bra in på mej, det är han som gör att det blir lite kaos i mitt huvud men det enda han vill är att få mej att besluta saker för det har jag svårt med, annars bara fladdrar det tankar runt i huvudet på mej, berättade han! Mamma satt och skratta under hela seansen för allt han sa var så mej in på pricken!

sen fick vi kontakt med flera andar som jag tror var min mammas mormor alltså min gammelmormor, och sen tror vi att det va min gammelfarmor och farfar men är inte riktigt säkra, måste prata lite med farfar om det! till sist fick vi kontkt med en väldigt gammal liten farbror med väldigt dåligt med tänder, och pratade på dialekt! Mamma sa direkt att hon trodde det va Henfrid! Henfrid var morfars kusin som varit som morfars bror under hela deras liv eftersom Henfrids hela familj dog i spanska sjukan när han var liten, han fick då flytta hem till morfar och hans familj!

Henfrid:
(Henfrid kom från ett ställe i Dalarna där man pratar ganska mycket dalmål.)
Det jag kommer ihåg av Henfrid var en snäll gubbe som var snäll mot alla, speciellt alla djur, han tog hand om möss och ekorrar och fåglar som om de vore hans husdjur och han samlade på allt. han var även konstnär och målade väldigt mycket möbler och tavlor, jag kommer ihåg att jag var där en gång när jag var liten, han lät mej välja en tavla, vilken jag ville! Jag valde en med en kanin på! jag kanske var 4 år!
Efter det här har jag inte många minnen , jag vet att jag var där när jag var runt 8 och kanske till och med senare, sedan minns jag bara kistan och begravningen som ägde rum för kanske tre år sen nu ! han var en cool man och en cool gubbe som rest runt i hela världen och upplevt mer än någon annan! det finns många historier om Henfrid men detta är vad jag minns starkast om honom, han var en bland de snällaste människor ni kan tänka er!

Mediumet berättade vad han sa till honom.(jag berättar i korta drag!) Han sa att det va viktigt med min sömn, att det va viktigt att jag hade bra skor på fötterna för han sa att det va något med vristerna. och så sa han åt mej att om något händer, något jobbigt eller så så ska jag tänka precis som att det som har hänt har hänt nu ser vi frammåt ist och bearbetar detta. Ist för att bli hysterisk och bli uppstressad osv! Jag blev helt tårögd när han berättade om henfrid, för allt han sa om honom stämde så väl in, han berättade att det var en väldigt väldigt speciell man och att komma in i hans hem var verkligen en upplevelse och något utöver det vanliga.

Det är sjukt skumt, jag har haft väldiga sömnproblem och är ofta väldigt trött fast jag sovit hela natten (detta berodde tydligen på mina andliga resor i sömnen) jag får problem med mina fötter om jag går i dåliga skor för länge, det värker i vristerna så jag får svårt att gå. och det där hysterisk när något jag inte räknat med händer stämmer in precis! det roliga var att Diana börja skratta så fort han börja prata om skor! för hon hade nämligen hört mej klaga på jobbet för att jg hade ont i föttera och funderade på att gå hem och byta skor, senare på dan såg hon mej med träningsskor på stan :b haha

Hur fan kan han veta så mycket ?????? ni behöver inte tro på detta men om ni hade vart där så hade ni blivit häpna! Jag är chockad!!!!


Nej nu har jag massa att ta itu med, blev vääääldigt långt detta! skönt att få lätta huvudet och hjärtat!

Vintanternas sammanträde!

Nu måste jag hitta något att ta på mej ikväll! herregud hur ska det gå! sen måste jag ner till systemet! halv fyra går bussen till K-stad! Nu Kööööööör vi!!!!!

Måste även tillägga att jag träffa Åsa igår i simhallen, fick känna på bebismagen, så hilma fint och gulligt!! har inte träffat varken henne eller Mattias sen det blev officiellt eftersom det har vart så mycket att göra nu de senaste veckorna.. önskar er all lycka!!!




This is the shit!

Idag har jag:
Fikat hos mina svärföräldrar
Lagat mat
Solat med Emma
Simmat med Emma Becka och Corre
Ätit päron

det va nog det, haha!

Imorgon ska jag:
Till Karlstad
Bli full
Se Takida
Röja med mina brudar

På Lördag ska jag:
Förhoppningsvis inte vara bakfull
Sova
Ta mej en snabbtripp till Kina med Fantastic Four

På Söndag ska jag:
Sova
Mysa
Äta
Ljusparty
Prata med spöken

Massa hela tiden, alla häljer uppbokade tills jul typ! Men jag gillart!

27:e-29:e - Vi åker till Stockholm på myssemester som min pojkvän betalar,han är att bäst han!

4:e - Fezes 30års kalas
5:e - Möjligtvis julbord, hoppas!

12:e - Det årliga julbordet med mina bästa tjejer som har blivit lite av en tradition, denna gång hos Kristin i Dalarna!

Så som det ser ut nu så är jag ledig Fredag 11:e December & Häljen den 18:e/19:e, men det ändras säkert. Alltid är det nåt!


Vill bara säga något som jag aldrig brukar säga men jag är bättre än dej! Jag VANN! Så det så, det säger ju något!

Tack för mej!

FULLT ÖS MEDVETSLÖS!


Sömnlös i Filipstad

Yes det va jag inatt! väldigt roligt, måste säga att det var världens rusch ute kl 3.00 inatt! och ja, jag var ute! Behövde luft, kändes som jag skulle kvävas och spy på allt..det va en jobbig dag/natt
Börja eftermiddan med Jessica, va nere på stan och fixa lite sen fika systemet och ica :)
sen hem till oss en sväng och sen hem till henne för vin och glöggtisdag,. ovanligt att det blev en tisdag, det är inte likt oss haha..Prata med bäste Jonas också :) saknar er så sjuuuuukt mkt!

Nyss ätit asagod tonfisksallad som S gjort. Sånt gillar vi! Nu ska jag sätta mej och kika runt på hotell och nöjen i stockholm för vi hade tänkt åka dit på en minisemester nästa hälj :) känns som det behövs, vill bara komma bort lite från allt! Kanske hinner träffa Denise&Thomas+MysMax och Jesper också, det skulle va supernajs!



Hej hopp, Garderobskopp!



Och Ja, Jag tycker det hela är vääääldigt skumt, kommer bli om inte annat!




SVÄRORD!!!! (Understruken, fet stil)

Det bästa svärordet jag vet måste nog vara FAN! Det är iaf det jag använder mest och vill använda en miljon gånger just nu! Bara att börja om i planeringen! Jag ger upp!!!!

kom hem nu jag behöver dej! <3

Mardrömmar och en känslomässig berg-och Dalbana!

Måndag Måndag Måndag! - Och Massssssa att göra!!!!

Måste skriva klart min jobbansökan som det är sista dan för idag! SUCK! Har verkligen inte hunnit med det där, har vart något att göra nonstop hela tiden förra veckan! Men idag MÅSTE jag ta tag i det där.. Och gå upp dit och prata med dom där uppe .. det hoppas jag mest på! Det jag vill göra liksom!

Sen så ska jag verkligen försöka få ordning här hemma! Ser ut som ett krigshärjat slumkvarter! Grejer överrallt. men nu finns det ju lite mer förvaring så förhoppningsvis går det att göra det beboeligt här snart.. vi gjorde upp en liten deal imorse jag och min man,, vid veckans slut så ska det va fint och ordning här.. Good Luck säger jag bara.. krävs nog ett mindre mirakel ifall det ska hända, men vi ska göra vårat bästa!

Förresten så är jag JÄVLIGT Trött på dessa mardrömmar som förföljt mej i flera veckors tid.. börjar bli ganska tröttsamt,. alltid är det nåt! Väldigt kul, inte!!!!!! Sluta NU Tack!

Allt detta med stress och mardrömmar och massa annat får mitt psyke att hoppa höjdhopp och snurra runt.. ibland känner jag bara att jag vill sätta mej i ett hörn och gråta, bara gråta floder, och sedan somna och vakna upp till en bättre ljusare morgon men det går ju inte alltid tyvärr.. sedan blir jag glad, sedan blir jag arg sedan blir jag tom och så börjar det om.. är som ett pubertalt monster.. hormonerna härjar fritt och galet i min kropp.. Vill ha tillbaka glada mej! Den mej som är glad mest hela tiden :) Men det gäller väl bara att ha tålamod tänker jag och vänta ut dessa demoner och stressrelaterade tider. hon finns ju trots allt där inne, det vet jag :)


Ser iaf fram emot fredagskvällen med pangbrudarna! Det kan bli väldans kul :)

Bey Bey Persberg!

Tjosan hoppsan!

Igår lämna jag nycklarna till lägenheten. Va på ett sätt väldigt skönt, på ett annat lite jobbigt.. hade ju inte bott där så länge, och det har vart slitigt med alla flyttar hit och dit.. men nu för hoppningsvis dröjer det innan vi flyttar igen, jag pallar inte sånt.. alltihopa gick väldigt fort och smidigt egentligen,. jag och stefan flytta de "små grejerna" i ett par omgångar. sen kom hasse och hjälpte till med de större.. allt går så mycket lättare när man får hjälp.. Bey Bey Persat, i'm gonna miss you!

Vi hitta massa vi skulle ha och inte skulle ha på IKEA också.. fick tag på lådor till att ha under sängen, vi sprang omkring och bar runt på olika lådor för att prova om de skulle få plats under sängen med tanke på att den är så sjukt låg.. och tillslut hitta vi ett par, till en spjälsäng dock, men va fan shit the same.. vet inte om det kommer få plats så mycket i dom men men lite skit går det säkert i.. köpte galgar och lådor till mina skor med. så dom kommer undan.. men har ändå lovat att rensa ur lite, ..även fast jag gör utrensningar varje år så lyckas det alltid komma tillbaka lika många par skor.. konstigt det där..stefan tycker det är onödigt att en person ska ha över 50par skor, men det tycker inte jag, jag skulle gärna lägga på en nolla. om jag bara hade råd och plats..

på kvällen på fredagen åkte vi upp till persberg och börja städa, fy fan va jobbigt sånt är. värre en ett gympass haha.. helt svett,, mitt hjärta va sååå duktig, även fast han inte kan städa så hjälpte han till så otroligt bra :) sen va vi hem till M&J en sväng och sen hem och tog ett par glas vin till idol..

och Igår va det avslutningsfest för PSK! trevligt, trots lite brist på folk,, dancebattling är kul och intressant ;)

Nej nu ska jag filura lite här! 

Hej svejs! 


Färdigflyttat!

Nu är alla möbler borta, å vad skönt att det äntligen är klart, har gått och grävt mej för detta väldigt länge men nu äntligen är slitet och släpet slut .. nästan iaf, har ju mina förråd kvar i stan men det får jag ta så snart jag orkar efter det här.. imorgon ska vi till karlstad för att se om det finns några lådor man kan slänga undan lite grejer i under sängen, för det ser väldigt mörkt ut om man tittar in i sovrummet, överbelamrat med kläder, och ändå är inte allt här. och mina skor har fortfarande inte kommit hit.. hur ska det här gå egentligen? va ner med två stora säckar med sommarkläder och liknande i förådet igår.. och ändå tar det aldrig slut.. puuuh... förresten så tror jag och Stefan att någon bor i källaren vid förrådena.. det ligger en madrass och täcke där nere och det ser verkligen ut som det bor någon där.. creepy!

Efter k-stad trippen blir det inget annat att göra än att städa. va kul för mej en fredagkväll sådär ..sen när detta är över. kan bara föreställa och drömma om det än så länge men när det är ordning här och allt är fint, då jävlar ska jag fira!!!

Nej återigen till plockandet! JAG HAR INGET LIV!!!!!

PUSS


När vi två blir en!

Ja jag brukar tänka på det här, vad konstigt att jag skulle bli kär i just dej och att du skulle bli kär i just mej, att vi skulle bli kära i just varandra! För hur ofta händer det egentligen att man får så starka känslor för en kompis? en väldigt bra kompis? och verkligen känner att man har hittat den rätte? jo en på miljonen kanske om ni frågar mej! och det lyckades hända precis mej, precis oss, och det är cooolt ;)

Den här året har varit ganska bra om jag säger så, jag har tillbringat i stort sett hela året med dej. Och den tid vi haft bara för oss själva har varit den bästa i hela mitt liv,.det känner jag just för att jag känner att jag äntligen har hittat den jag vill vara med,och det bästa av allt är ju att du också vill vara med mej! Det gör mej väldigt lycklig!

Alla pratar ju om att den rätte finns där ute nånstans, att det finns någon för alla! jag måste erkänna att jag var väldigt väääldigt skeptisk till det, jag har alltid gått omkring och trott att man inte kan vara helt nöjd, att man får nöja sej med det man har, att det inte finns något som är perfekt, ända tills jag träffade dej!

Jag har gått och blivit en sån som är livrädd för att binda mej, en sån som är livrädd för kärlek ..jag har aldrig tänkt så förut, men jag kan inte neka till det nu att jag är fruktansvärt livrädd för sånt.. rädd för att bli sårad, rädd för att offra massa saker och sedan går allt i kras, det är jag ju van vid,, men denna gång vet jag att även om jag är rädd, hur feg som helst så är han den rätta, och den jag vill spendera mitt liv med, det kanske är därför jag känner mej ännu räddare än vanligt, för att det är så mycket som står på spel..men hur som helst så är vi så hilma lika på ett sätt, och jag trivs som fisken i vattnet när jag är med dej, det är som att det är meningen att det ska vara så.. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag har hittat min själsfrände :) weeeei GRATTIS till mej!

Och förresten så har vi nu bestämt en sak.. jag lyckades låta mej övertalas tillslut och nu känns det faktiskt bra och som att det är det bästa! :) Det blir nog bra det här :)










Man kan nog sammanfatta det här som att jag är hopplöst förälskad ;)!

 


Ny vecka nya utmaningar!

Jaa det kan man verkligen säga, måste vara ur min lägenhet nu tills i häljen, hinna med att åka till karlstad och massa massa mer.. satt igår nervös som en gammal pundare på avgiftning och kunde inte sitta still pga allt som måste hinnas,, fyyyyy. vet inte hur det ska gå till riktigt eftersom allt måste ske på eftermiddagrna/kvällarna.. men men det är väl bara att få ihop det på något vis!

Denna häljen har jag i princip spenderat i persberg, både fredag lördag och söndag!
Fredags så var vi ju upp till persberg åt god mat och det va riktigt mysigt.!
på lördagen var det också hem till hasse och kristina, är riktigt impad på att robin var nykter, men som tur var så hade vi ju malin och dino som hjälpte till att arbeta på fyllan.. :) efter en snabbis i ordenshuset med lite mat lakritslikör och spya (haha) så fortsatte vi in till stan för att kika in läget där.. appropå det där med spya så var det inte för att jag var speciellt full eller jo det kan jag nog inte neka till men det var just för att jag hade druckit lakritslikör som för övrigt är det värsta jag vet,, man gör så mycket dumt på fyllan! och det värsta av allt var ju att min kära svärfar råkar just se mej när jag sitter där, så där pluttig som jag brukar bli vid sånna omständigheter .. Tack Gud det var snällt!!!!! hahaha. men men om jag säger så så fick hasse sej ett gott skratt iaf haha! jaja inne i stan var det inge drag alls kan jag säga, verkar som att det var i persberg allt hände i lördags menmen, i gott sällskap så begav vi oss hit och fortsatte festen här , oboydrinkar och vin haha.. :)

Efter dessa drinkar vinglas och öl så mådde jag som jag förtjäna dagen efter.. men vi åkte iaf upp till Persat igen och åt pizza med hela familjen Qvist!

Har sagt det förut men säger det igen, jag älskar den familjen och släkten, alla är så hilma goa och dom är precis det jag aldrig haft,, oftast har det bara vart jag mamma och mikaela, vi har haft den mest nära relation till varandra ni kan tänka er men detta är något nytt för mej och som jag på något sätt har längtat efter, här umgås familj släkt och vänner, älskar varandra och ställer upp för varandra..det beundrar jag, och jag är superglad att jag nu en gång för alla får vara med om något sådant!

Nej nu ska jag ta mej lite frukost innan jag ska iväg på möte!

Förresten så ska vi till Idre efter nyår.. Underbart :)

Thank God It's Friday!

Har sovit mest hela dan! Inte fått ett uns gjort,, vakna första gången vid halv 11, stefan åkte till jobbet typ halv 12 sen efter ca en timme somna jag om, otippat! Drömde världens mardröm. På ett sätt va det väl tur att det va jag som var huvudpersonen i detta scenario och inte du. men det gör det inte till något underbart drömexemplar precis heller . huua för sånt!

Som sagt så har jag inte hunnit ett skit idag . bara ätit frukost.. ska snart gå in och duscha och frächa upp mej lite och sen kanske gå och handla!?
Sen vid typ halv6/6 så kommer S hem och då blir det att åka upp till mina svärföräldrar och fira svärmor som fyller år idag.. jag måste säga att jag verkligen älskar den familjen,, allihop! Både Rappar och Qvistar! De har liksom det man kallar för DET om man säger så :)

Igår kom Lois hit , alltid kul att umgås med den tösen! kolla på film och stre skit om allt och ingenting!

Imöra blir det kalas i Persberg, det ser jag fram emot!


Nej duschen va det ja!

HÄäÄJ!!!!

Ett sällsynt exemplar

Tjena bloggen!

Igår infann jag mej på LLA med bäste fröken Strömberg! Å vilken energi jag fick.. hade vart massa krångel med bil och så vidare men när vi väl kom dit,gick in i baren beställde ett glas vin och tjuvlyssnade lite på förbandet så kändes allt underbart!
Efter lite letande hittade vi tillslut våra platser och börjar kika ut över scenen och folket framför den, och jag hade önskat att jag bara för en liten stund ha fötts med vingar och kunna flyga ner där under spelningen och ställa mej lite närmre. jaja. iaf när vi sitter där och tittar är det i princip tyst i arenan, bara slummret av folk som pratar. plötsligt ser jag en ensam kille som ståendes mitt i publiken börjar veva med händerna och klappa hysteriskt.. denne någon, denne kille var ingen mindre än Herr Sammy Svensson hahahaha! Vi började försöka kommunicera genom hela lokalen vilket inte lyckades så bra.. Kan ha vart en del som gärna hade viljat ge mej en snyting där ett tag! men men sagt är sagt och gjort är gjort!

efter konserten blev det donkmat och sen hem till sängen!

JAG ÄR NÖJD och kär som ett as!


Kafferep och Winnerbäck!

Gooo Middag!

Nyss ätit en smörgås som smaka precis som den gjorde på dagis.. mmmmm.. älskart!

Tro det eller ej så hann jag med precis allt jag skulle göra igår, typ iaf, nöjena fick kliva åt sidan, som att se desperate housewives och läsa men men kanske ska prova det idag istället..om det hinns vill säga! men städning bakning och skrivande av nytt CV och personligt brev var väl det viktigaste så det va skönt att det gick bra..Unnade mej själv ett bad efteråt med vin och tända ljus.. Stefans kommentar när han kom hem från jobbet
-Du är att en livsnjutare du! det kan inte förnekas!

Har nyss haft besök av Stefans familj, mamma pappa barn mormor och syskon :) det va väldigt trevligt, kaffe och fika, fick väldigt fina presenter också för att jag fyllt år :) tackar !

För övrigt så håller jag på att koka potatis.. äta bör man annars dör man, måste vara bland det smartaste någon sagt! Det annammar jag ,, mat är Gott!

Kl. 16.30 pricks kommer Jessie hit , blir att ladda inför Lasse, ååå vad underbart! Vin och Puckodrink står på menyn! Festligt värre!

Nej ska gå och titta till dessa jordpäron nu, hej svejs!

Tuesday afternoon!

  • Ica och handla
  • Frulle
  • Data
  • Massa Lars
  • Laga mat
  • Mera Lars
  • Äta mat
  • Powernap?
  • Städning av hela lägenheten
  • Försöka få en tvättid
  • Baka Cheescake
  • Skriva Cv
  • Lässtund
  • Desperate Housewives
  • Ett bad med massa bubbel och tända ljus?
  • Mys i massor
  • Soooooooooooova!


Blir säkert massvis med ändringar, men detta är vad jag har gjort och förhoppningsvis kommer att fullfölja innan dagen tar farväl! Så vart var jag nu då ? Jo just det Power nap va det ja .. Godnatt!


Jordnötter?!

Jag heter sanna angelica hellström och jag är en tänkare! jaa det är precis vad jag kommtit fram till.. jag spekulerar och tänker sönder allt som går att tänka sönder.. detta sker på gott och ont.. ibland får man sej någon snillerblixt och ibland tänker man så det knakar och ändå kommer bara blubb blubb och klottriga obegripliga meningar farandes ut genom munnen fingrarna och näsan.. hmm näsan förresten? smart sagt!

Vem uppfann bloggen? och varför har man en , varför har jag en? oftast skrivs det bara dravvel här i min så kallade självbiografi online.. men men som sagt jag är en tänkare .. jag skriver ner en massa jag tänker på och en massa jag gör.. det är bra att det finns bloggar, inte för att det alla gånger är alls intressant att läsa utan för att man får ett forum att fylla ut med dessa tankar som gör volter och åker berg-och dalbana inne i mitt huvud.. så tack bloggen för att du finns och för att du underlättar alla fack i min hjärna att fyllas med ännu mer tankar och minnen med mina nära och kära. och tack för att du inte är dömande, utan bara snällt och vackert tar emot allt jag öser ur mej här!

Tack!



Ett hårt bankande hjärta!




Vad vore jag utan dina andetag??!


Halloween

Hey hoo!

Är nyss hemkommen från dalarna. jag mamma och stefan åkte upp igår till morfar och irene där syster väntade! Morfar fyllde ju 80 i torsdags så va dit och firade honom, det var roligt att träffa alla som man vanligtvis inte träffar så ofta.. mina kusiner har jag inte träffat på ca 5 år t ex ..tror det va sist när morfar fyllde 75, om jag inte minns fel, därför har jag inte heller träffat mitt ena kusinbarn som nu är tre år.. så det va trevligt! :)

Idag gick vi upp ganska tidigt, eller ja mickis kom in och väckte mej och stefan genom att skrika att vi skulle gå upp, ALLTID lika roligt att bli väckt på det viset.. men men iaf så kravvlade vi oss upp.. åt frukost, pratade och bar oss iväg. tog vägen över borlänge för att träffa farmor och farfar en snabbsväng också.. är så sorgligt att vi ses så sällan nu för tiden.. besöket blev lite av en chock för mej .. min farfar är inte den man han en gång varit och som jag känner igen honom.. den gamla man som jag nu möttes av var en man som såg ut att inte ha så mycket tid kvar i detta liv.. jag blev helt tårögd när jag såg honom stappla fram med kryckor och knappt kunde stå utan att luta sig mot något.. sist jag träffade min farfar gick han själv och gjorde allt själv. höll på med veden lagade bilar och så vidare.. denna man får be om hjälp alltför ofta! detta har gått fort.. alldeles för fort.. jag är inte säker på när det var jag träffade farmor och farfar senast men jag är säker på att det inte är ett år iaf .. så det har verkligen gått fort.. det får mej att tänka på att de inte alltid kommer att finns där.. tanken gör mej livrädd.. jag känner mej gråtfärdig och det dåliga samvetet för att jag inte åker dit oftare har aldrig varit så stort.. fyy.. vågar inte tänka mer på det här nu!

Jag har iaf haft en väldigt trevlig helg med tanke på omständigheterna det är trevligt att träffa släkten ibland!

Fortsättningen av dagen ska jag inte göra ett skit, möjligtvis städa..troligtvis läsa lite i min nya bok, The heroine diaries med Nikki Sixx , den verkar faktiskt kanon.. och titta på idol reprisen eftersom jag missa det i fredags. sen bara deeeeeeega!

Ha det så gott och hoppas alla hade det bra under halloween!






Jag är lyckligt lottad! Jag har en bra familj! <3


RSS 2.0