LIVE

-What are we fighting for? Grymt bra låt!


Nyss ätit en liten brunchis! skippade frukosten och tog en tupplur i stället så mannagrynsgröt och smörgås satte sej extra fint i magen nyss.

Ikväll blir det nog Parken är det väl tänkt. Ska iaf hem till min kära mammsi i eftermiddag och ta ett glas vin, sen hem till Magnus och Jessica. Har inte träffat dom på flera veckor, så ska bli himla skönt att se dom igen. Stefan hänger med Månskensbögarna ikväll så jag får köra solo med mina bästa :) Sen kanske det blir till Westberg! Vi får se vad som händer :)

Nej ska ta och pallra mej in i duschen nu och ringa det gula huset!

Ciao!

Utmänmnd...

... Till gruppens mobboffer haha , ja det skulle man kunna säga.. allt blev så sjukt och galet idag på jobbet. Bara knas och massa skratt, svårt att förklara genom skrivande men jag ska göra mitt bästa för att nämna en liten incident.

för det första så hade dom tydligen saknat mej på jobbet när jag var sjuk häromdagen. Dom hade tydligen skittråkigt och inge skratt typ på hela dan.. Per har också vart sjuk så stämningen i gruppen var väl inte direkt som vanligt?! Fick iaf höra att Peter saknat att skratta åt mej. Han försökte fila ner det lite med en ursäkt om att Per inte heller var där och att han var den enda som egentligen skratta åt mej och mina påhitt, och att det var därför alla andra skratta, för att de trodde att man gjorde så, hahahaa braaaa försök där!!! Gillar min grupp altså!!

Sen nu då till en rolig liten händelse;
Vi håller nu på med registreringar och sånt av fast telefoni och adsl och sånt. så vi har hållt på med övningsuppgifter till det idag. under genomgången fick man komma upp var och en och redovisa hur man fått fram sina svar osv. när alla gjort en varsin gång så hade ingen någon lust att göra något mer så jag offrade mej efter lite godismutande att jag skulle redovisa den sista. Frågan löd, -Vad heter kunden? Jag går in på kunden i datsystemet och tittar där namnet står. det jag missat var att det var en företagskund.så det stod massa utländska namn och något om typ en syateljé eller nåt. det var massa appostråfer och liknande och jag läste namnet med en proffsig dialekt , och konstaterar sedan att det måste vara en fransman. grejen var den att jag trodde syateljé var ett namn så det blev ganska komiskt.. Låter inge roligt alls när man återberättar det i ord men det var sjukt kul då. Alla satt knäpptysta under mitt "föredrag" tills jag pratat klart, tack hahahah :D först var det ingen av dom som märkte något heller så blev himlans kul när alla kom på det. aja skit samma.. det ligger nog något i det där som de sa om mej häromdagen. -När du pratar blir det alltid knäpptyst, och alla sitter på helspänn och vet att det snart kommer komma något att småskratta lite åt.. hahaha

på rasten hade dom ännu inte släppt detta. och Per kan knappt bärga sej innan han får berätta för sina kompisar, hahaha. jag frågade varför han skulle berätta för dom, och vad han skulle säga, jag vill ju inte framstå som en knäppis hahah (troligt att jag inte skulle det ;) ) men han bara svarade lugnt. -Jag har redan berättat om dej för dom. jag frågade vad han sagt och han svarade, -Men du är ju gruppens färgklick! (hmm undrar vilken färg han menar, hoppas inte lila eller orange, jag gillar inte dom färgerna :( ) Nu iaf så verkar det som jag har vänner jag inte ens träffat, eller rättare sagt personer som känner mej utan att jag känner dem. men å andra sidan är man ju ganska van, det låter som ett typiskt "Filipstads-syndrom" alla känner apan, apan känner ingen.

Imorgon är det fredag. Så himla härligt. känner på mej att jag kommer att vara gladare än någonsin hela dagen imorgon, förresten så är det farligt med gratis kaffe på jobbet, jag blir speedad som en höna på dextrosol och redbull. men vad gör väl det?? mina jobbar kompisar har redan lärt sej mitt humörsystem.. det går i vågor, trött-allert-glad-ännu mer pigg-lite trött-övertrött osv :) t ex så klagade jag på att jag var trött efter lunchen idag. Men enligt Pers beräkningar så skulle jag vara glad pigg och allert inom 20 minuter, och vips 20 minuter senare sitter jag och småsjunger, visslar och trippar med tårna i golvet. Jag är så himla förutsägbar haha.. livet är faktiskt bra härligt ibland. JAG FICK ETT JOBB, OCH JAG ÄR BRA!!!!

Vill verkligen ha TJEJKVÄLL på lördag!!! Någon mer???

Pössssss!

Kärlek, vilken underlig lek...

....MEN JAG GILLARN ;)


.Älskar dej.

 

Ps. Kan inte tro det men jag städade klart i garderoberna och hela sovrummet igår :) rensade ut massa kläder också vilket var skönt.. Nu ska jag göra ingenting :) tjohej!


Sitta still? Jag?

Hmm nu var vi där igen, min kropp och jag . Vi vill olika grejer igen. Jag borde bara lägga mej i soffan och ta det lugnt, alternativt sängen men jag har en annan liten sysselsättning som känns lite bara lite roligare, (trodde aldrig jag skulle säga att detta är roligt) Jag tänkte nämligen att jag skulle ta och storstäda lägenheten som en liten överrakning till Stefan kommer hem ikväll. oj vad glad han ska bli, och mysigt också :) han tvättade faktiskt igår medan jag var på jobbet så det vore lite rättvist. men nu är det så här att som jag tidigare nämnde att kroppen hjärnan och förnuftet säger olika och de för en jävla diskussion ska jag be att få tala om. Min lilla ängel på ena axeln säger åt mej att vila, det gör kroppen gott. Hon påpekar också att överraskningsstädning är en väldigt trevlig sak och som borde göras oftare hos folk (hon tar som exempel "hemma hos mej och Stefan", slump eller?) på andra axeln sitter en annan filur som kan komma att försöka övertala mej till dumheter alltför ofta. Hon uppmanar mej att städa till svetten rinner.

Hmm. Hur ska jag då göra??? Jo, tänker logiskt såklart. Båda nämnde ju städningen, eller hur? Så så får det bli. Det är ju det jag sagt förut, JAG KAN INTE TA DET LUGNT!!!! Iaf inte när jag måste..Men ska vara något snäll åt min stackars lilla kropp iaf. Jag städar så mycket jag orkar, det låter väl förnuftigt?! Yes, så får det bli..

Dra och handla sen också.. men först en powernap, ? det skulle ju vara skönt...

:(

Va Fan Är Det Som Händer????????
Fattar inte vad det är med denna stad och ungdomar??? Är nästan så man inte vågar bo kvar här. Dödsfall efter dödsfall, det är ju helt sjukt.. Vem fan är det som är så jävla grym att han har mage att ta så många unga oskyldiga liv?? Det är orättvist. Jag sänder en tanke åt alla ni unga som avlidit en orättvis död de senaste åren i Filipstad och åt era nära och kära som måste leva med sorgen. R.I.P.

Idag är jag på så himla pissigt humör. Haft feber också så va tvungen att sjukskriva mej :( undrar hur mycket jag missat nu egentligen,,faaan.. Snälla kan ingen få mej på bättre humör. dra en vits eller så. Längesen jag var på sånt jävla humör. HATAR!

En positiv sak har ändå hänt, var till Karlstad i söndags och köpte mej något nytt och sen Arvika igår och köpte bil :) wiiie :)

Happy Friday.

En vecka gjord på nya jobbet och två veckor kvar av utbildningen . hmms är fasen hur jäkla nervös som helst ändå för när man ska börja på åf:en på riktigt. men det får väl lov att ordna sej.
Va så skönt imorse, jag kände mej faktiskt utvilad när jag gick upp och jag kände ett hopp om att jag kanske skulle klara av hela dagen utan hjärnsläpp och att den skulle bli superbra.. ca kl 13.30 gick det upp för mej att jag faktiskt fortfrande var pigg som aldrig förr. rastlös som jag var efter att jag blivit klar med övningsuppgifterna började jag snurra på min kontorsstol, sjunga/nynna oförståeliga visor och trippa takten med tårna i golvet och utbrister till mina jobbarkompisar. -Har ni tänkt på att jag är pigg fortfarande? Det var inte något som ingen inte märkt precis.tydligen. efter det så fick jag höra att jag tydligen "gjorde" flera av deras dagar, med mina dumma frågor och konstiga tankar och min spontana förmåga att säga precis vad jag tänker på precis när jag tänker på det. Jag var tydligen "Gruppens lilla färgklick" det är väl bra, eller ?! och dom blev tydligen glada av mej, och det måste ju vara bra, eller hur ?! :) haha
Eftermiddagen blev sådär, hamna först en liten stund i en liten nerförsbacke där kroppen ville protestera eller rättare sagt hjärnan. men efter några koppar kaffe så var den top notch igen, eller hmm lite för mycket om man säger så. jag blev flummigare än en haschrökande glidare från Amsterdam. Jag och Sonja flippade ur totalt. Ni vet sådär när man kan skratta åt allt även om det inte ens är kul. Det gick verkligen inte att sluta. Är inte Charlie-Achmed världens roligaste namn?? hahahaha.. ni ser, det är inte särskilt roligt alls men det skulle ingen kunna tuta i mej vid den tidpunkten även om dom försökte till sitt yttersta.

Vill också påpeka att jag hamnat i en så grymt skön utb.grupp och våran utbildare gillar jag också :) hon sa idag att hon inte kunnat "slappna av" så någonsin med någon tidigare utb.grupp hahaha.. händer alltid nåt kul eller något sjukt och roligt samtalsämne. t ex så har jag fått veta att ryska springare har liten s**pp , hahahha..

sitter nu och tar mej en mun vin och firar att jag tagit mej igenom första veckan. blir kanske ett glas senare med mina flickvänner, å jaa, jag har de bästa flickvänner man kan ha :)

innan jag säger Hej Då, så ska jag ge er något att fundera på: Hur gör fåglar när dom parar sej?? Har killen en liten pillis där inne i fjäderskruden eller???? Om ni vet svaret så skulle jag vara mycket tacksam om du/ni kan tala om svaret för mej så slipper jag fundera mer på det, Tack! Hej Då!

Det går framåt.

Det känns som det håller på att lossna och poletten är på väg att trilla ner, skönt. Fattar mycket mer av datasystemen och registreringarna och allt det nu efter idag, igår snurrade allt bara runt i skallen men idag tycks det ha samlat sej lite och delat upp sej i olika fack. Jag kan alla esc sidorna nu och vad man gör på dom, typ iaf :) det är kul. så om 4,5 veckor är jag utbildad kommunikatör. Längtar tills vi får samlyssna nästa gång, man lär sej så mycket då. Ska sitta i traneen i två veckor av dessa 4, kommer vara grymt nervöst men hoppas på att det är lika kul som det verkar. Har tagit kort också idag så vi hamnar med i datasystemet och till våra passerkort :)

Längtar så tills jag ska göra min tattoo :) långt kvar men jag var ju in för ganska längesen och beställde tid så kanske går att få lite tidigare, som med dom andra jag gjort. Sen appropå kroppsutsmyckning så har jag under en lång tid funderat starkt på en piercing. Men vart tänker jag inte säga . det får vara en hemlis hysch hysch ;) kommer nog rinna ut i sanden men har funderat på det länge nog så we'll see!

Nu blir det bara slappa . Som vanligt den här veckan och minst 4 veckor framåt antar jag . åker ju hemifrån ca 06.45 och kommer hem ca 17.30 så man blir ganska sleten, speciellt när hjärnan går på helvarv under hela dagen.

ha det gott! Kraaaaaam!

Massa bra!

Hej hopp, några dar sen sist.

VARNING! Detta kan komma att bli ett långt inlägg. Så himla mycket som hänt !

Japp har hänt en hel del. I fredags så var vi upp till Persberg och åt tacos. Hasse och Christina har ju kommit hem nu från deras karibbienkryssning. VILL OCKSÅ! fick lite souvernirer och så :) Sen in till stan och blev en sväng förbi Munkeberg. På lördan så va vi till höna, och det hände en så sjukt komisk grej. Har inte skrattat så hysteriskt på så kort tid så intensivt någonsin, och ni som känner mej väl borde veta att då är det fan illa :D haha. nämner inga namn men det var bland det roligaste jag sett någonsin hahahhahahahahahahahhahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!! döööööör bara jag tänker på det. ni som verkligen vill veta får fråga, orkar inte skriva allt här.

Söndag var det Alla Hjärtans Dag, och den blev super. Va till karlstad och åt mat och gick på bio, sen hem och kolla på baksmällan och bara myyyyste som bara vi kan. Fick världens bästa alla hjärtans dag present också av min älskling. JAG FICK EN BILJETT TILL SONISPHERE; JAG SKA SE MAIDEN OCH NIKKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kan inte fatta det, jag som tjatat hur jävla länge som helst om att jag måste dit, men inte blivit av att jag beställt biljett, så fick jag en av Stefan! <3

Sedan som sagt så har jag ju fått jobb :D känns så himla underbart. Första dagen på jobbutbildningen var igår. och det är så sjukt mycket att ta in. Massa koder, siffror, datasystem, kommandon och krångliga ord och saker. fattar inte hur jagska lyckas lära mej det. men det går nog. ska göra prov imöra eller på torsdag :/ nervöst. 4 prov på tre veckor. Shiiiiiiiiet!

Sen till sista spalten. Min otursdag var idag iaf, bilen stanna på vägen till jobbet, fick ta taxi både till karlskoga och tillbaka till bilen. 600spänn för taxi och typ 400 för bil. 1000kr fattigare tydligen. FY FAAAAAAN!! jaja nu drar jag till lollo och snikar fika.

Hej så länge!

PS. JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEE STOOOOOOORRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTT Grattis till min allraste bästis Ida som fyller år idag, och så till Nordwall också då :) Puss and congratz!

Du är vad du äter!?

Tredje dagen med havregrynsgröt och rivet äpple till frukost. Och en grov hård brödskiva :) Nu ska kilona bort. Ska försöka att byta ut lite av den skitmat som jag oftast äter och försöka att äta lite nyttigare. Jag äter ju oftast vanlig husmanskost, faktiskt inte så mycket halvfabrikat, det är inte lika gott. Men tänker slänga dit lite extra grönsaker och sånt. Tänker förresten inte säga att jag satsar på beach2010 för det har inte funkat något tidigare år. Får se hur länge jag orkar den här gången..Fuskade faktiskt igår och tog en pizza. Skumt att jag var sugen över huvudtaget. Häromdagen när Stefan föreslog pizza som mat så skrek jag bokstavligen rakt ut att jag HATAR PIZZA haha... vinet blir nog kanske svårast, längesen jag tog flera vita häljer på rad. Hmm men det ordnar sej nog. Alla mina vänner får väl hjälpa mej på traven och inte planera in något kalas som man vill gå på för ett tag framöver ;) ... Sen måste jag ta tag i det här med träningen. Har verkligen legat på latsidan. liksom inte haft någon motivation. Nej Skärpning. Aja nu ska jag duscha sen hem till mammi och sedan lite ärenden på stan.. PUSS Hej!

Snorväck!

....Det kommer nog jag bli i häljen , strävar efter det iaf , gäller att leva loppan nu innan allvaret börjar :) Och på tal om snor så är min näsa överfull av det där äckliga rinnande kletet, fyyyyy...

Idag så har jag blivit bjuden på lunch på köket av min underbara man. Sen har jag plockat och pysslat och städat här hemma. Vart ner med grejer i förrådet osv. Man orkar inte överdrivet mycket när man är sjuk, kroppen vill liksom inte hänga med riktigt. Förnyat min deligering också. Gud så jag saknar alla brukare när man väl börjar prata om dom, dom små liven :)

Från det ena till det andra, Åååå vad jag vill få ordning i sovrummet, ser ut som ett jävla bombnedslag med alla kläder och grejer överallt, men men finns det inte plats så gör det väl inte.

Detta var ett mycket ointressant och väldigt tråkigt inlägg, ber om ursäkt för det, skriver enbart som tidsfördriv, det enda jag orkar göra just nu för tillfället, bara att hoppas på lite mer ork för att städa det sista!

Hej så länge!

.

"Det är såhär jag slår mig trött
Det är såhär jag kör mot rött
Det är såhär när mina spattiga nerver får spel
Det är bara för att jag är missförstådd
Bara för att jag ska ändra mer
Bara för att jag vill, det är bara för att jag vill det

När nattrafiken bryter ut
Är det inte längre mitt beslut
Jag mäter lycka i centiliter nu

Det är såhär när man är trött av Sobril
Det är såhär jag håller ryggen rak
Det är såhär jag krossar era jävla tak
Men kan jag hjälpa att jag har synliga fel
Kan jag hjälpa att jag skiter i det
Bara för att jag vill, det är bara för att jag vill det

När nattrafiken bryter ut
Är det inte längre mitt beslut
Jag mäter lycka i centiliter nu
Det är bara för att allt är orättvist
Det är bara för att jag vill härifrån
Min ursäkt är större än mitt mål

När nattrafiken bryter ut
Har jag svårt att dölja mitt missbruk
Jag möter lycka, sätt dig lite mjukt
Men det som dom målar svart
Det är ljusrädda pojkars dröm
En vacker månad vårdar mig så ömt"

Skitdag

Absolut hatar den här dagen .....BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!
Den har absolut inte börjat bra alls. Blir så ledsen när det inte går som jag vill. hade så mycket planer för denna dag. och så är jag sjuk på köpet. Har kännt/känner mej väldigt nere och ledsen..och sårad..har gråtit floder och inte nog med det så körde jag fast med bilen förut där det inte var plogat riktigt.. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul liv menar jag,, Tur att jag börjar nya livet på måndag. Vill börja ett helt nytt liv nu känns det som, göra saker annorlunda. men men gjort är gjort och det är bara att vänja sej.


Hej då!

Bollibompa...

...har jag kollat på med två små tjejer under varsin arm och en liten kille sovandes i knät. Myyyyyyyys! Stackars lilla lilla Alfred som har feber och hostar, usch det gör så ont i en att tänka på så mycket ont i en så liten kropp :(
Känner mej krasslig själv också,. Fyyyyy vill inte bli sjuk igen .. Men bättre att bli sjuk nu än till veckan då jag börjar jobbutbildningen :) ska bli så kul :)

Längtar till häljen..
Tar mej ett vinglas på det, okeeeeej??!

PS.

Höll på att köra av vägen nyss. 2 ggr till och med. Det är snorhalkigt ute nu. AKTA ER!!!! Gled rakt ut i korsningen. Var en jävlans tur att det inte kom en bil på stora vägen eller ännu värre en lastbil. Då hade Angelica blivit mos och stackars bilen med.

Hade kollat fel igen. tjejträffen var nästa tisdag men det slipper ju jag för jag jobbar ju då ^^ tsss. Tur jag får något vettigt att sysselsätta tankarna med nu, börjar få allt för mycket tecken på att bli helt vrickad och senil.

Och till det sista så är jag förbaskat sugen på ett riktigt kalas nu snart :) får väl se om det blir till häljen kanske. Jag känner att jag måste fira :)

PUSS PUSS i Stora Lass! *

Måååååååål.

Yes känns precis som jag vunnit någon sorts match med mej själv. För på måndag börjar jag på mitt nya jobb :D Yiiiihoooo. Känns så spännande. Jag och sex till tror jag det var som blir anställda. Känns så himla kul att jag var en av dem när det tydligen hade vart massvis som sökt :) Well done Angie! :) Liite nervöst är det men det verkar hur kul som helst, bara att hoppas på att det är det med :) Fast måste erkänna att det är lite tragiskt. Nu behöver jag inte Katherine längre :'( Hon känns lite som en familjemedlem på nåt sätt. Kommer bli jättetrist utan hennes pepp, glada humör och kloka ord.

Ikväll ska jag iaf fira :) Kanske ska slå på stort och köpa mej något gott att äta? :) Stefan jobbar ju eftermiddag denna vecka så jag ska hem till Magnus och Jessica och fira med lite vin :) åå vad jag känner mej braaaaa :) hahaha! Man måste få säga sånt ibland, var väldigt längesen jag fick höra det av mej själv men man mår bra av det så därför ska jag nu säga något aningen omoget och som jag aldrig kunde tro att jag skulle säga någonsin men som kommer kännas så förbannat bra!

JAG ÄR BÄST!!! hahahaha!

Veckoplanering

Måndag - Fika hos Therese. Flytta grejer från förråd till förråd. Spela GH med Emelie :)

Tisdag - Karlskoga på kandidatdag med intervjuer. Vara barnvakt åt Ebba Elsa och Alfred.

Onsdag - Vill att det blir Angelica/Jessica onsdag. Det var längesen.

Torsdag - Förnyelse av deligering. Tjejträff med folkuniversitetet.

Fredag - Hoppas på att börja jobba. Dags för fredagsmys :)

Lördag - Tror att Erik hade fest då så blir väl dit :) eller var det på fredan?? Äsch det märks.

Söndag - Alla hjärtans dag. Angelica/Stefan mys med restaurang och bio i Karlstad.

Förhoppningsvis hinner jag med att träna och fika hos Micke och Katta. Och träffa Carro en stund också :)
Tveksam till bion, vi ska se Wolfman, och för er som inte känner Stefan så bra så kanske ni inte vet att det läskigaste han vet är varulvar. Han är livrädd. Smart filmval haha. Han kommer döööööööööö av rädsla om bilen stannar på vägen hem. hahaha. Kan bli kul ;) Nej usch vad skadeglad jag är men det måste man väl få va ibland haha ;)

Fylleslag

Hahaha! Det började med en enkel liten hemmakväll med rom o cola och ett par glas vin och kortspel med Stefan och Krille. Mys! Var tänk att vi skulle till Lesjöfors men pojkarna kom på den superbra ideen att åka in till stan och bada badtunna ist, eftersom vi inte visste om vi hade skjuts hem, inte visste va det var för folk vi kände där osv. Badade ett tag och sen hem och sov. Däremellan hann vi bli en aning i taga av någon underlig anledning.

För att tillägga så har jag inte bara världens underbaraste pojkvän, utan också världens svartsjukaste pojkvän också haha, men än så länge är det bara charmigt ;) har inte vart med om någon som är så himla mån om ensamrätten om mej. hahaha. Det var ett under att jag ens fick bada i bikini, hans förslag var en t-shirt och låna ett par shorts av honom, haha. Efter en stund klarade Stefan tydligen inte mer, han stod inte ut med tanken på att bandypojkarna kanske inte skulle hålla sina fingrar i styr under vattnet (Fick reda på idag att det var anledningen till att vi åkte hem så tidigt) haha. Det roliga är att när vi blev ihop så gjorde stefan tydligt klart för mej att han inte alls var en svartsjuk person,. varken han eller jag förstår riktigt hur det här går ihop haha. bara å vänta till sommarn, då var det tydligen våtdräkt på som gällde. tror han iaf :b

Idag åt vi frulle på cafeet i Persat,  Sen har vi hunnit med och leka kurragömma i brist på annat, jag stefan och krille. Troligtvis kommer vi aldrig att växa ifrån sånt haha..sen har vi kollat film ätit pizza och nu ska jag ta och ropa ner pojkarna från övervåningen och tv-spelandet och bjuda dom på äppelpajen som jag precis tog ut ur ugnen :)

Hej så länge!

Tuschpennor

I brist på fantasi så döper jag inlägget till det första jag fick syn på här hemma. Intressant eller jävligt okreativt!

Dagen har hittils erbjudit korvgrillning hos Therese Christian och barnen och hmm inte så himla mycket mer faktiskt, bara slappismorgon. Sitter och funderar på om jag skulle ta och pallra mej upp till bandymatchen vid tre och frysa och hejja på min pojkvän eller om jag ska stanna hemma ta ett bad och avnjuta ett glas vin till underbart bra musik. Hmm nu vet jag vad ni alla tänker att jag ska göra som känner mej väl, och förmodligen kommer det nog bli som ni antar också, men men får se, skulle ju va kul att titta lite på matchen. Aja. kul förresten för er att läsa mina diskussionsämnen i huvudet just nu, sorry för det!

Ikväll blir det någon drink skulle jag tro.



.....Allt kan hända..


På väg..

Nyss hemkommen från Karlskoga! Vart på intervju med Uniflex, fick sitta och intervjuas och göra ett prov, matte och stavning och återberättelse av historia och massa annat. och det på tid. Blev en aning nervös. och folk som störde utanför, börja fundera om det va med flit ett tag för att testa om jag palla stressen..men det gick superbra :D Blev erbjuden ett jobb på direkten men sedan funka det tydligen inte för det hade blivit något missförstånd på grund av att en hoppat av eller nåt sånt. Men dom var väldigt intresserade av mej sa dem och ville ha mej så ska komma tillbaka på tisdag på en kandidatdag och fler intervjuer med själva företaget och då får jag veta om jag får något jobb. buuuhh, är så himla nervös, men samtidigt känns det så himlans spännande. Känns kul att flera tror på mej! Yey Hurray för Mej!

som sista spalt vill jag tillägga att jag absolut ÄLSKAR min jobbcoach. Hon är bäst, så himla go och rolig på nåt vis, och så har hon hjälpt mej så himlans mycket. Ringde till henne efter jag hade kommit ut därifrån, hon blev skit stolt och sa att jag skulle hälsa stefan att han borde vara stolt över mej och att han skulle bjussa på en flarra vin och finmiddag och bara vara snäll och rå om mej ikväll. HOPPAS ;) haha.. Allt detta känns så spännande!

Hejsan Hoppsan! // Happppy Me :) :)

Wish me luck!

Ååååå shit alltså vad jag är nervös, ska på arbetsintervju imorgon. hoppas det inte blir så farligt som jag inbillar mej . Tror alltid att saker är värre än vad dom är! Hoppas Hoppas Hoppas! Håller tummarna för att det är något för mej och att jag får det! Skulle inte sitta fel med ett arbete :)

Jaja, går det inte vägen så har jag ju det som erfarenhet iaf :)

HEJ HEJ!

JAG VILL!

Ja satan i gatan vad jag vill mycket jämt och ständig. Igår var jag iaf en duktig flicka och tog tag i massa som gjort mej stressad osv. Så känns lite bättre idag, Inte helt bra men det kommer nog.

Tänk om det kunde få bli som jag vill med allt :D skulle va så underbart. Isf har jag mycket att se fram emot kära vänner, oooo va mycket! aaaaaaaaaaaaaaaaa blir galen snart när jag tänker på det, ÅÅÅÅ VAD JAG VILL!!!!!

Nej nu måste jag in i den där duschen igen, sen ner och träffa Jessie för en fika och sen ska jag på möte med min jobbcoach!

Har'e...och Kanin! (haha nej nu ballar det ur totalt, kan inte fatta att jag drog en sån dålig vits. men gjort är gjort, tack för mej!)

Ps. Ringde någon precis och talade om för mej att jag blivit tipsad för att få gå och bli kostnadsfritt stylad och fotograferad. Kan ju va kul faktiskt, jobbigt och ta sej dit ner bara, Det låg ju tydligen i Västerås. Fick ta med mej en kompis också om jag ville så om någon är intresserad så är det bara att hojta till. Det enda man behövde betala för var bilderna om man ville. haha konstigt det här! Men tack Ida det låter kul ;)


Drömmer Drömmar och äter frukost.

Mjo. Fick mej ett fiiiin fint förslag igår som jag ska göra allt för att ha råd till. MÅSTE verkligen!!! FY FAN VA JAG VILL!!!

Nej nu måste jag skynda mej . Duscha göra mej fräsch, ringa Stefans syster och stämma av lite. och massa andra viktiga samtal. Puh! och sedan lämna CV. Wish me luck!

HÖRS!


Är gäddan en fisk??

Ja jag undrar jag. Så mycket som rör sej i skallen på mej just nu, när ska det sluta att snurra?? Börjar bli trött på denna eviga berg och dalbana. Har så mycket tankar om precis allting. Personer, hur dom har det varför dom gör på vissa vis och hur dom tänker. Händelser, som händer hur?  var? och Varför? Vardagsstressen är mej hack i häl och sliter och drar i varenda hjärncell. JAG HATAR ATT INTE HA ETT JOBB! Jag vet att skulle jag bara få ett jobb så skulle så mycket lösa sej. SNÄLLA ge mej då! Men men man kan väl inte få allt uppdukat. Nej man måste kämpa här i livet. Det har jag fått lära mej. Lite som att kyssa många grodor innan man hittar sin prins. Tack och lov att jag slipper det iaf. Min prins har jag redan funnit. puuuh. Lucky me!

Inte nog med det så har jag kommit på ett yrke som skulle passa mej så ypperligt, jag tror att jag skulle trivas skitabra med det. Men för att söka dit så måste man först göra ett arbetsprov, vilket inte låter som det enklaste. sen måste man ha Engelska B vilket jag saknar. Men har faktiskt skickat mail till komvux, för vill faktiskt läsa upp det. det fanns ju liksom inte riktigt tid till det under gymnasietiden :/ och sen (för att inte göra det lättare för mej) så ligger skolan i Eskilstuna :O Ska jag bara flytta dit då då ? Under tre år eller va det blir ? Det har jag inte direkt någon lust med. Bara lämna Stefan sådär. Det vet jag inte om jag skulle klara av i längden. Jag menar tre år och typ inte träffas något. det låter förjävligt måste jag säga. Har ju funderat på förskolelärare också, så får se va det blir.. GAAAAAAAAHH jag blir stölli på sånt här. Kan inte allt bara ta en paus så man hinner andas ut och tänka igenom saker och ting?

Jaja, måste ringa några samtal nu. Sen ska jag på föreläsning.

BEY!

Yeah.

Fredagsmyyyyyyys!





Celebreties i Världsklass!





Kändisfesten var som man säger Top Notch. Väldigt trevligt må jag säga. Alla va så himla bra :D och om inte det vore nog så blev det till och med striptease framåt kvällen!
Sen så har jag lovat att nämna en annan händelse från kvällen, och det var ju Fridas underbart fina tal till Sandra det var gripande ;) haha..

Snart så slutar Stefan då blir det väl upp till Persberg igen. Kommer bli konstigt att flytta hem på riktigt sen ;) haha! Skulle inte vara fel att bo i hus faktiskt.

Nej Tjo Hej!

RSS 2.0