Handlarns dotter

Nej men hej, hallå, hur står det till?
Det var en evighet sen jag skrev något här så tänkte att det kanske var dags att lämna ett fingeravtryck.
Har liksom varken haft lust ork eller tid att sitta här men idag har jag samlat kraft. Och bara för att jag säger så så förvänta er inte att det kommer att bli ett inlägg i stjärnklass. Mer som en mellanmjöl eller en tallrik gröt. Ett helt alldagligt inlägg helt enkelt.

Och hur börjar man inte med såna? Jo vars man brukar väl tala om vad som hänt på sistone, vilket humör man är på osv. Så jag börjar väl.

På sistone (vilket innefattar en stor del av den så kallade sommar som vi haft ) har vi flyttat! Har jag sett Iron Maiden, Mötley Crüe och Alice Cooper. FATTA vad mäktigt! Helnöjd måste jag säga! Och måste också tillägga att Mötley var grymt mycket bättre live än vad jag hade förväntat mej. Stefan sa att jag blev som en galen groupie när jag såg Nikki, haha . Då var det armbågar fram till första parkett vill jag lova. Sen har jag jobbat arslet av mej, dag ut och dag in. Sen har vi vart på packmopedsturnen, vilket var väldigt mysigt! Fick se Dregen och Äntligen fick jag se Ola Magnell live också.
Men gud va svårt detta blev, jag har gjort något varje ledig stund, men när jag nu ska sitta och rabbla upp dom är det endast ett fåtal saker som ploppar upp i huvudet. Jaja, shit the same. En sak är iaf säker och det är att jag vet hur man gör av med pengar! Så himla typiskt att man skulle bli en sån. Igår beslutade jag mej för att jag äntligen fått nog och beställde en ny plattång från en sida på internet. Jag tappade ju bort min för över en månad sen och den var verkligen hur bra som helst. Har provat massa olika märken och ingen har kunnat mätt sig med den. Den är ungefär som att välja på bajs och choklad (okej jag vet det var en dålig jämförelse men det var den bästa jag kunde komma på för tillfället,choklad är gott, bajs är äckligt båda är brunt, ja ni fattar) p.s inga kommentarer om detta okej?! Jag är faktiskt trött när jag skriver detta :)
Iaf så beställde jag en ny som var samma märke som min gamla och jag hoppas att den rä lika bra ?! Hoppas hoppas vekligen det, annars kommer jag bli väldigt besviken. Sen så måste jag köpa nytt "hårpuder" frå Lanza, mitt har vart slut hur länge som helst. Sen har jag nätshoppat massa annat, det är sjukt vad fort det går att bli fattig, bara ett par små klick! Som sagt Typiskt! Och idag så har vi vart till Karlstad och handlat det sista från IKEA och tro det eller ej men vi har köpt en diskmaskin :D Ska bli så sköööönt att slippa diska, och att slippa ha disk i diskhon, bara att ställa ner, stoppa i en tablett och trycka på en knapp! Sen så skulle vi ju ha tag i kläder till bröllopet, men där högg jag i en stor gråsten iaf, det gick verkligen inte att få tag i en enda klänning på Bergvik. ja jag vet, helt sjukt! När man väl ska ha något så finns det ingenting. Men Stefan fick iaf tag på det han skulle ha. Så det blir väl att nätshoppa lite mer för min del då. Typiskt igen! Men men A girls got to do what a girls got to do!

Nej nu efter detta väldigt obetydliga blogginlägg så ska jag gå och bre mej en macka sen ska jag surfa in på Nelly och Bubbleroom och hoppas på det bästa! Imorgon ska vi och äta mat hos mammi! Hej då!

Ps. Humöret är trött men förövrigt helt okej glad

RSS 2.0