Hej vila!

Snarare Hej Då! Känns som jag aldrig får vila. Börjar fundera på hur länge jag kommer klara av innan jag bränner ut mej haha. Mina dagar går ut på att gå upp på morgonen, jobba, komma hem 11-12 timmar senare. laga mat och städa och allt annat som måste göras (om jag hinner och orkar vill säga) sen duscha sova och sen upp för samma sak igen. KUL LIV! är iaf ledig på torsdag fredag men sen är det sju dagars jobb som väntar igen och vila det kan jag glömma under dom här två lediga dagarna. vi ska nämligen till Stockholm och se ACDC, fyyy fan va gött! Oooh JA jag är mallig, och oh JA jag är skrytig, men det FÅR jag vara för JAAAAAAG SKA SE ACDC!!!!!!!!

I lördags så var jag och stefans familj iväg till degerfors på Galenskaparna, de var skit kul och skitmysigt. Vi blev bjudna av Stefans föräldrar, Tackar och bockar! :) + jätte god buffé. mums..och igår så köpte jag och Stefan med oss smörgåsar och sånt och tog med en filt och åkte ut till abbortjärn och hade picknick. det finns nog inget mer underbart än att sitta på en klippa och se ut över vattnet samtidigt som man sitter och blir kramad av världens bästa som säger att han älskar en samtidigt som solen steker i ansiktet ! GILLA! är nog det rätta ordet!

nu ska jag läsa vidare i min tidning som jag har köpt mej. sover nämligen själv denna vecka. det är nattvecka för stefan. inget jag är speciellt förtjust i då jag hatar att sova själv efter den där incidenten förra året. den har liksom etsat sej fast. men men han tjänar ju pengar iaf . och vi ska köpa ny soffa och andra nödvändiga möbler till nya lägenheten så varenda krona som vi får över behövs nog :) åååå vad jag längtar! FATTAR verkligen inte. ALLT precis ALLT som vi ville ha om man fick drömma till lite fanns med i den lägenheten. Det är sjuuuukt! men fyy fan va sjuuukt bra! Ibland ska man väl ha flyt också!

Nej som sagt åter till tidningen. Herrå polarn!

P.s

Glömde säga att jag fick mitt juni-schema idag.. HUR SOFT SOM HELST. Bara en hälj + en söndag och ganska korta dagar. L-O-V-E-L-Y!!!!!

Och sen så lyssnade min nya TL Therese på ett av mina samtal idag; Fick godkänt (alltså 100%) och omdömet att jag lät väldigt glad positiv och trevlig, skitbra helt enkelt. Morgan fick betyget godkänt men omdömet att han lät tråkig monoton och sen var det något mer i den stilen. Så han ska nu gå skola hos mej i hur man är glad, Yey Grattis Morgan :D

HAPPY!

YEEEEEES! Nu är det bestämt. den 1:a Augusti flyttar vi till den finaste lägenheten jag vart in i, och den ska bli vår :) Känns så otroligt underbart! LÄNGTAR!!!!!!

Vill bara flytta nu på en gång med detsamma!

Hej då.

Workout!

Jepp så kan man beskriva mitt liv nu för tiden. 8 dagar på rad känns lite tufft. Började i fredags och går av på fredag för två dagars ledighet. Sen ny vecka och nya tag. och på onsdag gör jag ett monsterpass. Jag börjar 9.55 och det betyder att jag måste åka hemifrån typ 8.45 och slutar 20.05 vilket gör att jag kommer hem lite innan 21. SURT! Men men det är smällar man får ta, det gör att jag kan börja 12.15 imorgon och då hinner jag följa med och titta på våran förhoppningsvis blivande lägenhet :) Sååå spännande att se den i verkligheten !


Förövrigt så har det varit jobbigt de senaste dagarna och hänt mycket. Min lilla bebis Tequila gick och fick små bebisar men alla dog. Så himla jobbigt och sorgligt. Tre st dödfödda och en som dog under dagen och en som dog igår. Jag undrar vad det var som var fel eftersom alla var sjuka :( Usch! Så himla hemskt när man ena stunden håller dom i handen och benen är som tändstickor, så himla små och gosiga och andra stunden så är dom helt livlösa! Fyyyy!
Nej usch något roligare nu då. Annars blir jag bara ledsen.
Så som sagt, efter min monstervecka så känner jag mej förtjänt av att bara njuta. Hoppas på fint väder och varma vindar , mm så underbart.! Blir nog bra. Robin blir ju faktiskt 23år till häljen också så det ska iaf firas. KUL!

Måste bara också påpeka att jag idag på jobbet lärt mej att vika ett pappersflygplan :D YEEEYY! Ni skulle sett det, såg lite ut som en sån där stridsmodell som låter mycket och går skitafort. Tufft!

Nej orkar inte mer. Hej Då!

Mys och Östersund!

Hej här kommer lite bilder från vad som hänt på sistone:




Förra veckan när jag kom hem från en lång arbetsdag väntade 5st stora röda rosor på mej!
Jag Älskar Dej Stefan!




I häljen fick vi besök från Östersund. ALLTID lika trevligt.
Vi var ut och fiskade och grillade korv och marsmallows..




Sen tror jag alla blev fulla. Inklusive Jessica ;)




I måndags så jobbade jag sen var jag hem till Mange och Jessie
och hälsade på deras nytillskott lilla söta Salla!




Och häromdagen så bjöd jag till och ordnade frukost på sängen åt Stefan bara
för att jag tycker om honom så himlans mycket och sen så har vi ju barit ett par i över 10månader nu!
Värt att firas alltså!



Sen har vi varit och tittat på två lägenheter. Ingen som vi blev intressrad av. Men på tisdag så tror jag det händer grejer för då ska vi minsann kolla på en riktig pärla (iaf vad jag tror och hoppas) Hoppas bara att jag kan börja jobba en timme senare så jag kan följa med och titta på den. Har verkligen velat bo där. Mer säger jag inte. Å det känns så spännande!

PUSS!


Hemska dag.

Denna dag började inge bra alls. Fick reda på en jätte hemsk sak imorse. Usch sånt förstör ju hela dagarna. Vill inte tänka på det så det är bäst jag låter bli.

Jobbar kväll hela veckan så blir inget PSK för min del :( men men nya tag nästa vecka.

Innan jag går vill jag säga Grattis till min vän Per Populär som fyller 24 år idag! Grattis! :)

RSS 2.0