Ge mej...

...Whiskey! Jag måste bli frisk. Fan, Äntligen fick man hälj och så går man och blir sjuk, fy tusan va orättvist det är ibland! Har ont i hela kroppen, huvuvdet och halsen och mår pyton. Och inte gör det saken bättre att jag kommer sova själv hela veckan :( uscha. Hoppas bara att jag kan få bli lite, bara lite bättre tills imorgon så jag kan jobba.. Vill verkligen inte vara borta från jobbet..Vi får väl se vad gud har att säga om den saken..

Undrar om det var någon som missade brölloppet igår. Jag hade sagt innan att jag absolut inte skulle se det där fjantiga bröllopet, jag tycker ju inte ens om varken viktoria eller daniel. bara massa överskattat dravvel.. men men man ska aldrig säga aldrig, för vilka var det inte som satt bänkade i princip hela dagen framför tv:en och tittade, jo det var minsan jag och stefan, Alltså jag fattar inte, de måste ha hjärntvättat oss, jag slår vad om att ifall de spelade inspelningen baklänges så skulle någon konstig röst med konstigt budskap höras, aa iaf så är det något mystiskt med det. För jag har till och med kommit fram till att jag tycker om dom där, Viktoria och Daniel. Även om jag tyckte att hon såg tråkig ut med aldeles för stram frisyr och ful blomsterdekoration i kyrkan så har jag kommit fram till att jag gillar dom, kan faktiskt inte hålla ner mungiporna när man får syn på dom på tvn.. Det är SKUMT må jag säga.! Men men kärlek smittar väl av sej kanske ??!


Inte långt kvar nu tills vi ska flytta nu heller, Å herre gud va jag längtar! Vill att det ska vara nästa månad nu ju :)

Nej nu ska jag gå och fortsätta att vara sjuk och tycka synd om mej själv och glo på tv!

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0