I've got a crush on Calle!

Jahapp då va man sjuk igen, väldigt bussigt! Tackar och bockar! fyyyyyy för snoriga näsor och torra läppar! Discusting!Bara att be och böna att man är frisk i häljen, På söndag fyller nämligen Jessie år så henne ska vi fira på lördag sen så lutar det åt ladies night så att säga på fredag!

Häljen som var har jag lite delade åsikter om .. weird one om jag säger så! men men allt löste sej till (det bästa?) på söndagskvällen! fredan va väl lite oplanerat ! sen lördan så kom lojloj the one and only hem och bjöd på en så supergod måltid direct from götet! mm vill jag ha nu! Söndan så fick mina katter flytta till Långban, hoppas dom får det bättre där.. kommer bli så tomt men kan ju inte ha kvar dom nu när jag måste flytta! Igår va jag på ljusparty hos Ewelyn! Jag hade bestämt med både mej själv och min plånbok att inga köp skulle göras men som vanligt så blev det inte som planerat! men men tvåhundra spänn kanske inte är något att haka upp sej på ? eller?

Har längtat och gruvat mej för gårdagens idolavsnitt, men som TUR VAR så kom han vidare han den där skåningen som jag är så förtjust i, woohh vilken röst! Något knäsvag! Calle Kristianssion, den enda som fängslat mej någonsin i idol! Kan inte förklara vad det är men i mina ögon har han det där lilla extra! Usch vad vansinnig jag hade blivit om den där Piotr hade gått vidare, jag tyckte han sjöng falskt och nej han skulle inte ha en chans mot Herr Kristiansson! Så nu kan jag andas ut och smålängta tills fredagens avsnitt! Okej, vet att jag låter lite besatt och helt kär vilket det även finns någon (jag ämner inga namn, haha) som är väldigt svartsjuk på, men så är inte fallet.. Det är bara att vissa människor fastnar man för! Inget mer med det! Så måste väl också påpeka detta, Calle du har ingen chans mot min Stefan, Inte nu inte någonsin! (Nöjd nu ;) ?)

Idag ska jag och mammi till karlstad och köpa garderober till mej, måste ha någonstans att ha mina kläder.. Matte är inte min starka sida men till och med med mina hjärnceller och mattekunskaper så är det ganska öppenbart att jag inte får in mina kläder i ca två garderober hos stefan och zero hos mamma, när jag knappt får plats i mina 5 st hemma i persberg.. så förhoppningsvis hittar vi det vi söker idag! annars vet jag inte vad jag tar mej till! Känns väldigt deprimerande om jag skulle fortsätta att ha mina kläder i IKEAkassar, vilket jag förtillfället förvarar det flesta plagg jag använder!

Förövrigt har jag nyss tillbringat närmare en timme i väntrummet på AF, när jag väl kom in fick jag veta att jag inte alls behövt gått dit ! Kuuuul men men jag fick mej iaf ett antal goda skratt med my old friend Tobias Nordwall! det bidrog till att det var värt besväret!

Nej usch vad jag tjatat nu om allt och ingenting!

Jag blir inte klok på mej själv!




Störd Stördare Stördast!

Har en riktigt störig dag idag faktiskt.. Jag stör mej nåt så grymt. jag vet att det är dumt... men ändå, är det verkligen det ? Egentligen har jag ju faktiskt anledning med tanke på hur vissa val gjordes och vilken skål som vägde mest just då.. Nu pratar jag i gåtor och i alla möjliga knasiga ordlekar och tur är väl det! Allt skulle bli så himla konstigt och ännu mer invecklat och oförståeligt om jag skulle skriva rakt ut vad som tynger mej just denna dag som så många andra dagar! Hatart!!!!!! Jag stör mej på hur du behandlade mej, jag stör mej på att jag brydde mej, jag stör mej på hur det kändes, jag stör mej på ett sketet namn, och framförallt så stör jag mej på just Det Där! Jag mår aningen illa!

Jag känner mej som en osäker liten skygg fågelunge just nu som sitter i ett halvdemolerat bo ute på en vek gren! Det känns verkligen inte bra måste jag säga! uscha huamejjen !


Har nyss vart på dejt med drömjohan! va på köket och fick i oss lite mat! Halstrad gös med kokt potatis, smörstekta champinjoner och smögenräkor samt vitvinssås tog jag och det va inte helt fel!!

Ikväll ska jag även bli bjuden på mat på Apelvägen! Min kära lilla sötaste Lois kommer ju hem! Det gillas skarpt! Vinet det ska dansa tango mellan smaklökarna har jag en känsla av! Håll i er stora och små gamla och unga för vi ska få hela stan att gunga!


Tills vi ses och hörs igen säger jag lev livet så gott det går, älska dina älskvärda, gör sånt du vill och som gör dej lycklig,för man vet aldrig vad livet har i bagaget, imöra kan det vara försent!





Hemmafruarnas hemmafru!

Hääjje!

Igår förmiddag va det kaffe som stod som första punkt på dagplaneringen hemma hos M & J! Sen lite fixande och dolande för att sedan återvända till Spångbergsvägen där det skulle mysas ordentligt haha! Eftersom våra gubbar jobbade eftermiddag så passade jag och Jessie på att ha lite egen tid framför tvn och Idol.
De som varit hemma hos Magnus och Jessica har kanske lagt märke till att dom har typ jordens kallaste hus ibland.. så jag hade därför pälsat på mej med både raggsockor och kofta, men det hjälpte inte länge, plötsligt hördes en smäll och som om en blixt slog ner så kom vi på den superduper bra iden att hämta stefans whiskey som stått så länge i bokhyllan och göra oss ett par irish coffey! ;) mm det gjorde susen.. så där satt vi i soffan hopkurade under en filt med raggsockor kalla näsor och sluprade ur en varm kopp! Efter idol va det tjejfilm på tvn, inte lika bra som sist måste ja säga.. pratade typ bort hälften och det säger ju en hel del om en film!

Jag har kommit fram till att mitt nya yrke har gått och blivit hemmafru! Det är inget jag har någon speciell utbildning för, inte något jag valt direkt och lönen är kass men det har gått och blivit mitt nya tidsfördriv på "fritiden".. häromdagen storstädade jag Stefans kök och ska ta mej an resten av lägenheten senare idag har jag tänkt! Idag har jag tagit itu med tvätten, som inte va den lilla högen och nu snart så bär det av mot domus för att köpa ingredienser till en äppelpaj jag hade tänkt att jag skulle ta och baka! puuhh sen ska jag försöka hinna med att se idol också ! det är mycket nu !


Nej måste dra mej om jag ska hinna allt detta innan S kommer hem ikväll!

Ciao!

Picknick på vårt vis!

Tjohopp igen!

Har inte  haft någon dator på ett tag.
Nu är iallafall Stefan hemma hos mej igen, vilket är hur skööönt som helst.! Fredan va vi på kina och åt och sög på en öl sen efter det bio, Flickan som lekte med elden..sedan va jag fruktansvärt sugen på en iskall till så vi knalla iväg till Alexander. va typ bara vi där haha. sen blev det tydligen kalas.

På Lördan va det match mot Olsäter , mina och jessicas favoriter.. INTE!! usch , men älgen va inte med den här gången iaf haha :b.. sen upp till Långban för att kolla in de nya hästarna :) mmm måste upp snart och ta mej en superlång tur känner jag .. jag behöver nog det!
sen så åkte vi hem till Stefans föräldrar och åt grillat mm , väldigt gott! och så in till stan och blev frestade av ett förslag från Kristin.. så blev det, vi föll för frestelsen.. Jag kan säga att jag kommer ta det vääääääldigt lugnt med mitt ständiga busande nu ett bra tag framöver iaf.. kvällens bravader slutade med att jag nu sitter här med en stukad hand, en bula på ca 6cm i diameter i huvudet samt nackspärr som aldrig förr... huuua! typsikt mej, eller ?

Igår kväll hade jag och Stefan våran picknick som vi pratat om så länge att vi skulle ha.. På en filt i ett vardagsrum kl 21.00 satt det en gång en vintant och en ölgubbe och myste till en söndagsfilm.. haha.. Vi hade dukat med räkor baguetter ost och kex och melon haha.. jag åt tills magen nästan sprack kan jag påpeka.!
Som jag sagt förut så har jag världens bästa pojkvän! Så det så! <3





Hej SvampskoG!

Eller så va det väl inte direkt!

Dagen börja bra..Inte..Eller natten ska jag väl kanske säga..
Igår eller snarare inatt cirkus kanske 01.30 eller något sådant råkade jag ha sönder ett glas. smart. plockade ihop de största bitarna. letade förbryllat runt efter en sopkvast men eftersom han jag just nu är inneboende hos inte tycks äga någon så beslutade jag till slut att jag skulle dammsuga upp resten morgonen därpå eftersom dammsugning mitt i natten verkade vansinnigt..

Hade svårt att sova som vanligt nu för tiden, vet inte va det har blitt med mej, sover typ ingenting på nätterna.. Jag skulle nog passa som vampyr tror jag, är det inte de som ofta är vaken på nätterna? Lyckades till sist somna men vaknade igen typ halv 6, kände att jag satte något i halsen, vad tusan det kan ha vart har jag svårt att förstå eftersom alla tänderna sitter där dom ska sitta, men så var i alla fall läget. Gick upp för att dricka lite vatten. Somna om. Vaknade igen ca 07.30. Låg kvar i möjligtvis en timme innan jag tröttna och gick upp.

Och nu till det jag skulle berätta för flera rader sen.. Jo, vad kan hända om man är trött och utsleten som en gnu som sprungit för sitt liv en svettig dag i savannen, plus att man har minne som en guldfisk? jo då kan det hända en olycka och det var just det som hände denna morgon för fröken Hellström.. Jag lyckades trampa in en glasbit i typ hela stortån. aaaaaj!!!!! den va typ inne med nästan en cm. Det var blod överallt ..så här rände jag runt och stänkte ner parkett som korkmatta som en löpande hund, i jakt på ett plåster, ett bandage, jaa nånting men eftersom denne Stefan inte tycktes äga det heller så tog jag mitt förnuft till fånga och virade närmre en halv toapappersrulle runt tån.. Nu mår tån förhållande vis bra med undantag från ömhet och att den ändrat färg till en härlig blåsvart nyans.. mysigt värre..
Så kan avslöja att nästa inhandlinglista kommer att innehålla ett stort paket med Bamseplåster samt ett stycke sopkvast med tillhörande skyffel.

Efter ett tag när jag fått stopp på blödningen så begav jag mej upp till Persberg, Hem till Carro,.. Vi begav oss med sällskap av Pufflan ut i skogen i sökande efter det dom kallar skogens guld.. vi hitta ett par stycken, kanske så det täckte botten på den korg vi hade hoppats fylla..någon annan hade också hittat det ställe vi trodde var en guldgruva och plundrat den före oss..

Efter lite letande började magen ropa efter sällskap så vi tog vårat pick och pack och pallrade oss hem till Pia och Bengt-Göran där vi blev bjudna på mat, och så slapp man svälta idag också :) mm det va mumma det!
Ner på "byn" för ännu en kopp kaffe plus ett par partin "skip-boo".. och tro det eller ej så vann jag andra rundan ..wooohhhooo! första gången för mej , innan har jag tyckt att det var ett väldans uselt spel som gjorde att man förlorade varje gång men nu har jag ändrat uppfattning något ;)

Nyss kommit hem från mamma också. och nu väntar storstäd, ååå så kul..

kanske kanske kanske så kommer dom hem imöra.. hoppas hoppas.. så kanske jag kan sova en hel natt utan massa vaknande.. Tror att jag behöver Stefan för att skrämma bort alla monster i garderoben och spöken under sängen..

Tillsvidare så säger jag må gott ät gott lev gott!!!!!



Walkin' in Memphis!

Men Tjaaa!

denna dag har jag som jag brukar säga fått ändan ur arslet och gjort lite av det jag skulle gjort hur länge som helst. Bra gjort Angelica! Äntligen!

Har dessutom hunnit med att hänga lite med Kristin Maria Evelyn Sandra och Frida också.. upp till Persberg hanns också med plus ett träningspass och lite umgängestid med Magnus och Jessie!

Det märks att jag inte rört det minsta på fläsket på ett braaa tag, det känns i hela kroppen. Känner mej som en senior på 75 bast eller snarare 92 och ett halvt.. kan bara föreställa mej hur det känns imöra och i ÖVERMÖRA! hmm .. då ligger jag nog närmare som en hundraåring utsleten på dödsbädden efter ett liv väl levt..

Nyss kommit hem från mina favoritsambos.. tittat på idol och en helt okej "tjej" film, som jag och J fattade tycke för,, och kan säga att karln i sällskapet också gilla den även om det inte skreks ut med jubel och applåder..

Jag har dessutom kommit fram till att jag har en dille för "Walking in Memphis" just nu.. Älskar den låten, man blir så superglad av den på nåt vis..

Nej vettigare saker kan skrivas på en blogg men detta är mitt lilla enkla liv.. digga det eller dissa det! It's up to you!

 


Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg!

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra"


Det känns mörkt ! oo så mörkt !


Nu är
han på väg hemåt, han med stort H han som får mej att må bra han som jag behöver så väldans mycket just nu. Han som har det där lilla extra, han som är bäst i världen! Snart om bara några dagar eller så så finns han här hemma hos mej, och herre gud va ja ska krama på honom. får nog ladda upp med plåster och idomin för här ska kramas tills det uppstår skavsår..

MÅSTE verkligen ta tag i massa MASSA saker imöra.. hmm känns uppiggande ! åååå blir så trött på det här..!




Angelica (hjärta) Stefan är lika med sant!!

Norrlands GULD!!

Jahapp nu var häljen över då .. hmm .. har vart hur underbart som helst att få ha er här och bara få rå om varandra, tack för det :)

På fredan blev det ju Ebbas kalas, bästa presenten va nog iaf en från hasse och kristina, den hade vi kul med hela kvällen haha.. sen åkte jag hem till M&J och efter en stund så kom dom, våran lilla extra familj från Northländ! och igår va vi upp till Persat och titta fotboll och sen hem för kräftmys ;) RIKTIG husfest skulle jag vilja kalla den festen och fyllan haha.. blev lite kaos ett tag men till slut ordna allt upp sej.. jag och krille knalla hemåt på morgonkvisten mot casa de stefán .. hem och drack samarin och kolla på girls of the plaboymansion typ halv 5 haha..

jag hatar farväl .. känns så sorgligt,.. men som tur är så ses vi ju till veckan på en kaffe jue haha ? eller hur var det ? ;)

Stefan ringde igår.. va så skönt att höra rösten på honom, jag håller på att bli galen (galnare än vanligt) här hemma utan honom, det är väl så att jag inte är riktigt hel när inte han är hos mej! Jag älskar dej mest av allt i hela världen!


 

Från Sverige till Europa, Från Östersund till Filipstad

Godmorgon!

Nyss vaknat till liv igen. Jag och Krille skjutsa Stefan och Robin till tåget imorse. Va så sjukt trött, kanske sov två timmar i BÄSTA fall. sen upp kvart över 4 :/.. men men nu har jag vilat i ett par timmar så nu är återuppståndelsen nära..

Saknar dej redan. det är inte det att du ska vara borta en vecka för det går ju fort, utan det är att du är så hiiiimla långt bort.. men som du sa, om några dagar så vänder ni ju tillbaka och då kommer du ju bara närmare och närmare mej wiiiie  :) så nu sitter jag här ensam i Stefans lägenhet som jag ska ockupera med hjälp av lite medarbetare ;) haha..kul att jag har ett berg med disk framför mej att ta itu med :(

Idag kommer vårat EFTERLÄNGTADE besök från Östersund! Det gör mej såå glad :D

Nej ska slå en pling till mamma nu, kolla om hon har någon bil att låna ut till mej, måste faktiskt upp till persberg en stund.. sen så blir det ju tårta hos Therese m familj eftersom Ebba fyller :)





Worlds Greatest!

Bläsch..

Sheena!

Blev inge Karlstad idag vilket gör mej en aning upprörd helt enkelt. hade tänkt köpa present till Ebba också som fyller 6 år imöra :) och kanske köpa en present till mej själv också.. men Nej så blev det inte.. får väl bli til veckan då ..

Persberg förut, snika kaffe hos hasse och kristina, och Nu sitter jag här och väntar på att Caroline ska komma in till stan så vi kan gå och fika :) jäkla fikande idag :)

Imöra kommer NI ååå gud va jag har saknat er, kan behöva eran upplysande tillvaro känner jag, och efter imöra kommer jag inte få träffa Stefan på över en vecka, kommer få abstinensbesvär , du är ju min bästa drog.. går aldrig att få nog av dej! 
men men veckan går nog fort förhoppningsvis..

Hmm vad ska man köpa till en liten tjej på sex år ? har ett par funderingar men dessvärre så bor vi ju i denna lilla sketna stad så chansen är väl inte så stor att man hittar DEN presenten.. men men det är väl som man säger tanken som räknas ?

hej och tack för mej!



Oslagbara nu och föralltid, det är nog vi det mohahahah! ;)

Solsken

Idag vaknade jag upp på en bättre sida än igår.. Idag mår jag mycket bättre och allt känns inte lika meningslöst längre.. sökte ett par jobb igår via mail, skickade mail till universitetet. vart på arbetsintervju idag och det känns som att det börjar lossna.. har fått för mej att allt kommer att ordna sej på ett eller annat sätt..
hur som helst, hur tråkigt och deprimerande det än är så ska jag iaf säga upp min lägenhet :( har inte råd nu när inga jobb finns.. så det blir att vackert flytta hem till mammsen igen, lite surt men gud va ja ska lägga undan och spara penGar om jag kan få något jobb framöver ;) då blir det en resa kan jag säga. det tycker jag att jag är värd..faktiskt..

Efter arbetsintervjun så bjöd min underbara mamma mej på fika på stan och sen tog vi en liten prommis i det fina vädret..

Allt känns plötsligt lite ljusare lite hoppfullare och jag känner nu igen mej själv igen,. jag brukar inte vara så låg som jag var igår.. den dagen var hemsk.. usch och fy och blä.. så här sitter jag med en förväntansfull känsla (varför vet jag inte) och lyssnar på Chris Cornell och känner att mitt liv faktiskt är ganska underbart ändå.. Imöra funderar jag på att dra till Karlstad för att söka lite jobb och hoppas på det bästa :)

Så har jag vart i Persberg idag och ätit mat hos mina svärföräldrar, grillat,. hur gott som helst.. och Alfred måste vara en av dom goaste ungar som finns.. såå söt!

För övrigt så är jag huuuur sugen som helst på att åka ut och fiska snart igen, speciellt när vädret är som det är idag.. på bilden ser ni min första gädda jag drog upp helt själv med lite assistens från Krille ;) vågar tyvärr inte hålla i den själv så jag fick Herr Lamberth till att ställa upp!






Tåålamod är fiskarens bäste vän ?!


Lågvatten..

Idag mår jag inte särskilt bra kan jag säga,, mår riktigt kukigt om man nu får använda sådana ord.. känns som att jag skulle kunna börja gråta för allt och för ingenting .. Jag är riktigt anti mot världen idag .. den kan gå och ta sej någonstans..

Så varför dessa aggressioner ? varför detta skavande skoskav mot världen?

Jo det ska jag berätta för er .. det är ett jävla skitsamhälle vi lever i.. vi har ett bra land för övrigt fritt från krig osv.. men sen då? här går jag arbetslös utan att veta vad jag vill med mitt liv och utan att veta någonting om framtiden eller hur det ska gå runt ekonomiskt, väldigt uppiggande må jag säga.. faaaaan va jag hatar det här..

utan utbildning är det rent ut sagt hopplöst att ens hoppas på att få ett jobb, och hur ska man kunna veta vad man vill när man absolut inte har en enda aning om vad det finns för olika jobb och vad arbetsuppgifterna är i just dessa jobb.. verkligen en fin situation man sitter i..
jag vill bara åka bort. stänga av mobilen eller helst RÅKA glömma den hemma,. åka bort dit ingen vet var jag är.. bara åka och åka och för en stund glömma vardagen och slippa känna den ständiga stressen.. men tyvärr kanske det inte är så smart eller ens genomförbart.. eller är det det ? tanken har slagit mej ett mångtal ggr, men nu känns den mer allvarlig.. jag kanske skulle ta och prova, bara följa mina egna tankar och viljor, och skita i konskvenserna för en stund, gud vilken befrielse.. göra som man gjorde när man var liten , jag kanske skulle ta och rymma hemmifrån..

Och inte nog med det så tycker jag att allt krånglar för tillfället..har en känsla av att allt sakta faller isär.. känner en stor suck gentemot allt.. varför är det bara björnar som går i ide ? varför föddes inte jag till en björn? varför skjuter jag upp så mycket som MÅSTE göras hela tiden ? varför kan jag inte få känna att någonting känns underbart en dag som denna när allt känns skit, omöjligt och tvärtemot?

Tur att det snart är hälj så jag får något annat att tänka på, har verkligen saknat er Östersundare!


Oxhälja, en Hälj i Filipstad!

Hejsan Svejsan!

Jahapp nu va marken slut för det här året, tyckte häljen gick hur fort som helst.. några speciella köp gjordes väl inte direkt men kan säga att jag kommer tillbringa lite tid med Stefans bästa köp när jag skrivit klart detta, han köpte en huvudmasserare, och den är så sjukt bra..

Torsdags fick jag ett samtal från Åse, hon undra om jag kunde komma på fredan kl 3 ist för i december när jag hade tid först.. Självklart sa jag och så blev det .. det blev inte den jag hade målat först, utan blev lite enklare., hoppas på att jag inte ångrar den nu när det va så kort varsel, men äsch skit samma det gör jag nog inte :)

Nygaddad och grann knalla jag hem till Stefan för att umgås lite med glaset på hög fot.. party och sen öltältet.. Lördag lika så.. den där vita vätskan slank ner lika fort fast denna gång hos mammi,.. Jag Stefan Magnus Jessica och Krille knalla dit på ett par drinkar, Mickis hade fixat, bakat hade hon gjort också.. sen vidare till kocken och återigen gyttjebad i öltältet.. fattar inte hur jag kunde va så dum att jag tog vita tygskor.. IQnivån var inte på topp där kan jag säga..
Träffade Christopher och hans flickvän vilket var väldigt roligt med tanke på att jag inte träffat han på säkert ett par år..

Och efter denna hälj kan man ju kanske förvänta sej att det skulle bli nyktert men det kan ni ju bara glömma ;).. På ett sätt så LÄNGTAR JAG SOM EN TOK tills fredag, då kommer världens bästa hit och hälsar på, Jonas, Rickard+hans tjej, Jonte och Anna kommer hit, har saknat er hur mycket som helst.. då blir det kräftskiva och mys hela häljen !På ett annat sätt vill jag att det ska vara hur långt som helst kvar till häljen eftersom att då åker Stefan iväg från mej ut i Europa.. saknar dej redan nu när jag tänker på att du kommer vara så långt borta från mej !


Hmm ska försöka städa lite här nu efter häljens bravader, det kan behövas.. sen ska jag försöka fixa någon mat tänkte jag !


Ha det så bra tills vidare!

Åver änd aout!


Äntligen Basterds!

Hej Hallå!

Igår va en riktigt slapp dag må jag säga.. Det enda vettiga jag gjorde va nog att ta tag i disken.. På kvällen drog jag och Stefan iväg på spontanbio a la Karlstad ! Tummen upp för det !
Fick äntligen se Inglourious Basterds! Tyckte faktiskt den va skit bra , va en del grejer jag hade velat ändra på men i det stora hela så va den helt okej..


ÅÅÅ vad jag längtar till försommaren 2010, saknar verkligen Sweden Rock hur mycket som helst.. Bästa Festivalen någonsin, helt utan tvekan<3..Det är som en liten fristad utan bekymmer, helst ska telefonen va död också så man inte kommer i kontakt med omvärlden alls.. guuuud va skööönt, det känns faktiskt som en frihet..

Angelica Funderar och Försöker tänka till:
Vill verkligen börja plugga, har funderat lite. Men så kommer de vanliga gamla oroliga tankarna och hälsar på igen.. vad händer om jag inte skulle klara av det, har redan glömt bort hur mycket som helst från gymnasiet.. tänk om jag kör fast, tänk om jag kommer på efter ett och ett halvt år att detta absolut inte är något för mej .. och alla studielån.. pust.. det är jobbigt att vara ung och obildad i detta arbetslösa samhälle.. börjar känna en liten nervös kris inom mej..

Jag beundrar verkligen folk med drömmar, folk som vågar göra något åt sina drömmar, folk som vet vad dom vill med sitt liv och som vågar ta chansen att kasta sej ut för att låta livet ta emot dem..
Själv står jag kvar vid branten och vinglar med ena foten över kanten och vill inget hellre än att kasta mej ut. låta livet och drömmarna hålla mej ovanför marken och ta mej uppåt.. men för det krävs mod mina vänner.. Jag överväger den trygga fasta marken framför den otrygga ostyrliga massan mitt emellan, men regnet faller även över marken och får den allra hårdast packade jorden att mjukna vilket kan få den allra bäste att sjunka..så vad har jag att förlora egentligen? känns ändå som att det är så mycket som står på spel.. men hur som haver så ska jag hoppa, jag kommer att hoppa, förr eller senare..

Trots allt detta dravvel om pengar och framtid så är jag nog en av dem lyckligaste som finns. Jag har haft turen att hitta den bästa killen ni kan tänka er och han är min min min..

Idag blir det hem till Persberg och dola lite, blir nog att åka förbi Johan och Veronica och gratta Veronica i efterskott också..


Don't stop believin' hold on to that feelin'





Det kallas kärlek!

RSS 2.0