Hey ho let's go!

Shallåå!

Igår flytta vi hit sängen och måste erkänna att det blev ganska bra och mysigt.. skönt med en riktig säng. Tack för hjälpen Krille!

Dagens schema ser ut ungefär så här:

*Jobb
*Fika
*Mamma
*Arbetsförmedlingen
*Banken
*Massage
*Persberg och fira lillkillen

Sen förhoppningsvis blir det bara lugnt och slappt, mys i soffan med heroine diaries kanske!

Jag gillar så mycket just nu, men finns alltid små parasiter som försöker göra mitt liv surt! men men tycker bara det är töntigt så varför bry sej!


LE FÖR FAN DET ÄR GRATIS!


Gammal räv?!

Jahapp då va man gammal nog att gå på bolaget då.. får väl se när jag hade tänkt att gå in första gången och köpa mej en flaska vitt alldeles själv!
Min födelsedag var lugn och skön. fick en massa kul av mina nära och kära.. och måste säga att lyhörda pojkvänner är det bästa som finns :) jag nämnde nämligen en gång att jag ville börja läsa lite igen men inne i mitt huvud finns en vetskap om att det sällan blir av, och har inga bra böcker. och får aldrig ändan ur och gå ner till bibblan..detta hade stefan lagt på minnet och av honom fick jag två böcker + ett presentkort på carlings för 700kr. det va braaa :) av mamma fick jag ett armband och massa pengar och en ny mobil :) och av Magnus och jessica fick jag den alldeles underbara presenten, jag kan avslöja att jag kommer att befinna mej med bäste fröken strömberg på löfbergs lila arena nästa onsdag .. wiiiiiiie :D som jag längtar!
Fick massa annat fint och för att inte glömma SKOJ prylar av alla andra också men det skulle bli alldeles för långt och drygt att läsa det så det spar vi till en annan gång :)

Har jobbat idag.. ta mej fan !!! va kul att träffa en del av mina gamla tanter och farbröder igen :) sen har jag och steffi tvättat och ätit på kinesen,, och nu nyss har jag precis vaknat..kommer bli intressant att försöka sova senare ikväll efter dessa några timmars eftermiddagsblinkningar!


GÖTT med ny mobil säger jag bara !

Pöss Höj!






Du gör mej hel!


Hurra för mej :)

Idag är det ingen vanlig dag för det är Angelicas födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!!

Jag är född torsdagen den 26:e oktober kl 01.08! Min mamma var först med gratulationer, hon hade hållt sej vaken för att skicka till mej precis när jag fyllde år :) kl 01.15 fick jag ett sms av henne och jag blev helt rörd. Jag älkar min mamma!

Så här stod det för att vara exakt :) :

"Grattis min lilla skrotfia nu är det exakt tjugo år sedan du såg världens ljus för första gången eller ljus och ljus det va egentligen ganska mörkt den här tiden för tjugo år sedan men du spred i alla fall ljus omkring dig och gav mitt liv en mening tack för att du finns ett jätte grattis och massor av grattiskramar
Mamma"

Blir nog en lugn födelsedag skulle jag tro. Jag och Stefan ska till mamma och äta smörgåstårta i eftermiddag sen framåt kvällen kommer Magnus och Jessica hit och fikar :)



Hurra för mej och ha det gott så länge! det ska jag ha iaf :)






Till Dej!

Jag tänker på dej ibland, ibland mer, ibland inte så mycket alls.! Allt vårt stoll! vår sjuka humor! Allt vi gjort och pratat om, listan skulle kunna bli hur lång som helst!

Även om det inte är så ofta längre så finns det stunder då jag till och med saknar dej! Inte den du är idag, utan jag saknar den du en gång var.. Jag har sett den personen gå från en livs levande människa full av liv, trots mörka minnen och erfarenheter. till att tyna bort mer och mer. inte ens anden av dej finns kvar.. Du har dött, avlidit, slutat att leva! Jag känner en sorg över det! En tid kändes det som jag skulle kunna göra allt för att allt skulle bli som vanligt. som det en gång hade vart.. sedan går det upp för mej att en enda människa inte kan bära upp ett förhållande till en annan människa, det krävs vilja och engagemang från båda parter! och jag vägrar att kämpa för något som inte är värt att kämpa för längre!

Det är sorgligt att du blivit så svag och vek med tanke på hur vi stöttat varandra en gång i tiden.. På ett sätt kände jag mej alltid starkare än du och att du såg upp till mej, vilket du ofta visade var sant, men jag ville så gärna dela med mej av den styrka jag får när svåra situationer uppstår..jag försökte på alla sätt och vis..bara ge dej lite av den så att du skulle orka stå emot..för är det nåt jag lärt mej av mina livserfarenheter så är det att aldrig bli som "dom där människorna" det är som att jag sätter mina känslor åt sidan och stänger av mej genom att trycka på en knapp och plötsligt går in i försvarsläge för att inte bli sårad och för att hålla mej stark.

Ibland brister det bara för mej också , jag är också en människa som alla andra! och alla har brister, särskilt jag! jag är inte så stark som jag ibland verkar och vill vara,..det är bara så jag gör för att klara allt, och det funkar ,det har funkat hittils.. men även om jag inte alltid klarar att va stark gentemot mej själv och mitt brottande med mina egna känslor så skulle jag aldrig ge vika för mina vänner, för er gör jag allt, är det något som gör er ledsna eller får er att må dåligt så blir jag starkare än jag någonsin är, för för de jag älskar gör jag allt, även om det inte alltid går och jag inte riktigt vet hur jag ska kunna hjälpa er eller ställa upp för er så är det något som tänds inom mej , en vilja att göra allt som står i min makt för att försöka få er att må bättre.. jag skulle ha gjort det för dej, om du inte hade slutat göra det för mej, slutat bry dej alls!

jag kommer ihåg när vi vägrade att ta skit.. jag är så fortfarande, fast möjligtvis lite starkare eller mycket starkare än då.. när slutade du att stå på dej och börja ta skit? tänk att vissa människor kan ha sånt stort inflytande på andra människor! det är skrämmande!

Ena stunden känner jag mej arg sårad och ledsen över hela situationen, andra stunden känner jag att det va lika bra,, det är sorgligt och jag tycker väldigt synd om dej.. men jag orkade inte längre, jag orkade inte ställa upp, släppa allt, göra allt för dej, när du bara brydde dej om en sak, och det var inte dina vänner , din bästa vän!

Det kommer aldrig att bli samma sak med oss igen, jag känner det, aldrig någonsin! Jag bara vet det, även om jag skulle vilja hoppas och drömma om att du skulle komma tillbaka, återuppstå från de döda, så skulle det aldrig bli detsamma igen.. det är för sent, det har gått för långt och jag kommer aldrig ha lika stor respekt för dej längre , tyvärr! du fick dina chanser och sumpade dom rejält. jag vet att det kanske inte var meningen och att det  var "någon annan som talade" men denna "annan" är nu en del av dej, den strösta skulle jag tro, och jag kan inte hjälpa dej hur mycket jag än skulle vilja eller försöka.! den enda som kan hjälpa dej är du själv. och det känns mörkt och helt otroligt osannolikt att det skulle hända.. du klarar inte det! det har jag märkt så många gånger..!


Så nu önskar jag dej(även om jag är helt säker på att du inte läser det här) ändå ett bra liv, inte för att du kanske har gjort dej förtjänt av det mot mej alla gånger, men för att alla förtjänar ett bra liv.. och dej önskar jag ett bra liv, för att du måste få det, du bara måste få det för att inte också tyna bort fysiskt! jag hoppas verkligen att du kan ta dej loss och bli lycklig!

Du var min bästa vän! Jag litade på dej, Vi ställde upp för varran! Vi gjorde allt tillsammans! så nu för denna gång säger jag hej då farväl och rest in peace! Och jag kommer aldrig glömma våran tid tillsammans! även när jag blir gammal och får barn, och barnbarn, och om jag lever, barnbarnsbarn så kommer jag antagligen förtränga detta som jag redan gör idag och minnena kommer ligga instoppade i nåt gammalt fack i nån låda längst bak bland alla minneslådor, men ändå, börjar jag rota ordentligt så kommer du alltid finnas där!

Går ner på knä och tackar och bugar och bockar!

YEEEEES!!!!! Har nyss ätit en stor frulle med två mackor och en skål med gröt .. och allt gick ner, allt ligger kvar i magen och jag mår inte ens illa typ :) det är visst nån som är tillbaka! Känner mej återigen som en människa! THANX ALOT! eller borde jag tacka?! har ju mått såhär sen i måndags, är du värd att tacka då?! hmm ja det va ju en jävligt bra fråga , men är väl bäst annars kanske man blir straffad igen !
Hmm okej tro inte att jag är schitsofren nu men jag har seriöst fått för mej att jag gjort något jag behöver straffas för.. det är inte mänskligt att må så här dåligt som jag gjort annars i så många dagar! men men that's life I guess!


ska ta och ringa mamma nu,. min mobil har ju gått i pension och gått och blivit döv, så har inte pratat med henne på massa dar ,, endast sms, där hon väldigt oroligt skriver att hon tänker på mej och tycker synd om mej.. hon är söt hon :) men det är väl sådär kanske när man får egna barn och dom inte längre bor hemma så man får ta hand om dom när de blir sjuka!


Städa idag kanske. Ovanligt!! Finns det nåt diplom i sånt, jag förtjänar ett isf!









Har återupptagit begäret av Ola Magnell!
 


Frukost på sängen och fjortisfasoner!

Godmorron eller godmiddag!
Magsjukefallen blir bara fler och fler, hörde idag att även Veronica blivit drabbad så nu har nog denna hemska sjukdom drabbat de flesta i Qvistsläktet och dess omgivning! känns lite vanskligt att åka dit imöra att fira Johan om det nu blir så ..
Konstigt nog har inte min gått över än och jag blir vansinnig, så fort jag stoppar i mej något så känns det som det ska komma upp..men det gör det ju tyvärr inte,, skulle va så skönt om alla bakterier bara skulle komma ut,,men ist så ligger dom där inne i magen och retas och bråkar..hoppas för guds skull att jag är frisk på lördag iaf, för då är det ju någon som ska ha födelsedagskalas och middag med brudarna :) det ser jag fram emot :)

Imorse fick jag frukost på sängen av min underbara :) det gillas skarpt!


...Försöka få i sej lite fil kanske.. mm aa så får det bli!


Ciao!

Ps. Min pojkvän tycker att jag är en fjortis, hmm jaa vad ska jag säga ? ;)

Bättringsvägen?!

Hmm aa mår lite bättre nu faktiskt. nyss tagit mej att långt bad och bara pysslat om mej själv. det va välbehövligt! Sämre var det förut.. mådde skit igen , fick ringa och sjukanmäla mej för de förbaskade kroppsvätskorna stod mej upp i halsen.. usch vill bara bli frisk nu,, det skulle va sååååå skönt, är så trött på att må illa hela tiden ,, har gjort det konstant sen i måndags.. usch!

Tänkte jag skulle ta och läsa ut den där boken jag håller på at läsa nu innan Greys!


och en grattis puss och kram till lilla Alfred som igår blev en "stor" kille :)





HEJ HEJ!

..You give me reason to live!

 


Magsjuketider..urk!

Happ, igår kväll typ en kvart innan stefan kom hem från jobbet kände jag den där bekanta smärtan i magen, sån där smärta som bara magsjuka kan ge.. inget vidare måste jag säga,. Stefan fick bädda om mej och sedan väntade en helvetisk natt.. smärtan i magen sprängde, låg och bugade inför toan hur jävla länge som helst.. Låg på soffan och trodde att döden var nära, (jag blir så dramatisk och pluttig när jag har ont eller mår dåligt haha ) så fort jag rörde mej så kom spyorna i halsen och så fort jg reste mej höll jag på att svettas ihjäl fick hjärtklappning och höll på att svimma. efter ett x antal timmar lugnade det ner sej något så jag kunde gå in i sovrummet igen men resterande av natten va inte någon dans på rosor direkt,, hade hellre valt att bli riktigt jävla sjuk och att det sedan går över så fort man fått det ur sej, men icke, här ska det plågas, TACK!!!!!!!!!

Idag har jag knappt orkat röra en fena om jag så hade ett par, magen värker fortfarande, men nu kan jag iaf gå lite och resa på mej vilket känns som lite av en befrielse.. och som jag sagt förut så har jag VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!!!! han va och handla förut så jag kunde få i mej nåt.. fil och proviva, och stått och öppnat och stängt en cola flaska för att kolsyran ska gå ut ( det ska ju visst va bra mot magen och magsjuka) köpt en tidning så jag ska ha nåt att sysselsätta mej med och inte nog med det så fanns en rejäl godispåse också med bland inhandligsgrejorna! Han är bäst och jag älskar honom nåt så grymt, trodde inte att man kunde va så här kär, men tydligen!

Förövrigt ska jag jobba imörakväll, KORS I TAKET! vill säga om jag är frisk nog för det ,, det känns väldigt osäkert vid denna tidpunkt men hoppas väl på det bästa,. så jävla typiskt att bli sjuk när man äntligen får ett pass!

Nej nu har jag gjort nog med prestationer för idag ,, nu ska jag bara lägga mej och röta i soffan, vilket är det enda min kropp pallar med tror jag, och böna och be för att bli frisk!


Till er: Puss och kram hela dan. Till mej själv: Angelica, bli frisk nu då ..SNÄLLA!!!




En Hälj av bravader och trötthet!

Hej igen då!

På fredagen vankades det kalas på Apelvägen, maskerad! började kvällen på hertigfilipsgatan med nollan himself och något som måste vara bland det otäckaste till pojkvän jag kan tänka mej, när han har ett långt blondt hårsvall längre än mej och en lugg kortare än Kenta Gustavsson under sina bästa dagar så känner jag att det är ett litet varningstecken, men så är det väl att va rockstjärna ;) haha. synd att vi inte kunde va med hela kvällen men men .. även om jag gick hem tidigt så blev det inte mycket sömn för det, kl. ringde 04.00, bara att gå upp efter en timmes sömn, bege sig till bussen för en 5 timmars bussresa, ingen sömn där heller, fick stå i kö 2 timmar för att komma in , va fan utsätter man sej för sånt för? väldig idiotiskt,. men vi fick med oss en del iaf.. ingen sömn på vägen hem heller. men vinet slank ner och hem kom vi.. tog en snabbdusch bytte om och sen bärde det av mot persat.. 30års kalas. det va kul :) 

Igår gjorde jag minsta lilla, och idag är det städardag igen .. det ska bli så fint här idag har jag bestämt.. och imöra flyttar vi sängen ,, sköööönt! 


Puss HEJ!
 



Down in black!

Heeeey!

Hatar den här dagen redan, fast den knappt börjat.. hoppas den blir bättre.. måste ta tag i så mycket tråkigt,.
Jag känner även en frustration och en liten tår i ögonvrån över att jag inte kan åka på mustach i karlstad imöra.. vill verkligen se dom , men får väl bli en annan gång en annan tid i ett annat liv... nej herre gud här kan jag inte sitta som en grå gubbe och bara prata om gråa saker.. nu är det dags att räta på ryggen och rycka sej i kragen och ta tag i det här, mitt liv, denna dag.. ja, få upp hakorna en decimeter eller två..

Igår fick jag blommor av Stefan när han kom hem från jobbet, han kan att den pojken :) jag tycker om han väldans mycket!
Idag är det min tur att förhoppningsvis göra honom glad, ska laga mat tills han kommer hem, hoppas det blir gott, är lite ute på okänt vatten med denna maträtt. men det borde inte va så svårt..


Hang on, Hold Out! Hmmmmmmm..lättare sagt än gjort...








Snoriga armar och en randig kind!

Mmm, Igår va nog den värsta dagen på länge, det va tårar och det va det ena och det andra,, någonting kunda ha slutat väldigt illa. och det känns skit,, längesen jag kände mej så förudmjukad, men nu är det väl okej, tror ja? har jag gett mej för lätt? är jag en sån tjej som bara slutar kämpa? NEJ Aldrig! Det vägrar jag att vara.. Jag kan inte sänka mej så lågt som de svagaste, det bara vägrar jag! Jag vägrar att bli så som jag själv är så mycket emot och har sett vad det gör med folk.. Aldrig i livet! men detta fenomen är en konstig grej, det gör att folk inte tänker klart, att folk gör konstiga saker.. fumlar runt som i en dimma.. jag känner mej illa tillmods, och jag måste komma över det här. jag bara måste. eller måste jag? vad är rätt och vat är fel? Kan inte bara något smart geni bara skriva en bok som jag sen kan läsa om vad som är rätt och fel.. det skulle vara så mycket enklare.. släng ner en sån ist för den där du slängde ner till oss för så längesen som bara gör att det uppstår bråk i flera länder, Gud! jag tror den skulle sälja mer! Jag skulle iaf köpa den!


Nej nu vet jag varken ut eller in längre! Usch! Längtar iaf till Halloween häljen, då ska jag mamma mikaela och stefan till dalarna till min morfar för han fyller 80år! skönt att komma bort lite.. synd att det är halloween bara, jag som älskar att klä ut mej. men men det kan man göra så mycket annars, fler år kommer, dessutom blir det ju maskerad a la Åsen till fredan.. skoj ,,. sen på lördan drar jag och min jessica till ullared :) det ska bli kul, och så 30års kalas för therese sen på kvällen på lördan ,, jag kommer va tröööööött!

Nej nu har jag beklagat mej nog länge,, jag har blivit en sån bitterfitta, ursäkta ordspråket! Nu ska jag ta och äta lite frukost och klä på mej sen ska jag ringa jessie och höra om hon vill med på en tur runt fernsjön, det är ju trots allt sol ute!

hej och tack för mej!

Lois-Fis!

Hej hopp!
Ifredags så bjöd min underbara man mej på mat på Alexander, det va gott! sen blev det Idol och som sagt blev superglad över att Calle är vidare ...wiiiie!
Sen Lördan blev det Persberg och ordenshuset på "Hollywoodfest" det va kul :) kul att så många va utklädda!

Inatt sov jag ensam utan en katt utan en pojkvän hemma i persberg, konstigt att sova helt själv, det kommer jag fasen inte ihåg när jag gjorde senast! hmmm..men det gick väl...

Och idag då vilken kul dag jag har framför mej .. eller inte.. ska snart ta tag i det ständiga berget som blir på diskbänken,fattar inte hur det kan bli så himla mycket jämt.. men både jag och stefan har legat på latsidan iett par dar så det är väl smällar man får ta.. sen har jag tvättid också, inte det minsta kul, .. och snart när han kommer hem från jobbet så ska vi upp till persberg och börja flytta grejer kul.. men först en dusch! HEJ!


Ps. En särskild tanke sänder jag min kära Louise som fyller år idag .. GRATTIS GRATTIS stumpan!


Fredagsmyyyys!

Idag är det fredag och här ska det mysas med matlagning och Idol, :) mmm längtar till ikväll! För idag är det din och min dag älskling ! Du är mitt allt!

Som förutspått så har jag ont i hela kroppen idag och har en känsla av att det bara kommer att bli värre. men jag gillart!

Dagens låt
Jace Everett - Bad Things

åver and aout så länge!

puss HEJ!





Blod Svett Och Tårar!

Tjohopp!

Idag har jag vart på Box med Louise och tro det eller ej så gick vi från lekskola till blodigt allvar på bara en liten stund, det är inte likt oss hörrö , vi kan att om vi vill ;) , hur kul som helst men va så sjukt jävla jobbigt, svetten rann, hårfärg rann och det såg ut som man hade grinat i 58 timmar! Men som sagt hur kul som helst, det blir det fortsättning med :)

Sen har jag nyss lagat mat, och slängt i mej en stooor portion så den där träningen innan va nog välbehövlig :) har en stark känsla av att min kropp kommer att känna sej som en vindruva i solen som håller på att förvandla sej till ett russin imöra.. helt möör. men gud va skönt det är :) något som är mindre skönt och som jag är sjukt jävla trött på nu är min axel som aldrig vill bli bra, är som en handikappad invalid, och det känns inte kul. kan inte göra nånting utan att den ska börja värka som faaaan rent ut sagt.. ska tigga till mej lite massage när karln kommer hem ar jag bestämt eftersom jag vart så duktig och lagat mat..

Nej nu skakar mina händer snart sönder så mer blir det inte idag . tack och hej leverpastej!

Saknaden av en Snöängel!

Va ett par dar sen jag skrev nu så tänkte jag skulle skriva ett par obetydelsefulla och några värdefulla rader! Orkar inte skriva mycket av vad som hänt på sistone så det får bli en gåta för er alla som någonsin kommer att undra!

Idag har jag iaf träffat en av de människor som jag verkligen älskar mest av allt i hela världen! Ida kom hit över dagen och jag blev så sjukt glad över att se dej! Det var på tok för längesen sen sist.. Skärpning måste införas!!!

Nys kollat på Desperate housewives också, och jag måste bara säga att jag VISSTE att det va Susan! ;)
Snart kommer min smultronpuss hem..! mm då känns allt bra :)

Idag är också en sån där dag av saknad eller ordet som har en mer pasande klang är väl längtan.. Jag längtar till SRF2010, jag längtar efter mysiga vinterdagar med tända ljus, glögg och snööööänglar! har nyss fått höra att snön faller ner över Östersund så här dags och jag blir plötsligt helt galen av längtan efter er alla där öppe! hoppas verkligen vi kan ta oss dit på nyår! inget skulle vara bättre än att fira nyår med er.. för ni alla vet väl vad dom säger.. de man firar nyår med och vad som händer då visar hur det nya året ska bli.. om det ligger någon sanning i det är svårt att säga men ibland finns det stunder då jag gärna vill tro det! 

Förövrigt har jag blivit blond idag, lite skämt och sido.. det är endast en peruk som prytt mitt hår, en peruk som kommer bäras av fröken hellström hela lördan hahahahaha!

Nej nu får det va nog!

VINTERKYSS!! Ljuvligt!



RSS 2.0